- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpermiş.Aslinda yeni tanistik.
Bounty nin esiyle benim erkek arkadasim asiri yakin dostlar.
Bounty de finansci, ordan laf lafi acti tesadufen
Uygun olursanız çeşitleri yazar mısınız çok uzun sürer hepsini yazmak ama en azından böyle değişik tatifler varsa fikir olur
Afiyet olsun. Maşallah 57 çeşit ancak grubumuzun güzel aşçısı yapabilirdi
Uygun olursanız çeşitleri yazar mısınız çok uzun sürer hepsini yazmak ama en azından böyle değişik tatifler varsa fikir olur
Benim İngiltere çıkışlı siparişim 1 hafta dolmadan elimdeydi. Umarım çok bekletmez :)Gunaydin
Yurtdisindan kitap siparis ettim ama ne kadar surede gelir bilmiyorum. pandemiden etkileniyor mu acaba?
135 euro tuttu
Baska bi harcamam yok
Benim İngiltere çıkışlı siparişim 1 hafta dolmadan elimdeydi. Umarım çok bekletmez :)
Günaydın hanımlar. Yemek hazırlıklarına başladım. Yine iftara kadar dersim var maslesef. Normalde pazara gidemiyoruz da pazarda erik ve bezelye gördünüz mü acaba. Bunları ordan almayı seviyorum
Bilemedim ki erik mayısta gelir heralde. Ben de normalde gidemiyorum ama derin dondurucui için olanları pazardan alıyorum. Daha güzel oluyor.Ben trendyoldan erik aldim
Cok sacma ama pazara hic gitmiyorum sanki daha erken degil mi?
Sana sebze meyve siparişi verdiğim şahane bir yer söyleyeyim mi?Ben trendyoldan erik aldim
Cok sacma ama pazara hic gitmiyorum sanki daha erken degil mi?
Sana sebze meyve siparişi verdiğim şahane bir yer söyleyeyim mi?
Bugün söylüyorsun yarın geliyor.
Hepsi hep taze çıtır çıtır geldi ve pazar fiyatına
Defalarca söyledim.