Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar hanımlar. Okul başladı bizim geçen hafta perşembeden beri gidiyorum. Çok iyi geldi özlemişim gerçekten. Kapanmaz tekrar umarım. 250 liraya sucuk yaptırdık. 200 lira da salça ve zeytinyağı istedim onun için vereceğiz.

Bilgisayar aldık sonunda onunda aylık bin lira taksiti var. Masraflar hiç bitmiyor. Ramazandan önce kasap alışverişi de yapmam lazım maalesef ramazan da her seye zam geliyor.
Hayırlı olsun Canım memnun musun bilgisardan önerir misin

Un ,maya,saç kremi,gece lambası,ekmek, sigara,, ne kadar harcandı bilmiyorum.

2hatay tavuk döner yedik 25 TL.
Bir de minnoslarimi aldım

20210310_180446.jpg

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım çok okuyamadın,çok gelemiyorum daha midem düzelmedi.
Bizim bugünki harcama 60tl dışarıdan yemek.
Benim özel öğrencim arkadaşına da tavsiye etmiş . Bir öğrencim daha oldu. Kendimi yormadan çalışıyorum bakalım.
ev işleri yemek vs iyice düzenim bozuldu pek bir şey yapamıyorum. Ama buna da şükür.

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım çok okuyamadın,çok gelemiyorum daha midem düzelmedi.
Benim özel öğrencim arkadaşına da tavsiye etmiş . Bir öğrencim daha oldu. Kendimi yormadan çalışıyorum bakalım.
ev işleri yemek vs iyice düzenim bozuldu pek bir şey yapamıyorum. Ama buna da şükür.
Maşallah Alya bereketli olsun

Maşallah canım. Bebiş hangi ay doğacak inşallah hangi burç

Benn bugün 5 gr aldım tek parça sonra fark ettim ki adam şaşırıp 2.5 gram vermiş. Aradı beni istediğiniz zaman ister elinizdeki ile birleştirip. 5 tüm ya da 2.5 gr olarak veririm. Sizce tek parça mı olsun yoksa ayrı ayrı mı ?
Fiyat olarak fark etmez. Tek parça daha güzel

Günaydın kızlar. Günler koşturmacali geciyor. Kizim pazaetesi ve sali okula gidiyor. Cumalari da 2 saat etüde gidiyor. Ona da bana da iyi okdu.Sali o okukdayken rahatca temizlik yaptim.Dersim de yoktu iyi oldu. Sonra da oğlumla dolastik cikip. Dün nihayet kizimin okul kaydini yaptirdik. Pesin ve taksitli odeme arasinda 3 bin lira fark olunca sartlari zorlayip pesin yazdirdik. Aklimizdan cikti şükür. Esim de ben de ek hesaplari bosalttik😂 3 gram da altin bozdurduk. Mart ve nisan maaşlarim olmayacak😊 nasipse mayista birikime ufak ufak devam ederim. Benden haberler böyle

Ayrica yazin gitmeyi planladigimiz ve rezervasyon yaptirdigimiz otelleri iptal ettik malesef. Gecen seneki gibi villa kiraladik Agustos ayi icin. Bir de bayram tatilinde gitmek icin izole bir plan yaptim. Sadece 4 bungalow var ayarladigim.yerde ve hepsinin mutfagi da var.Yemek isini kendim halletmeyi düsünüyorum. Unarim saglikla gider geliriz.

X