- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.481
10 kitre sütü sütçümden alsam yaklaşık 70₺, yok marketten alsam yine 70-80₺ yapar zatenMerhaba kızlar
Güzel bir cumartesi havası çok şükür bahar artık tamamen geldi.
Market alışverişi yapıldı $130 tuttu.
40 adet dondurma, 10 lt süt, 15 adet hamburger köftesi gibi abartılı kalemler var
4lt tam yağlı sütten yoğurt yapıyorum her hafta rutin
3x2 lt organik az yağlı süt de mısır gevreği vs için, havalar ısındı soğuk soğuk mısır gevreği ile iyi gidiyor. Özellikle de inek sütüne kızımı alıştırmak istiyorum, asla istemiyor ama bakalım biraz üzerine düşeceğim bu kez, kakaolu falan deneyeceğim.
$25 de kızıma 12 paket ıslak mendil sipariş ettim.
Özelden yazdimHenüz markete çıkmadık akşama ne yapsam diye düşünüyorum. Buzlukta köftem vardı ona göre bir şeyle yaparım heralde. Parkeleri temizledik bugün şimdi balkonda keyif yapıyorum. Yarın işbaşı. Kızlar bu arada eczeneden alabileceğim kullanıp memnun kaldığımız vitamin tarzı ürünler var mı ? Yeme düzenim şu an iyi ama vitamin desteği de almak istiyorum günde 10 saati buluyor çünkü çalışmam.
Bende aynı böyleyim canım, birde cocuk dışarı çıkmadığı için sıkılıp ilgi oyun istiyor. Artık olduğu kadar.Oruc, halimi birakmiyor
Evi sadece süpürüp siliyorum. Bayram sonrası temizlikçi gelecek detaylar için.
Firesiz gidiyorum bakalım. Regl olurum birkaç güne. Onun da verdiği bir halsizlik var birkaç gündür
Merhabalar bankalar ve piyasalar normal mesai saatlerinde online işlem yapabiliyorsunuzkızlar kapanma süresince piyasalar kapalı mı olacak bankadan mobil alım satım yapmak istesek makas aralığı açık mı olacak ya da yarın hafta içi düzelecek mi bilginiz var mı?
Sıradan tam yağlı sütün 4lt si $3 civarı, organik vs olursa $6 civarı..10 kitre sütü sütçümden alsam yaklaşık 70₺, yok marketten alsam yine 70-80₺ yapar zaten
Merhaba hoşgeldiniz.Selamlar,
Bayagidir takip ediyordum sizleri yazmak için yeni firsatim oldu.
Kk da yatırım ve ekonomi topiklerinde takılıyorum genelde.
Birikim yapıyorum yıllardır. Kumbara, BES, altın, döviz, bitcoin, hisse, ve gümüş olarak çeşitli şekilde değerlendiriyoruz.
Çok para ayiramiyoruz ama cesitlendiriyoruz. Maaşlı çalışmıyoruz eşimle ikimizde serbest çalışıyoruz. Gelirlerimiz de sabit değil, giderlerimiz de. Ama yine de ufak ufak kenara atmaya çalışıyoruz.
Parayı biriktirdikce de gayrimenkul olarak değerlendiriyoruz.
Hepinize bol kazançlar, bereketli birikimler diliyorum.