-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.441
Selamlar
Herkes iyidir umarım.
Alanimla ilgili bir egitim programına başvurmuştum, bugün cevap geldi %75 burs kazandım, kalanı için $200 ödedik.
Köpek dişi çıkarmak zordur. Allah yardımcısı olsun kuzunun.Günaydın kızlar.
nedemistimkibenn Zeynep Gulru hakkınızda hayırlısı. Evlat olunca işin ucunda, tedirginlikler bitmiyor. Ben bu donemi de atlattım, bakalım gelecek yıl ne olacak. Düşünmek dahi istemiyorum, umudum ve onceligim annemler sonra bakıcı. Binada bakmaya niyetli bir kadın var ,okuldan arkadaşımdan referanslı. Onun çocuklarını da büyütmüş. Oğlum da okula başlar okulumuz yakın,müstakbel öğretmeniyle geven gün arkadaş ortamınızda tanışıp kahve içtik.
uzaklardabiz tebrikler, başarılar.
Ben köreliyorum galiba meslekte. Ama yds ales vs düşünüyorum, doğu görevimizde boğazı planlarım var mesleğim bölümüm üzerine.
boza bende de 6 ders var. Benim kız köpek dişlerini çıkarıyor, geceleri biraz huzursuz.
nedemistimkibenn ev araba fiyatları uçtu gitti. Biz de arabayı yükseltelim diyorum,50 bin açık var şimdilik. Kredi cekelim dedim,çünkü faiz düşse fiyatlar yükselecek aynı kapı.
Bende de söyle bir mantık var elimde biraz para olsun hemen birşeylere baglama pesindeyim.
GeyikliGece beğenip kaçtın, nasılsın nasıl gidiyor.
Bugün çocukları parka indiririm ,dondurma gofret filan yerler .başka harcama olmaz. Yarın olur harcama.
Dün kuyumculara gittik. Hepsi farklı fiyatlar söylüyor. Çeyrek 760 diyende vardı 780 de.
Geçmiş olsun.Kızlar günaydın. Halsizlik ve bulantıyla alakalı kan vermiştim sonuçlarım çok düşük çıktısebze ağırlıklı bir yeme düzeni ve su içme alışkanlığı elde etmen gerek dedi doktor ki haklı gerçekten neredeyse ölmemek için yemek yiyordum. Temiz hava yürüyüş de önerdi yöneticim sağolsun bu hafta iş falan bakma bir güzel dinlen dedi Stressiz bir sabaha uyandım uzun zamandan sonra. Özel sektör insanı genç yaşta mahvediyor gerçekten ama çalışmaya mecburuz
Sagol canim, zor isler, biz de iki cocuk var kiz krese, oglan 1. sinifa gidecek. Tasinmayi dusundugumuz bolyedeki ilkokul saatlerine baktim, 2:30 da bitiyor, oglana da 5-6 ya kadar etut bulmam gerekiyor.Bende de aynı dert olduğundan çok iyi anlayabiliyorum canım. Eşim de daha rahat olan taraf. Ben ise stresten nefes darlığı, gece uyuyamama hali yaşıyorum. Ben calisacakken kızımın durumunun ne olacağı netlesse de artık pozitif bakabilsem her şeye. Dua edicem, en hayırlı ve kızın için en güzel olacak durum gerçekleşsin, hayatınızda netleşsin diye.
Canim.biz de bungalow kiralamistik bayram icin ama malesef ertelemek durumunda kaldik yasak gelince. Nasiose bayramdan 2 hafta sonra gidicez. Ben bi de tekne kiraladim pure. Koylara gitmryi cok isktiyordum ama su durumda tekne turlari cok riskli. Umarim artik.belirledigimiz tarihte gidebiliriz. Bu arada evet bayramdan sonra herkes yuklenir tatil yerlerine. Ne kadar erken gidilirse o kadar iyi sanki@mutlu1988 tatil işini napıcaz. Tam kapanmadan sonra galiba turizm açılsın diye tam açılma gelir. Bungalov evlere gideceğiz biz ya ,kendimize ait özel alan olsun kimseyle muhatap olmayalım diye. Bütçeyi ayarladık.
Iyi yapiyorsun pure. Para elde durdukca tehlike. Birseylere baglamak en iyisi bence de. Umarim istedginiz sekilde araba bulursunuz gonlunuze goreGünaydın kızlar.
nedemistimkibenn Zeynep Gulru hakkınızda hayırlısı. Evlat olunca işin ucunda, tedirginlikler bitmiyor. Ben bu donemi de atlattım, bakalım gelecek yıl ne olacak. Düşünmek dahi istemiyorum, umudum ve onceligim annemler sonra bakıcı. Binada bakmaya niyetli bir kadın var ,okuldan arkadaşımdan referanslı. Onun çocuklarını da büyütmüş. Oğlum da okula başlar okulumuz yakın,müstakbel öğretmeniyle geven gün arkadaş ortamınızda tanışıp kahve içtik.
uzaklardabiz tebrikler, başarılar.
Ben köreliyorum galiba meslekte. Ama yds ales vs düşünüyorum, doğu görevimizde boğazı planlarım var mesleğim bölümüm üzerine.
boza bende de 6 ders var. Benim kız köpek dişlerini çıkarıyor, geceleri biraz huzursuz.
nedemistimkibenn ev araba fiyatları uçtu gitti. Biz de arabayı yükseltelim diyorum,50 bin açık var şimdilik. Kredi cekelim dedim,çünkü faiz düşse fiyatlar yükselecek aynı kapı.
Bende de söyle bir mantık var elimde biraz para olsun hemen birşeylere baglama pesindeyim.
GeyikliGece beğenip kaçtın, nasılsın nasıl gidiyor.
Bugün çocukları parka indiririm ,dondurma gofret filan yerler .başka harcama olmaz. Yarın olur harcama.
Dün kuyumculara gittik. Hepsi farklı fiyatlar söylüyor. Çeyrek 760 diyende vardı 780 de.
Anne babam çok ileri yaş, rahatsızlıkları da var ama buna rağmen biz bakarız, düşünüp üzülüp hasta olma dediler, çok sagolsunlar. Ama bu yaştan sonra onları da yormak istemiyorum. Bakalım ne yapacağız canım, çok sağolMerhaba kızlar
Güzel mesajlarınız için teşekkürler. Fırsatları değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum. Su an çalışmıyorum bari kendime yatırım yapayım.
Market siparişi vereceğiz ama ayak sürüyorum, haftasonuna kadar idare edelim, acil bir ihtiyaç yok.
F frida8 geçmiş olsun, beslenmene dikkat eder doktor tavsiyesi ile vitamin desteği de alırsan kısa sürede toparlarsin inşallah. Her şeyin başı stressiz bir yaşam aslında ama maalesef öyle bir dünya düşünemiyorum.
pure hazel benim kız 3-4 aydır çıkaramadı köpek dişlerini, hicbir diş böyle zorlamamisti, haftalardır kıpkırmızı ama bir türlü dişleri göremiyoruz. Yemek uyku hicbir duzen kalmadı dağıldık.
nedemistimkibenn insanın içi gidiyor, nefessiz kalman normal. Keşke ailen destek olabilseydi. Bir nebze de olsa için rahat ederdi.
Balıkesir ya da sapanca tarafları bungalov hayalim var benimde yazin ama hayal olarak kalır sevgili eşim beyle. Seneye kızımla kurucam hayallerimi, önerilerinizi beklerimCanim.biz de bungalow kiralamistik bayram icin ama malesef ertelemek durumunda kaldik yasak gelince. Nasiose bayramdan 2 hafta sonra gidicez. Ben bi de tekne kiraladim pure. Koylara gitmryi cok isktiyordum ama su durumda tekne turlari cok riskli. Umarim artik.belirledigimiz tarihte gidebiliriz. Bu arada evet bayramdan sonra herkes yuklenir tatil yerlerine. Ne kadar erken gidilirse o kadar iyi sanki