- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.181
Dünden biraz pirinç pilavı biraz patlıcan oturtma ve kıymalı tarhana kaldı. Bugün tantuni yapıcam. Lavaş alırız.
Bir sürü kıyafet vardı katlanacak onları yerleştrdim. Aynaları sildim. Oğlumu yıkadım birde. Eskiden suyu çok severdi. Şimdi hiç girmek istemiyor suya
Ayy sorma canım. Hergün makine çalışıyor. Tel hiç boş durmuyor. Hiç sevmiyorum katlama işini evin içinde öyle görüncede moralim bozuluyorbenimde var çamaşırlar. Hiç bitmiyor as katla kaldır ütüle işi
Bir odam var ayrı çamaşır kurutuyorum,utu yapiyorum. Topladigim camasirlarin bazilari bir hafta bekliyor orda meselaAyy sorma canım. Hergün makine çalışıyor. Tel hiç boş durmuyor. Hiç sevmiyorum katlama işini evin içinde öyle görüncede moralim bozuluyor
Bebiş hayırlısı ile zamanında doğar insallahSelammm ben yine bu aralar çok fazla alışveriş yapmaya başladım, doktor erken doğum ihtimaline karşı yat dedi bende yattığım yerden alışverişe sardım sıfır birikim bol alışveriş
Mutfak için 6 lı baharatlık, 18 li erzak kutuları, yağdanlık, yatak odama ve oğlanın odasına avize,
2 takım pijama kendime 1 takım eşime aldım sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim ama herşey uçmuş malesef
Allah kabul etsin pure. Sen yazinca aklima geldi nedense harcamalari yazarken unutmusum. Esim kendi hesabindan gonderdi.sanirim ondan aklima gelmediKuaförde 380 lira gitti.
Yemekler eşimden demistim. Adana dürüm söyledi 80 tl.
100 tl okulun sosyal yardımlaşma grubuna verdim. Yaz tatili hariç her ay veriyorum. Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin canım.Allah kabul etsin pure. Sen yazinca aklima geldi nedense harcamalari yazarken unutmusum. Esim kendi hesabindan gonderdi.sanirim ondan aklima gelmedi
Bir adagim vardi. Ihtiyac sahibi.bir.tanidigimiza 450 tl gonderdim. Ve beni en mutlu.eden harcama.bu oldu bugun.
Amin canim sag ol. Allah herkesin hayrini kabul etsin,zor durumda olanlara bol bol versin insaallah