Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yine kızımın sabahlamaya yemin ettiği gecelerden birini yaşıyorum. 😵
Uykuda olan sevgili arkadaslarim iyi uykular iyi geceler dilerim 😄
Sana arkadaşlık edeyim canım 🥰

Iyi geceler kızlar 😄
Bu hafta 1 kilo vermişim, kutlama amaçlı hemen bir cevizli ıslak kek yaptım, 3 dilim yedim😋
Pasta sipariş edecektik eşime dedim dur evde yapalım daha ekonomik olur, hayret haklısın hadi yapalım dedi😅

Günaydın kizlar.
Haftasonu kahvaltısı yaptık, çeşit hazirladim.

Çocuklarla etkinlik yapmaya çalışıyorum,minik herşeyin içinde🧚
Oğlan gelecek yıl 1.sinif olacak. Bakalım salgının seyri ne olacak,okulla başlayacak mı,devam edebilecek mi.
Siz de okula başlayacak çocuk var mı,neler yapıyorsunuz etkinlik?
Pure oğlun tam etkinlik yaşında ama kızlarla olmuyor yaa ben de birkaç kez deneyeyim dedim her seyi ağzına atıyor, koparıyor, yırtıyor vs olmadı. Daha erken sanırım vazgeçtim.
Biz genellikle kitap okuyoruz, biraz oyuncak oynuyoruz, beraber çizgi film ya da hayvanlari izliyoruz. Oyuncaklarla bile ben bir şey yapıyorum o bozuyor şeklinde oluyor 😅

Pure oğlun tam etkinlik yaşında ama kızlarla olmuyor yaa ben de birkaç kez deneyeyim dedim her seyi ağzına atıyor, koparıyor, yırtıyor vs olmadı. Daha erken sanırım vazgeçtim.
Biz genellikle kitap okuyoruz, biraz oyuncak oynuyoruz, beraber çizgi film ya da hayvanlari izliyoruz. Oyuncaklarla bile ben bir şey yapıyorum o bozuyor şeklinde oluyor 😅
Hiç sorma valla kız fena. Herşeyin içinde. Baş bas bağırıyor,eline kalem defter veriyoruz,renkli etkinliklere bakıyor ama bir süre sonra yine abisinin üstüne çıkıyor 😂

Herkese iyi haftalar, kemiklerim agriyor artik, ben evdeysem kiz pesimi birakmiyor, hep emmek istiyor. Sanirim Ramazandan once biraktiracagim, oglanla kolay oldu diye hatirliyorum, insallah kizla da oyle olur.

Haftasonu harcamali gecti, market alisverisi 55$, kiza bez, oglana lego, bir iki ivir zivir 90$, iki tava, kek kalibi falan 40$.
Ogluma soz vermistim, ise girince sana istedigin bi lego setini alacagim diye, o da 250$ lik tren setini begenmisti ama dun markette itfaiye setini gorunce cok begendi ve trenden vazgecti, 56$ a kapattik. Dedim bak sonra treni de istemek yok, hakkini buna kullaniyorsun, tamam bu ay daha lego yok diyor, hayir Temmuz`a (dogum gunu) kadar lego yok dedim, neyse anlastik ucuza kapattik boylece.

Evdeki ufak tefek eskiyen seyleri degistirmeye karar verdim yavas yavas, tavalardan basladim, sirada yemek takimi var. Robot supurgeyi cok istiyorum ama suan evde koyacak yer yok, sarj yerini nereye koyariz bi turlu bulamadim, tasinmayi bekleyebilir.

Iyi pazarlar kızlar,
Ben de öğlen icin kısır yaptım özlemişiz. Akşama eşim karides yapacak.
Kızımla ikimize güneş kremi aldım $25 ödedim. Bu yaz sürekli parklarda bahçelerde olacağız gibi görünüyor, kızım hiç eve girmek istemiyor, yanarız 😄
Bizde de durum ayni, napacagiz bilmem. Kiz gidip sapkasini, kiyafetlerini, ayakkabisini yetiriyor, hadi gidelim disariya diye isaret ediyor, yanlislikla hava da guzelmis bugun desen hemen disari cikmak geliyor aklina.

Bizde de durum ayni, napacagiz bilmem. Kiz gidip sapkasini, kiyafetlerini, ayakkabisini yetiriyor, hadi gidelim disariya diye isaret ediyor, yanlislikla hava da guzelmis bugun desen hemen disari cikmak geliyor aklina.
Bizim de öyle canım, dışarı kelimesini duyunca haydin haydin demeye başlıyor😅

İyi akşamlar hanımlar. Okul başladı bizim geçen hafta perşembeden beri gidiyorum. Çok iyi geldi özlemişim gerçekten. Kapanmaz tekrar umarım. 250 liraya sucuk yaptırdık. 200 lira da salça ve zeytinyağı istedim onun için vereceğiz.

Bilgisayar aldık sonunda onunda aylık bin lira taksiti var. Masraflar hiç bitmiyor. Ramazandan önce kasap alışverişi de yapmam lazım maalesef ramazan da her seye zam geliyor.

Selam kızlar erkenden işleri bitirdim bugün.
Kahvaltıdan sonra baba kız oyuncaklari vs toparlayıp supurgeyi çalıştırdılar. Ben de kahvaltıyı toplayıp Yayla çorbası yaptım. Eşim işe gittikten sonra camları içerden sildim.. evdeki aynaları falan da sildim, toz aldım. Kızımı öğle uykusuna yatırdım kahve içip dizi izliyorum. Broadchurch 2. Sezon.
Kahvem bitince okuyacağım dokümanlar var onlara bakacağım.
Aksama tavuk but pirzola çıkardım, kemikli tavuk konusunda hiç iyi değilim, eşim ben tavada yapayım gelince dedi. Yanına sarımsaklı yoğurt soslu brokoli yapacağım.

Aaaaaa kızlar bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun.
BM raporuna göre, pandemi dönemi evde kalmak zorunda olan kadınların (çalışan çalışmayan sosyo ekonomik durumu farketmeksizin) yükü 3 kat artmış.
Her bir anını bir şeylere birilerine emek vererek geçiren, sürekli üreten, dünyaya güzellik katan bizler... emeğimizin karşılığı yok.

Aaaaaa kızlar bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun.
BM raporuna göre, pandemi dönemi evde kalmak zorunda olan kadınların (çalışan çalışmayan sosyo ekonomik durumu farketmeksizin) yükü 3 kat artmış.
Her bir anını bir şeylere birilerine emek vererek geçiren, sürekli üreten, dünyaya güzellik katan bizler... emeğimizin karşılığı yok.
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun canım.
Ben okulda daha rahatım 🤔 birde takıntı başladı,dağınık ev görmek istemiyorum,hergun süpürge çalışıyor vs vs. Önceden bu kadar değildim

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun canım.
Ben okulda daha rahatım 🤔 birde takıntı başladı,dağınık ev görmek istemiyorum,hergun süpürge çalışıyor vs vs. Önceden bu kadar değildim
Kesinlikle evde çok daha zor Pure, anlıyorum. Çocuklarla hele... dizi bile izlenmiyor değil ki ders izlensin, calisilsin iş yapılsın.. ayrica hep evde yemek yendiği için yemek yapma, atistirmalik ayarlama, bulaşık, alışveriş ve temizlik yükü de cok arttı.

Günaydın
Selamlar herkese
Sağlık açısından zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınvalidemin eşi (eşimin üvey babası) rahatsızlandı. Bir haftadır onun sıkıntısı.. Teşhis de konulmadı ama durum ciddi. Allah yardımcısı olsun.
Yarın büyük kızımın doğumgünü. Pasta sipariş edeceğim akşama kendi aramızda keseriz. Balonlar süsler aldık haftasonu babannesi gelir bir de öyle kutlarız tamam. Kuzum artık büyüyor parti istiyor ama keşke normal zamanda olsaydık arkadaşları ile kutlasaydı..
Sizlerle sohbet etmeyi özledim vallahi.

X