- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.901
Purecim çok sağol düşünüp sorduğun içinB Bugunneselibirgun sıralamada misin inşallah?
Geçmiş olsun yeni yaşı güzellikler getirsin bende bu sene kimseyi cagirmicam aile arasında babası ben ve oğlum olarak kutlamayı düşünüyorumGünaydın
Selamlar herkese
Sağlık açısından zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınvalidemin eşi (eşimin üvey babası) rahatsızlandı. Bir haftadır onun sıkıntısı.. Teşhis de konulmadı ama durum ciddi. Allah yardımcısı olsun.
Yarın büyük kızımın doğumgünü. Pasta sipariş edeceğim akşama kendi aramızda keseriz. Balonlar süsler aldık haftasonu babannesi gelir bir de öyle kutlarız tamam. Kuzum artık büyüyor parti istiyor ama keşke normal zamanda olsaydık arkadaşları ile kutlasaydı..
Sizlerle sohbet etmeyi özledim vallahi.
Nerdesin baby yaaaSelam kizlar
Çok mutlu oldum inan ki canım.Purecim çok sağol düşünüp sorduğun için
Şükür siralamadaym hala. Kontenjanı bizim çok dusurduler. Ama yine de kurtardım
863 alıyorlar ben beş yüz elli altınciyim
Kurtardım ama merkez olur mu olmaz mı bilmiyorum
Bizimle kontenjanda olduğunu bilen birçok arkadaş perişan bende tam sevinemedim.
Nerdesin baby yaaa
Bizimde aynı. Çoğu zaman çoğu şeyi yazmıyorum. Bu ay 10 liraya aldığım şey gelecek ay 13-15. Para şu gibi harcanıyorBuralardayim kuzum, harcamalar aldi basini gitti. Yüzüm yok gelip yazmaya
Bizimde aynı. Çoğu zaman çoğu şeyi yazmıyorum. Bu ay 10 liraya aldığım şey gelecek ay 13-15. Para şu gibi harcanıyor
Vallahi çok zor . Bu sene herşeyi yokuşa sürüyorlar. Sıralamada olmama sevinemedim çünkü mülakatta da olumsuz bir şey yaşanırsa diye çok korkuyorum . Oysa mulakatta yuvarliyorlar diyor herkes ama ben ikna olamıyorum. Bakan bile aşağı yukarı kontenjanlar aynı kalcak demişti ama tam tersi malesef. Çok teşekkür ederim inşallah su atandiniz yazısını da görseydim hayırlısıylmÇok mutlu oldum inan ki canım.
Kpss heyacanini yıllar önce yaşayan biri olarak...hayırlı uğurlu olsun.
Çaban takdire şayan
Metro'dan mı yapacaksın?Bugun market günü
Korktugum gün...
Ocak basindan beri buyuk bi alisveris olmamisti. Sebze meyve balik süt yogurt falan aliyoruz sadece 2 aydir. Ev tam takir kuru bakir. Bakalim ne kadarla atlaticaz...
Metro'dan mı yapacaksın?
Boza siz mi bilgisayar almıştınız birkaç gün önceKızıma pasta siparişi verdim 80 tl. Akşama kendi aramızda keseriz.
Büyük alınacaklar var. Bir liste yapıp karşılaştırma yapmalı.