Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel hos geldin, arabaniz da hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah.
Sevgiyeyolculuk iyi tatiller canim
uzaklardabiz ne guzel tatil yapmissiniz, nereye gittiniz, Cape Cod civarlari mi? Ben de istiyorum ama esim uzak bir yere gitmek istemiyor, bu siralar cok yoruldu, uzun sure araba kullanmak istemiyor, Niagara selalesini istiyorum aslinda.

Cok gecmis olsun, iyi misiniz? Okuyunca icim ciz etti, guzel haberlerini bekliyoruz.

Esim artik temizlik yapmama isyan ediyor ama ne yapayim bitmeyen yerler vardi. Haftasonu balkonlari detayli temizledim, firinin uzerindeki dolaplarin ustu yagliydi, iyice cifledim kazidim resmen. Gardrobumu duzenledim, ay duzen ne guzel bir sey:)

Yine bol harcamali bir haftasonuydu, market alisverisi 85$, kahvaltilik 50$. Evin ufak tefek ihtiyaclari 60$, bahceye domates, biber ve salatalik fidesi aldik 50$. Esim biz bu paraya kac kilo sebze alirdik diyor. Amac bu mu dedim, cocuklar toprakla ugrassinlar, ekmeyi dikmeyi, buyutmeyi, sabirla beklemeyi bilsinler diye aliyoruz dedim.
Kayinvalidem bugun cocuklarla dikecek, cok meraklilar, dalindan bir iki domates yeseler bile yeter, aslinda gec kaldik ama buyuk fidelerden aldik, dalinda domatesi biberi olmus bile, insallah buyurler

Ilk elektrik faturamiz gelmis, bir haftalik 8$. Ben esas kisin gazi merak ediyorum, tavanlar yuksek, evin isinmasi zaman alir.

Havalar hep yagmurlu buralarda, cocuklari evin yakinindaki gole goturduk biraz suyla oynadilar. Kayinvalidem her gun parka cikartiyor bazen iki kere, yine de bikmiyorlar.

Ust komsularin sicak su tanki bozulmus, calistirdiklarinda cok ses yapiyor, ozur dilediler ses icin, tamirci gelecekmis. Ya lutfen hic onemli degil, bizim cocuklar daha cok ses yapiyor dedim.

Teşekkürler, rhode island civarlarinda takildik.. Niagara cok uzak canım bir de pek bir şey yok max bir gece kalinir, bir gece için 7-8 saat yolculuk gerçekten yorucu. Telaslariniz bitsin güzelce dinlenin daha sonra gidersiniz nasılsa buradasiniz. Çocuklarla tatile mi gidiliyor yorulmaya mı belli değil zaten

Rhode Island guzel bir yer, gitmedim ama arastirmistim, oradaki bir universiteyle gorusmem olmustu. Evet haklisin uzak, ben aslinda kayinvalidem de burdayken gidelim istedim. Bakalim, adam akili tatil yapmayali yillar oldu. Simdi okyanusa yaklastik, cocuklari plaja gotururuz gunubirlik artik.

Iyi bayramlar kızlar
Ibadetlerinizi Allah kabul etsin.
Bu kacinci yalniz bayramınız bilmiyorum, sevdiklerime kavustugum gün asıl bayram olacak bana.
Insallah en kisa surede saglicakla kavusursunuz canim, yillarin getirdigi bir sey galiba ben 11 yildan sonra alistim artik boyle bayramlara.

Selamlar, herkese iyi bayramlar. Esim cocuklara bayram hediyesi, kiza bez, bayram cikolatasi, eve de wok tava almis, ne odedi bilmiyorum.

Haftasonu arkadaslari kahvaltiya davet ettik. Guzel bir sofra kurmak istiyorum. Iki gundur oglanla saatlerce lego yapiyoruz nasil mutlu, gelip gidip beni opuyor.

Kiz bugunlerde dillendi, daha cumle cumle konusuyor ama bazi harfleri cikaramiyor. Evet e evep diyor, abisinden Ingilizce ogrenmis, yari Turkce yari Ingilizce konusuyor bazen. 7 ay daha kres derdimiz yok ama bir ust sokagimizda kres var, orayla konusucam, bazen bekleme listesi uzun oluyor, ancak sira gelir.

Annem perde olcusu bekliyor, Turkiye`de diktirip getirecek, nasil bir tul secsem bilemedim, beyaz ve utu istemeyen bir sey olacak o kesin de desene karar veremedim. Senelerce stor kullandim artik biraz tul kullanmak istiyorum.

Geçmiş olsun canim
Teşekkürler canim
Geçmiş olsun. Umarım şuan iyidir kızın
Çok sağol canım. Şuan iyi, en son dün ateşlendi, yaklaşık 32 saattir yeni bir ateş yaşamadık.
Cok gecmis olsun, iyi misiniz? Okuyunca icim ciz etti, guzel haberlerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim canım, bugün iyi kızım. Bayram dolayısıyla doktor kontrolüne gidemiyoruz ama insallah aynı korkuyu tekrar yasatmaz

Insallah en kisa surede saglicakla kavusursunuz canim, yillarin getirdigi bir sey galiba ben 11 yildan sonra alistim artik boyle bayramlara.
Uzaktan bayrama alıştık ama en azindan yılda bir görmek istiyorum canım ölümlü dünya birine bir sey olacak diye cok korkuyorum.
Bir de bizimkiler hic gelmiyor canım senin annen baban geliyor sağolsunlar, uzun da kaliyorlar

Cok cok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

Bir an gozumde canlandi yari İngilizce yari Türkçe bizde de durumlar aynı canım. Mesela beyaz butterfly ucuyor, hadi ice-cream yemeye gidelim, yemek time, uyku time falan diyor. Hem Türkçe hem İngilizce basit sarkilar izliyor Sayıları her iki dilde ogrendi falan. E evde de günlük hayatta ister istemez iki dili de kullanıyoruz. Biz büyükler de karışık durumdayiz
Ben de sonbaharda kres bakmaya baslayacagim, talebin yüksek oldugu bir muhitte oturuyoruz sıra cok zor geliyor. Bir senede ancak gelir.

Evet canim ben dediyorum senede bir kere gorsem, ben kendimi avutuyorum boyle iste, annemleri gordum de kardesim yegenlerim burnumda tutuyor.

Cocuklar cok akilli oluyorlar, mesela oglum babannesiyle Turkce konusuyor ama biliyor ki biz anliyoruz bizimle Ingilizce konusuyor. Turkcesi de malesef kirik, aksanli konusuyor simdilik, gec konustu diye aman konussun da ne konusursa konussun dedim ama biraz kontrolu ele almak vakti geldi. Kiz da sifreli konusuyor, ancak biz anlariz, abi no me yes diyor, abi yapmasin ben yapicam demek bu.
Gecenlerde bir seye wow diye tepki verdim, dedim noluyo Zeynep sana wow da ne, vay be ye noldu.
Kreslerde bazen uzun bekleme listesi oluyor, ne kadar erken basvurursak o kadar iyi.

nedemistimkibenn guzel haberlerinizi aldigima cok sevindim, tekrar gecmis olsun.

Yarin arkadaslar gelecek kahvaltiya, kayinvalidem katmer yapacak benim de bir iki sicak cesit daha bulmam gerek.
Pazar gunu de ust kat komsumuz ogle yemegine davet etti, valla boyle boyle biz bunlari yiyoruz bunlari yiyemiyoruz, siz istediginiz gibi pisirin lutfen ama yiyemezsek alinmayin bu nedenlerden yiyemiyoruz dedim. Allahtan burada herkes cok anlayisli bu konularda, vegeteryan yemekleri pisirecekmis. Guzel bir cicek bir de tatli ya da cikolata goturmeyi dusunuyorum.

Iyi haftasonları herkese
Dışarı adım atinca Paramaribo sacmaya basliyoruz. Eve kek ve turta tepsisi, birkac tava aldık. Kizima oyun çadırı, pelus hayvan, boya ve 30 metrelik resim kagidi aldık oturma odasinin halisi shaggy com toz tutuyor diye sevmiyordum oraya da hali aldık $180 ödedik.
Disarda yedik içtik $30 civarı ödedik.
Market alışverişi $150 tuttu. Sıcakta her sey hemen bozuluyor, cabucak organize edip dolaba dondurucuya yerlestirdik.
Cok yorulmusuz, yerler silinip hali serilecek, aldigimiz kap kacak yikanacak ama hic halim yok. Yarın ola hayrola

Selam kızlar. Herkesin gecmis bayramini kutlarim. Umarim salginla gecen son bayramimiz olur. Biz 1. Gun kurban islerini hallettik. 2. Gun ailelere gittik ve bayrsmlastik. 3. Gun sabah erkenden kapadokyaya gittik ve dun aksam geldik o kadar iyi geldiki. Hwm cok yorulduk hem acayip keyif aldik. Kizimla balona bindik ve bir hayalimo daha gerceklestirmis oldum sukur. Simdi sira evi toplama ve halletmede.

Iyi tatiller.canim iyi eglenceler

Iyi gezmeler.iyi eglenceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…