-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.401
Günler ne zamandır 35-40 saat oldu yaBit türlü akşam olmak bilmedi, sanırım dışarı da çıkmayınca kafayı yemelik seviyeye geldim. Sıfır harcama. Ama bir de bana sorun nasıl sıfır harcama. Sepete ekli, adres yazılı, son onayda cayiyorum harcama yapmiyim diye. Yarın şehrin sokakları, parkları beklesin beni. Yetti yani
Sen lisedeydin değil mi pure? Hiç sınav yaptınız mı bu yıl?Günaydın kızlar.
Hoşgeldiniz.
Piyasalar yükselişte. Altını uygun bulup almıştım allahtan geçen hafta.
Iftara köfte patates salata çorba olacak. Revani yapacagız bir de.
Bilim kurulu toplantısı var. 3 mayista sınavlar vardı erteleme olur belki.
Lise.Sen lisedeydin değil mi pure? Hiç sınav yaptınız mı bu yıl?
Annem de dün aşı oldu. Şifa olsun hepsineGünaydın
Topic canlanıyor kalabalıklaşıyor ne güzel. Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Okuldayım. 2 saat dersim var. Sonra koşa koşa eve canlı derslere
Annemi aşıya götüreceğim bugün. Babam da memlekette olacak. İkisine de şifa olsun inşallah. Rahatlayacağım aşılarını olunca.
Mercimek çorbası, biber dolması ve salata menümüz. Alınacak bir sey yok. Her sey var dolapta. Haftasonu bisküvi pastası yapmıştık kızla. Onu da yerler yemekten sonra. Dolap boşalır. Artık yarına başka şey düşünürüz
Menümüz aynı canım. Dündan çorba var. Yanına köfte patates salata ayran kola olucak.Günaydın kızlar.
Hoşgeldiniz.
Piyasalar yükselişte. Altını uygun bulup almıştım allahtan geçen hafta.
Iftara köfte patates salata çorba olacak. Revani yapacagız bir de.
Bilim kurulu toplantısı var. 3 mayista sınavlar vardı erteleme olur belki.
Menümüz aynı canım. Dündan çorba var. Yanına köfte patates salata ayran kola olucak.
dün süt almayı unuttuk. Üşenmezsem çıkıp alıcağm. Sütlaç yapmak için. Soğuk soğuk güzel olur
Tarifi alabilir miyim boza.Ben instagramda takip ettiğim bir yemek sayfasında içine krema konan bir sütlaç tarifi gördüm. Birkaç seferdir onu yapıyorum. Normalde ben pek sütlaç sevmem ama soğuk soğuk bu hali pek güzel oluyor.
Tarifi alabilir miyim boza.
Ben çok severim sütlacı yazın sürekli yaparım.
içinde nişasta filan sevmiyorum ama
Geçmiş olsun..Kızlar yeni geldim. Haberlere kilitlendim. Bugün rahatsızlandım sabahtan mide bulantısı ve aşırı halsizliğim vardı zar zor kalktım. Kan ve idrar verdim hatanede yarın sonuçları alacağız bakalım. Yemek yapamadım dışarıdan pide söyledik.