Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar herkese. Altın ve dövizim yükseldi hisselerim düştü. Sepet yapmanın faydasını gördüm ilk kez. Harcamasız gün geçmiyor maalesef. Oğlumu da okula yazdırdık sonunda çok şükür. Onun da taksitleri başladı. 1 g altın aldım bugün hisselerden gecen hafta kazandığım parayla.
Bereketli olsun..

İyi akşamlar kızlar
Bir yakınımıza carrefourdan koli oluşturdum.
gönderdim. 215 lira tuttu.
Süt ve yumurta aldı eşim. 30 liraya yakın da burası tuttu. Oğluma yedek bez ıslak havlu ve süpürge için toz torbası sipariş vereceğim.
Elektrk faturamız140 lira gelmişti. Bir kaç ay öncede saat okumamıştı. Bir aylık. Bugün onu da 406 lira olarak yansıtmışlar normal mi sizce bu. Saat durduğu için değiştirmişlerdi.

Yazı çok hoşuma gitti. Ara sokaklar, yürüyüşler, çoluk çocuk toplu oynamalar filan da dikkate alınır umarım bu kapanmada.Olan sadece yasağa uyup aklının sınırlarını bozanlara olmasın. Sağlıklı günlere kavuşalım.

Eklentiler

• Screenshot_20210426_233114.jpg
    Screenshot_20210426_233114.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 109
İyi akşamlar kızlar
Bir yakınımıza carrefourdan koli oluşturdum.
gönderdim. 215 lira tuttu.
Süt ve yumurta aldı eşim. 30 liraya yakın da burası tuttu. Oğluma yedek bez ıslak havlu ve süpürge için toz torbası sipariş vereceğim.
Elektrk faturamız140 lira gelmişti. Bir kaç ay öncede saat okumamıştı. Bir aylık. Bugün onu da 406 lira olarak yansıtmışlar normal mi sizce bu. Saat durduğu için değiştirmişlerdi.
Allah kabul etsin

Haftasonu arkadaslari iftara davet ettik, kari koca bir de cocuklari. Davet fikri esimden geldi, sanirim iki insan yuzu gormek istedi bizden baska:) Neyse arkadaslarin asilari vardi, esim de randevu alacak ama Ramazanin gecmesini bekliyor, biz de bekletme yerine tutarsin dedik bakalim.
Arkadaslara iftar menusu olarak pureli kofte, tavuk tantuni, pilav, domates corbasi, yaprak sarma, cerkez tavugu, mercimek koftesi, zeytinyagli enginar, domates soslu zeytinyagli patlican, coban salata yaptik. Tatli olarak arkadas yapma ben yaparim dedi, gullac yapmisti sagolsun, ben severim ama esim serbetli tatli seviyor garanti olsun diye Turkiye`den gelen son kutu baklavayi cikarmistik buzluktan.
Yemekler baya artti, bir iki gun daha yeriz.
Esim market alisverisini yapmisti 50$ civari tutmus. Haftasonu da 80$ harcadik, bana iki babet tarzi yazlik ayakkabi, cocuklara kitap ve cikartma kitabi aldik.

Kafam ev, okul isleriyle mesgul, ne yapsak nasil yapsak daha iyi olur dusunup duruyorum. Kiza okul mu bulsak bakici mi, oglanin okul saatleri nasil olacak, ikisi de okula gitse sabah aksam kim birakip alacak, annemler gelse mi gelmese mi, sorular sorular. Esim daha rahat, sanki kendiliginden olacak her sey.

Kafam ev, okul isleriyle mesgul, ne yapsak nasil yapsak daha iyi olur dusunup duruyorum. Kiza okul mu bulsak bakici mi, oglanin okul saatleri nasil olacak, ikisi de okula gitse sabah aksam kim birakip alacak, annemler gelse mi gelmese mi, sorular sorular. Esim daha rahat, sanki kendiliginden olacak her sey.
Zeynepcim her dakika düşünüp dursan da faydası yok, illa ki zamanını bekler böyle şeyler. Zamanı gelince sırayla hepsi çözülür, sıkma canını. İnsan çözüm bulup rahat etmek istiyor ama yok, zamanı gelecek bir çare bulunacak.bir ucundan tutunca oydu buydu derken bir bakmışsın her şey hallolmus.

Zeynepcim her dakika düşünüp dursan da faydası yok, illa ki zamanını bekler böyle şeyler. Zamanı gelince sırayla hepsi çözülür, sıkma canını. İnsan çözüm bulup rahat etmek istiyor ama yok, zamanı gelecek bir çare bulunacak.bir ucundan tutunca oydu buydu derken bir bakmışsın her şey hallolmus.
Haklisin canim is olacagina variyor ama dusunmeden edemiyorum elimde degil.

Bende de aynı dert olduğundan çok iyi anlayabiliyorum canım. Eşim de daha rahat olan taraf. Ben ise stresten nefes darlığı, gece uyuyamama hali yaşıyorum. Ben calisacakken kızımın durumunun ne olacağı netlesse de artık pozitif bakabilsem her şeye. Dua edicem, en hayırlı ve kızın için en güzel olacak durum gerçekleşsin, hayatınızda netleşsin diye.

Bende de aynı dert olduğundan çok iyi anlayabiliyorum canım. Eşim de daha rahat olan taraf. Ben ise stresten nefes darlığı, gece uyuyamama hali yaşıyorum. Ben calisacakken kızımın durumunun ne olacağı netlesse de artık pozitif bakabilsem her şeye. Dua edicem, en hayırlı ve kızın için en güzel olacak durum gerçekleşsin, hayatınızda netleşsin diye.
Allah yardımcınız olsun kızlar 🙏🏻

X