Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sütlaç ve aşure en sevdiklerimden benim de.
Aşirete nohut ve fasulye koymam ben fındık bolca koyuyorum icine mesela.
Herkesin aşuresi yenmiyor yaa
Ah asuree En son hamileyken yemiştim, geçen yıl ben yapmayı bilmiyorum, korona yüzünden aileme de gidemeyince asuresiz kaldım. Bu sene doymak istiyorum

30 yaşıma kadar kereviz yemedim şimdi kış geldi mi neredeyse her hafta pişiriyorum portakallı bayılıyorum

Hayırlı ramazanlar.
Hurma bugün aldım yürüyüş yaparken aklıma geldi.
Tunus hurması en kalitesiz olaniymis. Glikoz içermeyen alın diyorlar ,iyice baktım ben bugün paketin üzerine etikete
Oylemiymis ya bilmiyordum, benim kiz hurmayi sever, Tunusdan gelmis evdeki paket, bir dahakine dikkat edecegim artik

30 yaşıma kadar kereviz yemedim şimdi kış geldi mi neredeyse her hafta pişiriyorum portakallı bayılıyorum
Afiyet olsun, benim yerime de ye ben de cok severim. Burada kerevizin saplari cok yeniyor, hatta cig cig yiyorlar davetlerde falanda verirler ama kok kismini bulamiyorum, bir iki kere denk geldim, etten pahaliydi ama hemen alip pisirdim, aynen portakal suyuyla pisiriyorum, azicikta patates atiyorum icine.

Menüde ne var ❤❤

Selam kizlar

Hayirli ve bereketli ramazanlar.

4.5 tl ye anneme ve ogluma süt aldim, geceden börek vardi onunla kahvalti ettiler.
Ben ve kardesim orucluyuz ❤

99 lira tchibodan kahve aldim..

Iftara dünden yemeklerimiz var mukemmel bi misafirimiz vardi bol bol yemek yaptik, allah herkesin sofrasina bolluk bereket versin.
Aksam da abimler gelecek. Artik bunaldik hic misafir olayina girmemistik ama dayanamadik.
Annem bende olunca zaten abime gel gelme demek bana dusmez.

Ellerine saglik canim ❤ gayet yeterli bi menu zaten
Biz hem kalabaliktik hem ozlemisiz boyle aktiviteleri
Tam 57 cesitti

B bounty sahurda bile icli kofte yedi, kavrulmuyordur simdi insallah.
Senin de ellerine sağlık canım. Ben 57 yi hayal ederken doydum valla B bounty i düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…