- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.421
Bereketli olsun..İyi akşamlar herkese. Altın ve dövizim yükseldi hisselerim düştü. Sepet yapmanın faydasını gördüm ilk kez. Harcamasız gün geçmiyor maalesef. Oğlumu da okula yazdırdık sonunda çok şükür. Onun da taksitleri başladı. 1 g altın aldım bugün hisselerden gecen hafta kazandığım parayla.
Gecmis olsunKızlar yeni geldim. Haberlere kilitlendim. Bugün rahatsızlandım sabahtan mide bulantısı ve aşırı halsizliğim vardı zar zor kalktım. Kan ve idrar verdim hatanede yarın sonuçları alacağız bakalım. Yemek yapamadım dışarıdan pide söyledik.
Allah kabul etsinİyi akşamlar kızlar
Bir yakınımıza carrefourdan koli oluşturdum.
gönderdim. 215 lira tuttu.
Süt ve yumurta aldı eşim. 30 liraya yakın da burası tuttu. Oğluma yedek bez ıslak havlu ve süpürge için toz torbası sipariş vereceğim.
Elektrk faturamız140 lira gelmişti. Bir kaç ay öncede saat okumamıştı. Bir aylık. Bugün onu da 406 lira olarak yansıtmışlar normal mi sizce bu. Saat durduğu için değiştirmişlerdi.
Zeynepcim her dakika düşünüp dursan da faydası yok, illa ki zamanını bekler böyle şeyler. Zamanı gelince sırayla hepsi çözülür, sıkma canını. İnsan çözüm bulup rahat etmek istiyor ama yok, zamanı gelecek bir çare bulunacak.bir ucundan tutunca oydu buydu derken bir bakmışsın her şey hallolmus.Kafam ev, okul isleriyle mesgul, ne yapsak nasil yapsak daha iyi olur dusunup duruyorum. Kiza okul mu bulsak bakici mi, oglanin okul saatleri nasil olacak, ikisi de okula gitse sabah aksam kim birakip alacak, annemler gelse mi gelmese mi, sorular sorular. Esim daha rahat, sanki kendiliginden olacak her sey.
Haklisin canim is olacagina variyor ama dusunmeden edemiyorum elimde degil.Zeynepcim her dakika düşünüp dursan da faydası yok, illa ki zamanını bekler böyle şeyler. Zamanı gelince sırayla hepsi çözülür, sıkma canını. İnsan çözüm bulup rahat etmek istiyor ama yok, zamanı gelecek bir çare bulunacak.bir ucundan tutunca oydu buydu derken bir bakmışsın her şey hallolmus.
Maşallah canım, tebrik ederimSelamlar
Herkes iyidir umarım.
Alanimla ilgili bir egitim programına başvurmuştum, bugün cevap geldi %75 burs kazandım, kalanı için $200 ödedik.
Tebrikler canımSelamlar
Herkes iyidir umarım.
Alanimla ilgili bir egitim programına başvurmuştum, bugün cevap geldi %75 burs kazandım, kalanı için $200 ödedik.
Bende de aynı dert olduğundan çok iyi anlayabiliyorum canım. Eşim de daha rahat olan taraf. Ben ise stresten nefes darlığı, gece uyuyamama hali yaşıyorum. Ben calisacakken kızımın durumunun ne olacağı netlesse de artık pozitif bakabilsem her şeye. Dua edicem, en hayırlı ve kızın için en güzel olacak durum gerçekleşsin, hayatınızda netleşsin diye.Kafam ev, okul isleriyle mesgul, ne yapsak nasil yapsak daha iyi olur dusunup duruyorum. Kiza okul mu bulsak bakici mi, oglanin okul saatleri nasil olacak, ikisi de okula gitse sabah aksam kim birakip alacak, annemler gelse mi gelmese mi, sorular sorular. Esim daha rahat, sanki kendiliginden olacak her sey.
Allah yardımcınız olsun kızlarBende de aynı dert olduğundan çok iyi anlayabiliyorum canım. Eşim de daha rahat olan taraf. Ben ise stresten nefes darlığı, gece uyuyamama hali yaşıyorum. Ben calisacakken kızımın durumunun ne olacağı netlesse de artık pozitif bakabilsem her şeye. Dua edicem, en hayırlı ve kızın için en güzel olacak durum gerçekleşsin, hayatınızda netleşsin diye.