-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.961
Mutlucum merhaba.Iyi geceler kızlar. Nerelerdediniz??pure hazel özellikle sen topik sahibi olarak nerelere kayboldun? Ses ver lutfen
Seller yanginlar derken modumuz dustu malesef. Rabbim bir daha yasatmasin
Güzel ulkemde güzel günler gorelim ins artik. Yazin son tatilini de bitirdik ve geldik biz. Fethiyedeydik ve cok begendikdarisi sonraki senelere ins.
Hesaplar fena sasti kizlar. Oglum tuvalet egitimini hala tamamlayamadi. Sanirim bir sure daha izne ayrilmak zorubda kalicambu konuda kafam o kadar karisikki. Umarim her sey yoluna girer en kisa surede. Hepinizi öpüyorum
Selam mutlu seni gördüğüme sevindim.Kızlar nerelerdesiniz ,bir ses verin. Hep birlikte ekonomik durumlari ve birikimleri gözden gecirelim gelin de
pure hazel seni cok merak ediyorum keske bir ses versen sen de
Sagolasin canim. Ins eskisi gibi olur dedigin gibi.Selam mutlu seni gördüğüme sevindim.
Kimse yazmayınca benimde pek gelesim gelmiyor.
Umarım herkes iyidir.
Tekrar eskisi gibi oluruz.
Araciniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin insaallah. Borcu da hemen bitsin. Malesef harcamalar hic bitmiyor. Hele de okullarin acilmasi ile iyice artti. Oglum yarin krese basliyor. Umarim her sey guzel olur.Selam kızlar
Nerdesiniz?
Hepinizi merak ediyorum
Bizde full harcama var kızlar
yazın arac aldık. birazda kredi çektik.
ay başında eşim maaşını alınca bütün ödemeleri yapıp kalan parayı haftalara bölüyorum ki ay sonuna doğru tamamen sıkışmayalım diye. Ama hep ekstra bişey çıkıyor.
eşimin telefonun ekranı dün tuz puz oldu 250 tl o yapılacak.
bir kere yanlış yere park etmiş arabayı. 150 lira park cezası , başka bir yerde de emniyet kemerini takmamış orda da 150 kesmişler️ 300 lira buraya gidecek. Halıları yıkamaya verdik. 160 lira da onlar tuttu.
Bugün de oğluma scooter siparişi verdim a 101den 130 liraydı, kargo ücreti vs 146 ödedim.
ayakkabı da alınacak. Kısacası eksik bitmiyor.
İyi akşamlar.Araciniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin insaallah. Borcu da hemen bitsin. Malesef harcamalar hic bitmiyor. Hele de okullarin acilmasi ile iyice artti. Oglum yarin krese basliyor. Umarim her sey guzel olur.
Bugun itibari ile biz de bir cafeden hisse alip ortak olduk. Hic dusunmedigimiz bir yatirim sekliydi. Bir anda karsimiza bir firsat cikti,hizlica karar verdik ve giristik. Hayirlisi olur insaallah.
Gecmis olsun canim. Korona da en korktugum sey ates mevzusu, kizim 2 kez havale gecirdi diye olabildigince sakiniyoruz ama belli olmuyor da bu hastalık. Insallah test sonucunuz negatif cikar ve kucuk beyin atesi de normale döner...İyi akşamlar.
Sağol canım Allah razı olsun..
Sizinde cafeninz hayırlı olsun.
Ben bir kaç gündür rahatsızım. Oğlum da bugün kötü oldu ateşi var. Test verdik, inşallah temiz çıkar. Dua eder misiniz bizim için..
Çok Sağol canım güzel dileklerin için..inşallah.Gecmis olsun canim. Korona da en korktugum sey ates mevzusu, kizim 2 kez havale gecirdi diye olabildigince sakiniyoruz ama belli olmuyor da bu hastalık. Insallah test sonucunuz negatif cikar ve kucuk beyin atesi de normale döner...