- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.001
Çok Sağol mutluGecmis olsun sevgi. Ins negatif cikar. Zaten en bastan insanlar biraz bilincli davransaydi durum daha iyi olabilirdi. Test verip ise gelmek nasil bir rahatlik.
Ben maastan tüm odemeleri yaptim sukur. Nasip olursa 29-30 Ekim icin İst da gece ögretmenevine rezervasyon yaptirdim.Umarim gidebiliriz. Kizimin tarihi yerleri gormesini istiyorum.
Selam ZeynepSelamlar,
gecmis olsunSevgiyeyolculuk
Annem halilari ve perdeleri getirdi, mutfak halisi haric digerlerini cok begendim, keske mutfaga baska bir sey secseymissim. Babam evde ufak tefek tamir/boya islerine basladi, hem bizim isimiz goruluyor hem o vakit geciriyor.
Sabahlari oglani okula ben birakiyorum, ogleden sonra babam aliyor, mutlu gibi, konusturmaya calisiyorum okulda napiyorlar falan ama isine gelirse konusuyor.
Okulda kurslar var, sanirim yer varsa karate ve kodlama kursuna gonderecegim, severse devam eder diger donem de.
Bizim bir miktar alacagimiz vardi, ev alirken onu hesaba katmamistik, yakin olunca istenmiyor kolay kolay, neyse ev aldigimizi duyunca odediler, onu da ara odeme icin kullandik.
Kredi kartlari dolu, onumuzdeki ay rahatlariz insallah.
Gecen hafta evdeyken kiz icin kresle konustum, sanirim annemler donunce oraya gonderecegiz, bir ust sokagimizda okul, iyi olur, 2400 gibi bir ucreti var ama yapacak bir sey yok emin ellerde olmasi en onemlisi. Oglana da okul sonrasi etut ayarlanacak.
pure hazel her ne kadar son mesajını 30 Temmuz'da yazmış olsa da, o tarihten itibaren dün dahil siteye düzenli olarak giriş yapmış.Mune K Kazen
pure hazel ve uzaklardabiz arkadaşlarımıza ulaşamıyoruz ve merak ediyoruz kendilerini.
Siz de numaraları var mı? Siz ulaşabilir misiniz?
İyi olduklarını bilsek yeter
Sağol Munepure hazel her ne kadar son mesajını 30 Temmuz'da yazmış olsa da, o tarihten itibaren dün dahil siteye düzenli olarak giriş yapmış.
uzaklardabiz'in de siteye son mesajı 25 Temmuz, son giriş tarihi 31 Temmuz.
Bizde iletişim bilgileri mevcut değil ama üyeler kendilerine ulaşılmasını isteseler yönetime bu yönde bir not düşerlerdi diye düşünüyorum ya da yıllardır yazıştıkları kişilerden birisine telefon numarası verirlerdi
Mune K Kazen
pure hazel ve uzaklardabiz arkadaşlarımıza ulaşamıyoruz ve merak ediyoruz kendilerini.
Siz de numaraları var mı? Siz ulaşabilir misiniz?
İyi olduklarını bilsek yeter
Çok merak ettik iyiki geldin.Kızlar merhaba.
Epey hastayım. Covid değil ama ağır bir grip.
Geçmiş olsunKızlar merhaba.
Gecmis olsun, merak ettik seni, hastayim ama gelecegim diye kisa bir sey yazsaydin iyi olurduKızlar merhaba.
Burda olduğunuza göre anlaşılan sizde merak etmişsiniz püreyiÇok komik günlerdir merak ediyorsunuz gelen cevap gribim
Ahahha yok tatlım ya yalvarıışlarınız duyuluyordu püre nerdesin diyeBurda olduğunuza göre anlaşılan sizde merak etmişsiniz püreyi
Hande anlaşılan kendine eğlence arıyorsun.Ahahha yok tatlım ya yalvarıışlarınız duyuluyordu püre nerdesin diye
Kendinize bunu yapmayın
Ne eğlencesi ya ben olanı gördüğümü yazıyorum beni ilgilendirmez senin kendi fikrin ister tatlım derim ister canım derimHande anlaşılan kendine eğlence arıyorsun.
Ama yanlış yerdesin. Paylaşımını çok komik buldum tülay geri dön filan
Samimi olmadığın birine tatlım demek?
Üstüne birde bunu yapmayın diye akıl vermek?
Pardon sa sen kimsin.
Püre hasta olabilir, yazmak istememiş olabilir. Bu bizi ilgilendirir. Seni değil.
Aslında sizin için yazmıştım ama yine anlamadınız anlamak istediğiniz taraftan baktınızKmsl Hnd yakisiyor mu bu tavir, konuya yazan kisiler olarak pure u merak etmemiz cok dogal, ayni sekilde sen olsaydin seni de merak ederdik. Yalvaris falan degil, hepimiz zaman ayirip bir seyler paylasiyoruz surada, kiymet verdigimiz bir insani merak etmemiz de cok dogal, onun cevabi da bizi ilgilendirir, sizler gibi konuyu uzaktan takip edenleri degil. Bari surada zamaninda yazdiginiz sayfalar hatrina yapmayin boyle cocukca seyler.