Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok Sağol canım güzel dileklerin için..inşallah.
Ahh çocuklar ahhh hiç hasta olmasalar keşke… inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız canım 🙏
Bende ateş yok ama oğlumda düşüp tekrar çıkıyor. İlacı zorla içirdik krize girdi resmen. Deniz suyu aldık burun için spreyli izin vermediği sıkmadım. Soğan koydum baş ucuna rahat nefes alsn diye 🤕
Sevgi cok geçmiş olsun. İnşallah negatif cıkar.

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk negatif cikmaniza sevindim, gecmis olsun.
Benim de oglani goz cevresinden bir sey isirmis galiba, ilk az sismisti, ilac verdik, dotoru aradik ama sabah bir baktik daha da sismis cok kotu olmus, sag goz tamamen kapali, esim acile goturdu, benim iste olmam gerekiyordu gidemedim onlarla ama aklim oglumda, okulun ilk gunu okul yerine hastaneye gitti, neyse saglik olsun da.

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk negatif cikmaniza sevindim, gecmis olsun.
Benim de oglani goz cevresinden bir sey isirmis galiba, ilk az sismisti, ilac verdik, dotoru aradik ama sabah bir baktik daha da sismis cok kotu olmus, sag goz tamamen kapali, esim acile goturdu, benim iste olmam gerekiyordu gidemedim onlarla ama aklim oglumda, okulun ilk gunu okul yerine hastaneye gitti, neyse saglik olsun da.
Sağol Zeynep’cim 🥰
Size de çok geçmiş olsun 💐

Günaydın kızlar
Dün oğluma giyim alışverişi yapmak için çıktık.
lcw dan uyku tulumu ve çorap aldım. Onun dışında düzgün bişey bulamdım, hep yazlık ve küçük bedenler kalmıştı. Kendime de iki bluz aldım. 230 ödedik.
İkea ya da uğradık.
oğluma lazımlık
Mutfak için Silikon spatula
Kapı önü paspası hasır
Çikolata
Vanilyalı mum 🕯
Cafe de Bişeyler atıştrdık.
e bebeğe baktık ordan da bişey bulamdım.
Oğlum oyuncak aldı.
toplam 577 lira harcamışz.

Iyi geceler kızlar. Gecmis olsun Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk . Oglunun iyi olmasina sevindim.
Dun ogluma nevresim takimi ve banyoya 4 havlu aldim.300 tl verdim
Ikeadan kitaplik siparisi verdim. 1000 tl de ona harcadimm kredi kartina 5 taksit yaptirdim. Trendyoldan cocuklara 2 tane alez aldim. 120 de oraya verdim. Bol harcamali geciyor gunler. Hayat cidden pahali.

Iyi geceler kızlar. Gecmis olsun Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk . Oglunun iyi olmasina sevindim.
Dun ogluma nevresim takimi ve banyoya 4 havlu aldim.300 tl verdim
Ikeadan kitaplik siparisi verdim. 1000 tl de ona harcadimm kredi kartina 5 taksit yaptirdim. Trendyoldan cocuklara 2 tane alez aldim. 120 de oraya verdim. Bol harcamali geciyor gunler. Hayat cidden pahali.
Günaydın kızlar 🙂😘

Sağol mutlucum🙏
Aldıklarını güzel günlerde kullan 💐
Biz bayadır kredi kartını kullanmıyorz.
herşeyi nakit ödüyoruz.
Taksitli almak bence çok avantajlı.
Kredi kartına pek sıcak bakmıyor eşim.
kart olunca çok harcanıyor diyor,
nakit varsa harcıyorsun yoksa harcamıyorsun diyor 😅

Selam kızlar
Oğlumla ikimiz toparlandık.
Ama eşim bu sefer kötü 😐
şimdi test vermeye gitti. Bu arada kendisi aşı da oldu. Bakalım inşallah temiz çıkar testi.
yarın izinli. Perşembe günü de ikinci doz aşı olucak. İşyeri teşvik amaçlı aşı olanlara ekstra iki gün izinde veriyor. İşyerinde bir kadın test verip işe geliyor. Akşam test sonucu pozitif çıkmış, test verildiği zaman sonucu çıkana kadar, karinada olması gerekiyor, bu testi verip işe gelmiş 😐
Sabahtan beri evde su yok. Saat 22:00 gelecekmiş. Haberimzde olmadı, internetten öğrendik.
Sanal söyledim.
Su
Türk kahvesi
3 pk nestle çikolata
Bambu kaşık, kahve tepsisi
Yoğurt, süt
üzüm, armut
Domates
Camsil
130 lira
Birde çiğ köfte sipariş verdik oraya da 27 lira ödedik.

Selam kızlar
Oğlumla ikimiz toparlandık.
Ama eşim bu sefer kötü 😐
şimdi test vermeye gitti. Bu arada kendisi aşı da oldu. Bakalım inşallah temiz çıkar testi.
yarın izinli. Perşembe günü de ikinci doz aşı olucak. İşyeri teşvik amaçlı aşı olanlara ekstra iki gün izinde veriyor. İşyerinde bir kadın test verip işe geliyor. Akşam test sonucu pozitif çıkmış, test verildiği zaman sonucu çıkana kadar, karinada olması gerekiyor, bu testi verip işe gelmiş 😐
Sabahtan beri evde su yok. Saat 22:00 gelecekmiş. Haberimzde olmadı, internetten öğrendik.
Sanal söyledim.
Su
Türk kahvesi
3 pk nestle çikolata
Bambu kaşık, kahve tepsisi
Yoğurt, süt
üzüm, armut
Domates
Camsil
130 lira
Birde çiğ köfte sipariş verdik oraya da 27 lira ödedik.
Gecmis olsun sevgi. Ins negatif cikar. Zaten en bastan insanlar biraz bilincli davransaydi durum daha iyi olabilirdi. Test verip ise gelmek nasil bir rahatlik.
Ben maastan tüm odemeleri yaptim sukur. Nasip olursa 29-30 Ekim icin İst da gece ögretmenevine rezervasyon yaptirdim.😍😍 Umarim gidebiliriz. Kizimin tarihi yerleri gormesini istiyorum.

X