Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dünden biraz pirinç pilavı biraz patlıcan oturtma ve kıymalı tarhana kaldı. Bugün tantuni yapıcam. Lavaş alırız.
Bir sürü kıyafet vardı katlanacak onları yerleştrdim. Aynaları sildim. Oğlumu yıkadım birde. Eskiden suyu çok severdi. Şimdi hiç girmek istemiyor suya

benimde var çamaşırlar. Hiç bitmiyor as katla kaldır ütüle işi

Ayy sorma canım. Hergün makine çalışıyor. Tel hiç boş durmuyor. Hiç sevmiyorum katlama işini evin içinde öyle görüncede moralim bozuluyor
Bir odam var ayrı çamaşır kurutuyorum,utu yapiyorum. Topladigim camasirlarin bazilari bir hafta bekliyor orda mesela
Ütüler bekliyor.
O oda olmasa halim fena olurdu

Selammm ben yine bu aralar çok fazla alışveriş yapmaya başladım, doktor erken doğum ihtimaline karşı yat dedi bende yattığım yerden alışverişe sardım sıfır birikim bol alışveriş

Mutfak için 6 lı baharatlık, 18 li erzak kutuları, yağdanlık, yatak odama ve oğlanın odasına avize,
2 takım pijama kendime 1 takım eşime aldım sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim ama herşey uçmuş malesef

Bebiş hayırlısı ile zamanında doğar insallah

Evet fiyatlar fena.
Kızıma bi pijama takımı alacaktım. Yoldan geçerken alalade bir yere baktım en ucuzu 30 tl. Inan incecik, basit ,kötü. Bulaşık bezi gibi .. kalite diplerde fiyat arşa çıktı.

Selamlar, esim gecen hafta 2 gun is seyahatindeydi, ben de kuzularimla yattim. Esimin dogum gunuydu, pasta aldim, iki tane kislik kiyafet aldim hediye, gitmisken kendime de bakayim dedim, biraz abarttim, iki ayakkabi, elbise, gomlek ve etek aldim, yaza kadar daha bir sey almayacagim. Gecenlerde de 4 kazak, 2 pantolon almistim.
Evin sigortasi odendi, 192$, benim alisverisim 220$, market alisverisi 90$.
Haftasonu esim market alisverisine gitti, annemler de cocuklari parka goturdu, ben de robotu calistirdim, bir yandan ben bir yandan robot evi temizledik.
Cumartesi balik yaptik. Pazar camasir yikadim, mucver, nohut yemegi, yesil mercimek pilavi, buruksel lahanasi ve domates soslu sosis pisirdim.

Bizim kiracimiz da duzenli oduyor, evi de cok temiz kullaniyormus, annemler bir kere caya gitmislerdi. Gecen sene 100 lira zam yapmistik, bu sene de oyle olur heralde, yeni kiraci girse belki 1000 lira daha fazla kira aliriz ama onemli olan iyi kiraci olmasi bence.

Selam kızlar. Bugun dersim yoktu. Evdeydim. Isler hic bitmiyor. Hastayim diye biraz dinleneyim.dedim. Sonra yemek yaptim disari ciktim. Kizim bilsem resim.bölümüne gidiyor. Ona malzeme aldim. Her hafta aliyoruz birseyler. Fiuatlar da ucmus dediginiz gibi. 130 tl verdim sadece bu haftaki malzemelere.Oğluma puzzle, esimle bana latte ve cikolata 50 lira da buraya verdim.Ocal ayi icin termal otele rezervasyon yaptirdim. 4000 tl de o. Bol harcamali bir gun umarim saglikla gidip gelebiliriz.

Kuaförde 380 lira gitti.
Yemekler eşimden demistim. Adana dürüm söyledi 80 tl.
100 tl okulun sosyal yardımlaşma grubuna verdim. Yaz tatili hariç her ay veriyorum. Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin pure. Sen yazinca aklima geldi nedense harcamalari yazarken unutmusum. Esim kendi hesabindan gonderdi.sanirim ondan aklima gelmedi
Bir adagim vardi. Ihtiyac sahibi.bir.tanidigimiza 450 tl gonderdim. Ve beni en mutlu.eden harcama.bu oldu bugun.

Allah kabul etsin canım.
Şu dönemde gerçekten ihtiyacı var bazı insanların.

İyi akşamlar kızlar
Bugün eşim eğitime gitmişti biraz erken geldi.
Sonra oğluşla markete gittiler.
Bugün kayseri yağlaması yaptım. Bayadır yapmamıştım. Lavaşı yapmak biraz uğraştırdı..
Eşimde kremalı körili tavuk istedi onu ve mercimek çorbası yaptım.
Mutfağı topladım. Lavaboları yıkadım cifle.
Oğlumla oynadık biraz. eşim erkenden uyudu oğlanda uyumaya çalışıyor oda uyursa. bende dinleceğim
Eşim 130 lira harcamış markette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…