- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.921
Cok gecmis olsun, iyi misiniz? Okuyunca icim ciz etti, guzel haberlerini bekliyoruz.Hayatımda kızımdan sonra sadece bir gün kesintisiz 9 saat uyku uyudum, bu geceden sonraki iki gecede ise uykusuz, başında nöbette. Ne değişiksin hayat.
Bugün hicbir şey almadim.ama saglikla evimize dönelim kızım ne isterse onu alicaz. Soz verdik özellikle siyah kısa saçlı küçük bir bebek.
Teşekkürler, rhode island civarlarinda takildik.. Niagara cok uzak canım bir de pek bir şey yok max bir gece kalinir, bir gece için 7-8 saat yolculuk gerçekten yorucu. Telaslariniz bitsin güzelce dinlenin daha sonra gidersiniz nasılsa buradasiniz. Çocuklarla tatile mi gidiliyor yorulmaya mı belli değil zatenpure hazel hos geldin, arabaniz da hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah.
Sevgiyeyolculuk iyi tatiller canim
uzaklardabiz ne guzel tatil yapmissiniz, nereye gittiniz, Cape Cod civarlari mi? Ben de istiyorum ama esim uzak bir yere gitmek istemiyor, bu siralar cok yoruldu, uzun sure araba kullanmak istemiyor, Niagara selalesini istiyorum aslinda.
Rhode Island guzel bir yer, gitmedim ama arastirmistim, oradaki bir universiteyle gorusmem olmustu. Evet haklisin uzak, ben aslinda kayinvalidem de burdayken gidelim istedim. Bakalim, adam akili tatil yapmayali yillar oldu. Simdi okyanusa yaklastik, cocuklari plaja gotururuz gunubirlik artik.Teşekkürler, rhode island civarlarinda takildik.. Niagara cok uzak canım bir de pek bir şey yok max bir gece kalinir, bir gece için 7-8 saat yolculuk gerçekten yorucu. Telaslariniz bitsin güzelce dinlenin daha sonra gidersiniz nasılsa buradasiniz. Çocuklarla tatile mi gidiliyor yorulmaya mı belli değil zaten
Insallah en kisa surede saglicakla kavusursunuz canim, yillarin getirdigi bir sey galiba ben 11 yildan sonra alistim artik boyle bayramlara.Iyi bayramlar kızlar
Ibadetlerinizi Allah kabul etsin.
Bu kacinci yalniz bayramınız bilmiyorum, sevdiklerime kavustugum gün asıl bayram olacak bana.
Teşekkürler canimGeçmiş olsun canim
Çok sağol canım. Şuan iyi, en son dün ateşlendi, yaklaşık 32 saattir yeni bir ateş yaşamadık.Geçmiş olsun. Umarım şuan iyidir kızın
Teşekkür ederim canım, bugün iyi kızım. Bayram dolayısıyla doktor kontrolüne gidemiyoruz ama insallah aynı korkuyu tekrar yasatmazCok gecmis olsun, iyi misiniz? Okuyunca icim ciz etti, guzel haberlerini bekliyoruz.
Uzaktan bayrama alıştık ama en azindan yılda bir görmek istiyorum canım ölümlü dünya birine bir sey olacak diye cok korkuyorum.Insallah en kisa surede saglicakla kavusursunuz canim, yillarin getirdigi bir sey galiba ben 11 yildan sonra alistim artik boyle bayramlara.
Cok cok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzTeşekkürler canim
Çok sağol canım. Şuan iyi, en son dün ateşlendi, yaklaşık 32 saattir yeni bir ateş yaşamadık.
Teşekkür ederim canım, bugün iyi kızım. Bayram dolayısıyla doktor kontrolüne gidemiyoruz ama insallah aynı korkuyu tekrar yasatmaz
Bir an gozumde canlandi yari İngilizce yari TürkçeSelamlar, herkese iyi bayramlar. Esim cocuklara bayram hediyesi, kiza bez, bayram cikolatasi, eve de wok tava almis, ne odedi bilmiyorum.
Haftasonu arkadaslari kahvaltiya davet ettik. Guzel bir sofra kurmak istiyorum. Iki gundur oglanla saatlerce lego yapiyoruz nasil mutlu, gelip gidip beni opuyor.
Kiz bugunlerde dillendi, daha cumle cumle konusuyor ama bazi harfleri cikaramiyor. Evet e evep diyor, abisinden Ingilizce ogrenmis, yari Turkce yari Ingilizce konusuyor bazen. 7 ay daha kres derdimiz yok ama bir ust sokagimizda kres var, orayla konusucam, bazen bekleme listesi uzun oluyor, ancak sira gelir.
Annem perde olcusu bekliyor, Turkiye`de diktirip getirecek, nasil bir tul secsem bilemedim, beyaz ve utu istemeyen bir sey olacak o kesin de desene karar veremedim. Senelerce stor kullandim artik biraz tul kullanmak istiyorum.
Evet canim ben dediyorum senede bir kere gorsem, ben kendimi avutuyorum boyle iste, annemleri gordum de kardesim yegenlerim burnumda tutuyor.Uzaktan bayrama alıştık ama en azindan yılda bir görmek istiyorum canım ölümlü dünya birine bir sey olacak diye cok korkuyorum.
Bir de bizimkiler hic gelmiyor canım senin annen baban geliyor sağolsunlar, uzun da kaliyorlar
Cocuklar cok akilli oluyorlar, mesela oglum babannesiyle Turkce konusuyor ama biliyor ki biz anliyoruz bizimle Ingilizce konusuyor. Turkcesi de malesef kirik, aksanli konusuyor simdilik, gec konustu diye aman konussun da ne konusursa konussun dedim ama biraz kontrolu ele almak vakti geldi. Kiz da sifreli konusuyor, ancak biz anlariz, abi no me yes diyor, abi yapmasin ben yapicam demek bu.Bir an gozumde canlandi yari İngilizce yari Türkçebizde de durumlar aynı canım. Mesela beyaz butterfly ucuyor, hadi ice-cream yemeye gidelim, yemek time, uyku time falan diyor. Hem Türkçe hem İngilizce basit sarkilar izliyor Sayıları her iki dilde ogrendi falan. E evde de günlük hayatta ister istemez iki dili de kullanıyoruz. Biz büyükler de karışık durumdayiz
Ben de sonbaharda kres bakmaya baslayacagim, talebin yüksek oldugu bir muhitte oturuyoruz sıra cok zor geliyor. Bir senede ancak gelir.
Iyi tatiller.canim iyi eglencelerSelam kızlar
Sabah kahvaltıdan sonra Brandium a gittik.
Kendime hasır çanta tişört oğluma deniz ayakkabısı aldık 205 lira ödedik. Eşim bizi eve bırakıp işe gitti. Çiğköfte siparişi verdim. 20 lira indirim vardı 30 lira ödedim. Hızlı marketten organik tarhana ve su siparişi verdim. Orası da 35 ₺
Geçen hafta da anpadan 300 liralık alışveriş yaptık. Bebek bezi ve kuru gıda aldık. Tarım ve kredinin ürünleri vardı beğeniyorum.
Pazartesi sebze meyve süt ve mantı aldık 150 lira da oraya verdik. Birikim yok bu aralar. Baya bir harcama var.
Valiz hazırlıyorum. Yarın inşallah bizde yolcuyuz kayınvalidemin yazlığa gidiceğiz
Iyi gezmeler.iyi eglenceler canimEvet canım, başladık. Bakıcı öncesi kızım çok yabanciliyordu herkesi. Tanıdık tanımadık herkese sinirli, kaş çatan bir hali vardı. Bakiciyla aştı bu durumu. Önce ben varken evde alıştılar birbirlerine, sonra okula gittiğimde hiç gözüm arkada kalmadı. Tek sıkıntı yemek yememesi oldu ama insallah Eylüle düzelir bu durum. Çok teşekkür ederiz
Yeme kismi benim kızda da sıkıntı sicaklardan herhalde, kandırarak yediriyorum kitapla oyuncakla
Kofteyi vb on dişlerle ısırıp çiğneyip arkaya atmıyor, yutmuyor. Şu ara en sevdiği tursu, kasarda bile sıkıntı yaşıyoruz. Ağzında bekletiyor.
İnsallah yemek yeme düzeni cesitlenir canım kizlarimizin
Ya evet soğukta montla mutlu olan insanım, hiç değilse hava kapalı olsun yağmur yağsın diyorum bu ne sicak
Yarin evimden 3 hafta uzaklasicam diye mutlu muyum mutsuz muyum çözemiyorum. Ama çok özlerim kesin. Karadeniz de bol kapalı hava umut ediyor., yagmurluklarla gidicez lütfen kullanalım
Birkac gundur harcama yapmiyorum ama öncesinde yüklü harcamalar yaptım. Temmuz maaşına dokunmicam, şimdiden karar aldım. Eylulde altın almaya başlıcam.bizden böyle durumlar
Gecmis olsun boza nasil oldunuz?güle güle oturun canım
Geldim buradayım. Birkaç gün tatil yaptık. Dönüşte cocukların ikisi de hastalandı. Biz aşı olduk yan etkisi cok oldu. Ancak bugün kendimize gelebildik. Herkesler iyidir umarım.