Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Bu hafta başladık okullara. Benim şimdilik haftada 2 gün sadece.
Bakalım zaman ne gösterecek?
Kontrollü normalleşme kontrolsüz anormalleşmeye gidecek diye korkuyorum..

Selam kızlar dün ve bugün ders olarak yoğun günlerim. Sabahtan vardı ve internet çok sikintiliydi. Bir yandan kızım gelip rahatsız ediyor bir yandan kahvaltı.. derken bitti . Yarın da var dersim.

Ispanak yaptım bugün sadece . Akşama da sigara böreği sardık,kısır var,kek ,çay yapicaz. Bugün böyle takılalım dedik.

Öğleden sonra gezdik kardeşim ben çocuklarla. Dondurma yedik yine kızım da alıştı. Parkta oynadılar biraz.

Haftaya sınavlar var. Evraklar hazir,sonrasinda nolur uzaktan mi devam edilir ,açılır mı bakalım ..

Selamlar, bavullarimiz geldi, once biri geldi ertesi gun digerini getirdiler, her sey tam sadece son gelen bavuldan nohutu almislar, bavulun icine not birakmislar, yasakmis demek ki getirmek. Kayinvaliden cok uzuldu, ozenerek iyisinden almis, hem de 4 kilo. Kurufasulye de varmis onu almamislar.
Biskuviler tekrar un formuna donmus, bavulun icinde patlamis bazilari, aksam bi suru temizlik yaptim. Bardaklarin teki bile kirilmamis, kasik catal takimini da yikadim, ben begendim, ince kibar bir sey.
Ev kucuk olunca gelenlere yer bulmakta zorlandim. Annemlerin de getirdikleriyle 8 kilo ev eristesi, 6 kilo cay, 5 kilo kurufasulye, 5 kilo dut ve uzum pekmezi, 3 kilo helva oldu, getirmeyin diyorum dinlemiyorlar, azicik sundan getirin diyorum kiloyla yigiyorlar canlarim benim :)

Esim kahvaltilik alisverisi yapmis, 35$. Market alisverisini de bugun ya da yarin yapar, hedefim evdekileri degerlendirerek yemek yapmak, biraz taze sebze meyve alinir o kadar.

Bu hafta yaptigimiz yemekler bitmedi, is yerinde yiyorum, porsiyon buyuk geliyor aksam corba iciyorum sadece, annemler de gitti, kayinvalidem de az yiyor, daha kucuk olculerle yapmamiz gerek bence, yemek dokmek en sevmedigim sey.

Günaydın
Bu hafta başladık okullara. Benim şimdilik haftada 2 gün sadece.
Bakalım zaman ne gösterecek?
Kontrollü normalleşme kontrolsüz anormalleşmeye gidecek diye korkuyorum..
Kolay gelsin, ne diyelim artık iyisini dilemekten başka bir şey gelmiyor ki elden
Karides sushi noodle bu ucluye bayilirim uzaklardabiz
Afiyet olsun
Sağol canım ben de hamileliğin başından beri susi yemiyordum cok özlemiştim
Dışardan yemek gelmesi bile canıma minnet zaten

Selam kızlar

Leke serumu ve nemlendirici sipariş ettim $35 ödedim, gecen yıl hamileyken yüzüme kadar güneş koruyucu kullandım yine de güneş lekelerim oldu. Bi türlü cesaret edemiyordum ama leke serumu kullanmaya karar verdim, mayısa kadar iki ay kullanacağım.

Kızım 2 tane kitabını çöpe atmış, mahvolmuş kitaplar. Oyuncakları yine çıkarıp yıkıyorum ama kitaplarını kurtaramadım. Bir de en sevdiği iki kitaptı. O yuzden yeni kitaplar sipariş ettim $10 da ona ödedim.

Günaydın kizlar.
Haftasonu kahvaltısı yaptık, çeşit hazirladim.

Çocuklarla etkinlik yapmaya çalışıyorum,minik herşeyin içinde
Oğlan gelecek yıl 1.sinif olacak. Bakalım salgının seyri ne olacak,okulla başlayacak mı,devam edebilecek mi.
Siz de okula başlayacak çocuk var mı,neler yapıyorsunuz etkinlik?

Selam kızlar

Dün akşam kayınvalidemler yarın size gelebiliriz dedi. 7/8 ay oluyor gelmeyeli.
sabah erkenden kalktık.
etrafı toplayıp süpürge çektim.
duş alıp saçlarımı düzleştirdim. Sürekli saçımı toplamaktan başım ağrıyor artık. Bundan sonra zaman buldukça düzleştirip açık bırakacağım.

Eşim izinli bugün.
kahvaltı yapıp markete gittik.
patates, soğan, portakal, elma, yeşillik.
Yoğurt, kola, tablet çikolata, 1 lt süt aldık.
80 yakın harcadık.
Eve gelince hemen supangle yaptım.
oğlumu uyutuyorum şuan.
Kayınvalidemler gelince oğlum baya mutlu oldu
Akşam yemeğimiz
köfte pilav salata
Ciğer ve kola.

Yemeği yedik ,mutfağı topladım. Fırında 24 lira harcadık.

Fırında beklemeyelim marketlere bakalım dedik 250 lira harcadık geldik.
Toz şeker,kutu süt,makarna, ıslak mendil,ped,kahve,cips,kola,galeta, şampuan (imdirimdeydi a101de 1tane aldım)

Açık yufka aldım kgmi 10 TL 1 kg. Yarın patatesli gül böreği yaparım kahvaltıya. Biraz yürüyeceğiz sitede. Fazla yemişim galiba

Selam kızlar
Sabah 8 gibi kalktık.
Oğlumla beraber krep yaptık.
Ihlamur demledim. Kahvaltıdan sonra oynamak istedi müzik açtım, o sıra eşimin iki gömleğini ütüledim. Makineyi boşaltıp çıkanları koydum.
akşama ne yapsam çok kararsızım.
Buzlukta ıspanak var iki poşet belki onu yaparım.
Aldığımız coinler biraz yükselme başladı
Oğlumu uyutup. Buz gibi bir cola doldurup takip edeceğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…