Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndüm 💅😎açık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..

Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.

Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi😐

Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani😂😂
Hayirli olsun pure gule gule kullanin yeni arabanizi😍 Aldiklariniiz afiyetle tuketin.

Günaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndüm 💅😎açık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..

Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.

Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi😐

Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani😂😂
Kilon ne guzel pure , ben de su an 59 um. Diyet ve spora devam ediyorum. Hedefim 55. Insaallah yapabilirim.

Iyi haftasonları herkese
Dışarı adım atinca Paramaribo sacmaya basliyoruz. Eve kek ve turta tepsisi, birkac tava aldık. Kizima oyun çadırı, pelus hayvan, boya ve 30 metrelik resim kagidi aldık 😅😅 oturma odasinin halisi shaggy com toz tutuyor diye sevmiyordum oraya da hali aldık $180 ödedik.
Disarda yedik içtik $30 civarı ödedik.
Market alışverişi $150 tuttu. Sıcakta her sey hemen bozuluyor, cabucak organize edip dolaba dondurucuya yerlestirdik.
Cok yorulmusuz, yerler silinip hali serilecek, aldigimiz kap kacak yikanacak ama hic halim yok. Yarın ola hayrola😴
Ya shaggy haliyi ben de hic sevemedim, benim de salonda var idarelik kullaniyoruz, koltuk takimi gelince hali degisecek, robot bile sevmiyor supururken mirin kirin ediyor :)
Aldiklarinizi gule gule kullanin

Selam kızlar. Herkesin gecmis bayramini kutlarim. Umarim salginla gecen son bayramimiz olur. Biz 1. Gun kurban islerini hallettik. 2. Gun ailelere gittik ve bayrsmlastik. 3. Gun sabah erkenden kapadokyaya gittik ve dun aksam geldik😍 o kadar iyi geldiki. Hwm cok yorulduk hem acayip keyif aldik. Kizimla balona bindik ve bir hayalimo daha gerceklestirmis oldum sukur. Simdi sira evi toplama ve halletmede.
Cok guzel yapmissiniz, benim de yapmak istediklerim arasinda Kapadokya`da balona binmek, ama ben biraz korkagim.

Selamlar, yine harcamali bir hafta gecirdik. Market alisverisi ve oglumun dogum gunu pastasi 110$. TV sehpasi ve cocuklara sampuan 315$. Annemlerin gidis donus bileti 2140$, Allah izin verirse 6 Eylul`de gelecekler.

Bizim sirket calisanlarina hisse de veriyor, bu hafta hisselerin idaresi icin hesap actim, tabi once 1 yili doldurmam gerek hak sahibi olabilmem icin. Bu hisseler icin biz de bir odeme yapiyoruz ama disariya verdigi fiyatin dortte birini istiyor calisanlarindan. Sirket suan borsa da degil zaten ama her sey planlandigi gibi giderse eninde sonunda borsaya girecek ve o zaman calisanlari da baya gelir elde edebilir, valla ben kazanirsam gidecegi yer belli, evin borcunu oderiz.

Ne zor günlerden geçiyoruz. Bir seyler yolunda gitmiyordu evet ama bu kadar goze sokularak yapilmiyordu bu.Cok umutsuzum yarinlardan. Alev alev yanan güzelim ormanlardan, evsiz kalan canlilardan,yuvası elden giden teyzelerden, her gun sadece adı degisik ama sonu ayni olan hemcinslerimin kaderinden...Sonumuz ne olucak ya da dunyanin sonuna mi geldik sahi? Kizimin guzel gunler gorecegina inancim yok. Hayatimdaki insanlari da zor günümde tanidim.Cok yalnizlasasim var. Harcama yok, bir seyler almaya heves yok. Birikime bile hayalim yok.Kaldim oyle gunleri deviriyorum sadece.
Ne kadar cok "yok" demisim.

Selam kızlar 🍃

Grumuz çok sessiz kaldı.
Umarım herkes iyidir 🙏

Düzenli yazmaya çalışacağım
Oğluma bez, mustela güneş kremi. Ve ışıklı terlik aldık. 250 ₺

Carrefourdan beyazlar için omo, siyahlar için perwol ve yumuşatıcı.

. Yumurta, taze kaşar, meyveli soda ve tavuk akdık.
270 ₺ burası.
Pazar 100 ₺
126 lira elektrik
92 ev interneti
100 eşimle ikimizin faturası. Ödendi.
hergün bir saat kadar oğlumu parka çıkarıyorum. Sabahları.
kahvaltıdan sonra hem serin hem kalabalık olmuyor. Akşam eşim gelincede uzaktaki parklara gidiyorz.

Selam kızlar 🍃

Grumuz çok sessiz kaldı.
Umarım herkes iyidir 🙏

Düzenli yazmaya çalışacağım
Oğluma bez, mustela güneş kremi. Ve ışıklı terlik aldık. 250 ₺

Carrefourdan beyazlar için omo, siyahlar için perwol ve yumuşatıcı.

. Yumurta, taze kaşar, meyveli soda ve tavuk akdık.
270 ₺ burası.
Pazar 100 ₺
126 lira elektrik
92 ev interneti
100 eşimle ikimizin faturası. Ödendi.
hergün bir saat kadar oğlumu parka çıkarıyorum. Sabahları.
kahvaltıdan sonra hem serin hem kalabalık olmuyor. Akşam eşim gelincede uzaktaki parklara gidiyorz.
Park cocuklari cok mutlu ediyor, bizde de hava durumuna bagli olarak 1-2 kere parka cikiliyor gunluk.

Selamlar, benim de pek tadim yok, bir iyiyim bir kotu. Aslinda cok sukur kendi hayatimda bir problem yok, tam tersine duzenimizi kurduk, en mutlu olmam gereken zamanlar ama haberler cok uzuyor beni, nedemistimkibenn nedemistimkibenn seninle ayni endiseleri tasiyor ayni uzuntuleri paylasiyorum.

Kayinvalidemin donusu yaklasti, Turkiye`den siparisleri aliyoruz, vitaminler, thermoslar falan. Ben hediye almayi cok severim, hele de cocuklara ama acikcasi bu sefer cok az hediye alacaktim, sadece cikolata falan, cunku artik hem borcumuz var hem de esim bu durumdan memnun degil, bizim de iki cocuk var bir corap bile gelmiyor diyor kendi ailesi icin, ben de artik esime hak vermeye basladim sanirim. Kendim ekstradan cikolata haricinde bir sey almiyacaktim ama kayinvalidemin aldiklarini odedim mecbur, onlar icin degil kayinvalidemin hatiri icin yapiyorum, cok emek veriyor bize, onu uzmek istemiyorum.

Elektrik faturasi 57$, gaz 22$, internet ve televizyon 257$, bu biraz fazla cunku kutu parasi odayecegiz birkac ay.

pure hazel pure hazel uzaklardabiz uzaklardabiz ve diger kizlar nerelerdesiniz.
Annem tam gaz hazirliklara devam ediyor, perdelerimiz dikildi, cok begendim, insallah olculerde sorun olmaz. Bu yikanabilir ince halilardan da siparis verdik, buraya gore bize uyguna gelecekti hem perde hem hali ama annem perdeleri kardesim de halilari odetmedi, ev hediyesi dediler, keselerine bereket sagolsunlar.
Yemek masa ve sandalyelerimizi siparis verdik ama adres karismis eski eve gidecek gorunuyor, esim degistirmeye ugrasiyor ama daha basaramadi. TV unitesi kirik geldi, onu geri yolladik, rengide koyu geldi gozume, yenisine bakacagiz.
Gecen haftasonu 500$ civari harcadik, hem evin bitmeyen ufak tefek ihtiyaclari hem Turkiye hediyeleri icin. Yarin sirket tatil verdi, cok sevdigim bir arkadasim da Boston`a geldi, kizi benim kizla yasit, butun gun onlarla vakit gecirecegiz, cumartesi de birlikte piknik planliyoruz.

Selamlar

Sabah fırından simit, çörek ve ekmek aldık 10₺

Marketten
Domates
2 kg yoğurt
Süzme yoğurt
İki tablet çikolata
Kahvaltılık nuga çikolata
Oğlum da oyuncak aldı 🚗
Burası da 100 lira 🥴

Eşim akşam nöbetinde bugün.
Kahvaltı yaptık beraber.
ardından oğlumu yıkadm

Ara öğün olarak. midye makarnadan salata, oğluma da çorba ya yapılacak.

Akşam için fırında köfte ve supangle olucak.

Bir sürü çamaşır yıkanacak, halılardan biri yıkamaya gidecek.
Bu sene kaç defa halılar yıkamaya gitti. bilmiyorum. Hepsi açık renk.
Ve çabuk kirleniyor 🤦🏼‍♀️

Selamlar
Dün maaş yatmıştı bugün kartımı ödedim, birikime yolladım, ay sonuna kadar beni idare etmesini planladığım bir miktar nakit ayırdım. Aşurelik alışverşi yaptım. Allah kısmet ederse çarşamba günü az da olsa yapacağım.

Selamlar, 3 gun evdeydim, her gun dolu dolu gecti, arkadaslarla gorustuk, ust kat komsu yemege cagirmisti onlara gittik.
300$ gibi bir harcamamiz oldu, bir markette guvec bulduk aldik, hem de Turkiye`den gelmis. Kayinvalidem buranin tereyagini seviyor, 9 kilo tereyagi aldim, 3 u eve gerisi kayinvalideme.
Oglanin kaydini yaptim, bir sey olursa hangi hastaneye goturelim diye soruyorlardi, okula en yakin olani sectim, ay dusunmesi bile kotu, bize ulasamama halinde arkadaslarin numaralarini verdim. Carsamba okul turu var ona katilacagim.

X