Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çek kampanyaları hakkında bilgi verir misiniz

Sen çalışıyor musun cikolatasoslukek

Eşimle evlendiğimde çalışmıyordum.
O dönemler hiç lafini etmedi paranın. Üstüme başıma alırdı,dışarda yerdik,tatillere giderdik,yurtdışına gittik. Hediye alirdi vs vs . Maasi kendinde dururdu.
Ben atandım düzen aynı şekilde d3vam etti. Para söz konusu olmadi aramızda. Fakat bir süreden sonra maaşları artık ben aldım. Çünkü borclarimiz olmuştu ve birikim yapma gereği duyuyordum. Şuan bütçe bende.
Ama aramızda sen harcadın ben harcadım durumu olmadi hic

Ayy bana da saçma geliyor. Birde bunu sürekli dile getirmek yok faturasını ödüyorum yok şunu yapıyorum.
3 kişi aynı anda mesaja beğenmedim yapmış
Dedikodumuzu dışarda yapıcakmışısız?
(Burda kimin dedikocu kimin özelde konuştuğu belli.)
Senin ismini vermedim neden üstüne aldın?
Sıcak yatağımda kocamın paralarını dağıtırken hanım efendi küçük çocuğunu ağlayarak kreşe veriyormuş.
Sadece komiksin arkadaşım.
az ötede oyna bakalım.
Kimsenin dedikodu filan yaptığı yok.
Sadece yorumumu belirttim. Bu kadar rahatsız oluyorsan sende burayı okumayacaksın. Herkesin konusuna bir yorumun var Maşallah.
herkes yorum yapmada özgür.
Ayrıca Karamelli turta ve sende AlyaŞura ya haksız yere çemkirdiğin günden beri senin topiğine yazmıyorum bende bunu da belirteyim

Bizde butce konusu dogum yapana kadar 3 yil çalıştım. Cuzi bi miktar kendime ayirip eşime yollardim.dogum izniyle 2 yil çalışmadım. Suan maasim hesabimda durur, birikim yapiyorum. Kizima harciyorum, manav market alışverişi yapiyorum. Geri kalan her sey ev kredisi faturalar esimde. Suan boyle kafam rahat. Ileride yeniden ortak hesap olayina girerim ama zaten calismadigim donemde de esirgemis degildi sagolsun. Artik kizim için garantici olmak adina ona biriktiriyorum.

Sevgicigim baska bir muhabbet oldu galiba aranizda

Sevgicigim baska bir muhabbet oldu galiba aranizda
Püre canım oğlumla parktaydım eve geldik, şimdi uyuyunca yazma fırsatım oldu. Dün çikolatasoslukek adlı üyeye yorum yaptım. Hani bana saçma geliyor filan yazmıştım faturalarla ilgili.
Ardıdan yan topikte bir kadın adı lazım değil kendisini “sinsi gelin” olarak tanımlıyor.
Benim için sen sıcak yatağında kocanın parasını dağıtırken ben ağlayarak küçük çocuğumu kreşe bırakıyorum yazmış

Sizler birbirinize müdavimi olduğunuz ekonomi topiğinden ve profillerinizden attığınız lafları, isterseniz sürtüşmeleri sona erdirebilecekken hararetle devam ettiğinizi ve sonrasında olayın üyelik iptallerine kadar gittiğini unutmuş olabilirsiniz ama biz unutmadık.

Yine aynı topikler sahnede ve yine biz.

Görüyorum ki vaktiyle topiklerinize yaptığımız uyarılar, özelden ikazlarımız, telefonda izahlarımız sizi bir adım bile ileriye taşımamış, koskoca kadınlar gıcık oldukları kişilerin topiklerini takip edip acaba dedikodumuzu mu yapıyorlar diye takipten vazgeçmemiş.

Birbirinizi ne yazıyor diye takip edip tartışma çıkarmaktan başka meşgaleniz yok mu gerçekten?

Hayat sizler için dedikodular ve kavga etmekten mi ibaret?

Bu uyarı her 2 topiğe de her zamanki gibi eş zamanlı gönderilmiş olup eski sürtüşmelerin tadı damağınızda kaldı diye yenilerini çıkarmaya niyetliyseniz bilginiz olsun isterim, birileri 1 defa uyarıldığında yaptığı kazaydı diyelim, 2. si hatadır desek, 3. sü bile bile'ye girer, karşımızda çocuk yok değil mi?

Yetişkin kadınlara yazdığımızı düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur, sizleri kimler dolduruyorsa hepinize Kazen'in bir cümlesini yazayım "Kimse vazgeçilmez değildir."
Anladığınızı umuyorum.

Hanımlar bende önceden calismiyordum esimdeydi tüm yük maddi sorumluluk ama
O zamanlar işi kendi işiydi. Benim atamam dolayısıyla şehir degistirdik şuan asgari ucretten az çalışıyor sırf boş kalmamak adına
Ekstra bir kira odemiyoruz
Birde üç bin ek geliyor

Paramin hesabını yapmasını istemem çünku kendisi zaten paranın hesabını bilerek hareket etmezdi önceden eline geçen miktar çok fazlaydı şuan aylikci olduğu için mecburen hesabını ona göre ayarlıyor.

Bende
İlk maaşla birşey almadığma çok pişman oldum bu arada kızlar.

Toplam iki maaşım ve biraz birikimle 14 bin lira kadar para TL de kaldı bu beni üzdü çünkü
Olsaydı eğer 16 lira olcakgi param.

Şuan hala TL deyim
Sürücü belgesi harcıni yatırdım.

Eve internet baglattim 95 lira. Alt yapı yokmuş vodofne baglattim.

Bir takım ihtiyaçlar var. Laptobum ikinci eldi. Fişe takmadab çalışmıyor. Oğlan tuşlarını falan söktü.
Yaptirmakla idare etmek arasında bir yerdeyim çünkü ilçede olduğum için yapacak yer yok.

Maasimla keyfi hicbisey alamadım ne oğluma ne kendime.

Araba almak istiyorum biraz biriktirip ama nasip olur mu bilmiyorum her şey uçtu

Herşey çok pahalandı. 850ye çeyrek alırım hesabı yaparken çeyrek 910 a cikti

Biraz baktım sevgi
Beğenmedim butonunu kullandigin için atışmalar olmuş galiba.
Neyse olabilir. Herkes her topigi okuyabilirr,birbirini takip edebilir.ilk etapta Sen suçlaninca kendini savunup cevap verme hakkın doğmuş tabiki. Neyse bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…