-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.941
Hayirli olsun pure gule gule kullanin yeni arabaniziGünaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndümaçık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..
Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.
Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi
Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani
Kilon ne guzel pure , ben de su an 59 um. Diyet ve spora devam ediyorum. Hedefim 55. Insaallah yapabilirim.Günaydın kızlar.
Tatilden döndük. Çok güzeldi. Çocuklar da çok eğlendi.
Dinlendim ,masaj yaptırdım. Günlük sporumuzu eksik etmedik. 50 kg ile gittim 50 kg ile döndümaçık büfe ve yemekler çok güzeldi. Tam kendini kaybetmelikti ama ..
Deniz saçları yıpratıyor. Hemen keratin bakımımı yaptırdım. Cilt bakımı da yaptırdım.
Kv uğradık. Çok alışveriş yaptık köy ürünleri peynir,tavuk,sucuk,sebze meyve vs vs..
Genel anlamda çok harcandı. Hiç yazmayayım daha iyi
Beklediğimiz para vardı, geldi, arabanın modelini yüksektik. Eşim dediğini yaptı yani
İyiyiz canım teşekkürlerGecmis olsun boza nasil oldunuz?
Ya shaggy haliyi ben de hic sevemedim, benim de salonda var idarelik kullaniyoruz, koltuk takimi gelince hali degisecek, robot bile sevmiyor supururken mirin kirin ediyor :)Iyi haftasonları herkese
Dışarı adım atinca Paramaribo sacmaya basliyoruz. Eve kek ve turta tepsisi, birkac tava aldık. Kizima oyun çadırı, pelus hayvan, boya ve 30 metrelik resim kagidi aldıkoturma odasinin halisi shaggy com toz tutuyor diye sevmiyordum oraya da hali aldık $180 ödedik.
Disarda yedik içtik $30 civarı ödedik.
Market alışverişi $150 tuttu. Sıcakta her sey hemen bozuluyor, cabucak organize edip dolaba dondurucuya yerlestirdik.
Cok yorulmusuz, yerler silinip hali serilecek, aldigimiz kap kacak yikanacak ama hic halim yok. Yarın ola hayrola
Cok guzel yapmissiniz, benim de yapmak istediklerim arasinda Kapadokya`da balona binmek, ama ben biraz korkagim.Selam kızlar. Herkesin gecmis bayramini kutlarim. Umarim salginla gecen son bayramimiz olur. Biz 1. Gun kurban islerini hallettik. 2. Gun ailelere gittik ve bayrsmlastik. 3. Gun sabah erkenden kapadokyaya gittik ve dun aksam geldiko kadar iyi geldiki. Hwm cok yorulduk hem acayip keyif aldik. Kizimla balona bindik ve bir hayalimo daha gerceklestirmis oldum sukur. Simdi sira evi toplama ve halletmede.
Park cocuklari cok mutlu ediyor, bizde de hava durumuna bagli olarak 1-2 kere parka cikiliyor gunluk.Selam kızlar
Grumuz çok sessiz kaldı.
Umarım herkes iyidir
Düzenli yazmaya çalışacağım
Oğluma bez, mustela güneş kremi. Ve ışıklı terlik aldık. 250 ₺
Carrefourdan beyazlar için omo, siyahlar için perwol ve yumuşatıcı.
. Yumurta, taze kaşar, meyveli soda ve tavuk akdık.
270 ₺ burası.
Pazar 100 ₺
126 lira elektrik
92 ev interneti
100 eşimle ikimizin faturası. Ödendi.
hergün bir saat kadar oğlumu parka çıkarıyorum. Sabahları.
kahvaltıdan sonra hem serin hem kalabalık olmuyor. Akşam eşim gelincede uzaktaki parklara gidiyorz.
Kesinlikle Zeynep:)Park cocuklari cok mutlu ediyor, bizde de hava durumuna bagli olarak 1-2 kere parka cikiliyor gunluk.
Allah ödeme kolaylığı versin ZeynepEvin ilk taksidini odedik 3662$, bir miktar da ara odeme yapacagiz. Borcu olanlara Allah odeme kolayligi versin, hayatimdaki ilk borc, tez zamanda odeyip kurtulmak nasip olur insallah.
Cok sagol Boza, aminAllah ödeme kolaylığı versin Zeynep