Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar, F frida8 gecmis olsun, dikkat et kendine.
Oruclu oldugum icin ogle yemegimi eve getiriyorum, bugun susi siparis etmistim acken cekici gelmisti ama sevemedim bir turlu ya.
Dun de kremali brokoli corbasi yapmistim, kayinvalidem bezelye, esim de et yemegi yapmis bugun, yine yemekler birikti, birkac gun bunlar yenir.
Tasinacagimiz bolgedeki ilkokullarin listesini cikardim bugun, kiz icin bakici fikrine biraz daha sicak bakiyorum sanki, en azindan iki farkli okul saatiyle ugrasmayiz, bakalim, arkadasimin arkadasi olan biri var.

Günaydın
Dün market siparişlerimi hallettim. Eşim bu kapanma sürecinde çalışacak. Dolayısıyla evden çıkmama gerek kalmayacak şekilde eksik tamamladım. Yaklaşık 350 tl civarı tuttu. Bir ekmek eksiğimiz olur onu da yetişirse gelirken alır yetişemezse ben evde yaparım diye düşündüm.

Site yönetimlerine de uyari hakkı gelmiş. Yani dışarda boş boş dolaşan olursa veya çocuklar parklarda oynarsa yönetim uyarabilecekmis
Umarim ise yarar. Ben 20 gün delirmeden evde durmaya çalışacaksam bu fedakarlığı evde duran herkes yapmalı. Bir kesim zaten git gel çalışacak. Bari diğer kesim sokaktan kesilse.Yarin sabahı merak ediyorum, daimi yerimiz balkonda vaziyet kontrol yapicaz 😝

Hadi yetişkinler film dizi pasta börek kitap iş güç idare eder de çocuklar o kadar gün evde nasıl olacak ya 🙄 Allah sabir versin hepinize kolay gelsin arkadaşlarım. Yani bana evden çıkma yasağı saçma geliyor, asıl önlemler, önemli olan şeyler kaçırılıyor. Açık havaya çıkmak yürüyüş yapmak bahçede gezinmek mesafeye dikkat edip maske takılırsa neden olmasın ki? Belli sayıda insan bir arada dolaşmasın vs. Bu yasaklar bitince turizm patlayacak, insanlar kafe restaurantlara dolacak, ev gezmelerine geri dönecek ve her şey başa dönecek gibi hissediyorum.
nedemistimkibenn nedemistimkibenn in de dediği gibi inşallah bu çile boşa çekilmez. Herkes azıcık zahmet edip hayatını eskisi gibi sürdürme çabasına son verse...

Hadi yetişkinler film dizi pasta börek kitap iş güç idare eder de çocuklar o kadar gün evde nasıl olacak ya 🙄 Allah sabir versin hepinize kolay gelsin arkadaşlarım. Yani bana evden çıkma yasağı saçma geliyor, asıl önlemler, önemli olan şeyler kaçırılıyor. Açık havaya çıkmak yürüyüş yapmak bahçede gezinmek mesafeye dikkat edip maske takılırsa neden olmasın ki? Belli sayıda insan bir arada dolaşmasın vs. Bu yasaklar bitince turizm patlayacak, insanlar kafe restaurantlara dolacak, ev gezmelerine geri dönecek ve her şey başa dönecek gibi hissediyorum.
nedemistimkibenn nedemistimkibenn in de dediği gibi inşallah bu çile boşa çekilmez. Herkes azıcık zahmet edip hayatını eskisi gibi sürdürme çabasına son verse...
Bizim insanımızı eve tıkamazsan olmaz canım. Hiçbirşeye dikkat eden yok. Sert önlemler sart

Allah sabır versin yakınlarına atlatır inşallah 🙏🏻 Biz de sıkıldık eşim indi arabayı yıkıyor 😁 akşama ona et döner kendime fırında tavuk yaparım yğurt turşu kola çıkartırız. Birkaç iş için bilgisayarı açtım bugün mecbur. Herkes çalışma belgesiyle sokakta diyorlar ama aslı astarı var mı bilemedim. Hava da çok sıcak tam deniz girmelik ama evdeyiz 😞

Ah yok canım ya, daha yasağın ilk gününden bizim sokak eskisini aratmadı 😅 Umudum da yok zaten şu 17 günden. İnşallah yanılırım da eski günlerimize geri döneriz🤦‍♀️

Bakıcı konusunda gelişme var diye mutluyum bugün. Yasaklar bitince görüşeceğiz diye kurallara saygılıyız. 😅 Sıfır harcama.

Eşim evde bende derslere devam. 1 dersim kaldı.
Bi arkadaşımız yoğun bakımda, daha genç üstelik, çok üzgünüm. Çocuklarından geldi galiba virüs
Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.. o kadar çok genç yaşta ağır geçiren hayatını kaybeden insan duyuyorum ki😔

X