- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.881
Sana arkadaşlık edeyim canımYine kızımın sabahlamaya yemin ettiği gecelerden birini yaşıyorum.
Uykuda olan sevgili arkadaslarim iyi uykular iyi geceler dilerim
Pure oğlun tam etkinlik yaşında ama kızlarla olmuyor yaa ben de birkaç kez deneyeyim dedim her seyi ağzına atıyor, koparıyor, yırtıyor vs olmadı. Daha erken sanırım vazgeçtim.Günaydın kizlar.
Haftasonu kahvaltısı yaptık, çeşit hazirladim.
Çocuklarla etkinlik yapmaya çalışıyorum,minik herşeyin içinde
Oğlan gelecek yıl 1.sinif olacak. Bakalım salgının seyri ne olacak,okulla başlayacak mı,devam edebilecek mi.
Siz de okula başlayacak çocuk var mı,neler yapıyorsunuz etkinlik?
Hiç sorma valla kız fena. Herşeyin içinde. Baş bas bağırıyor,eline kalem defter veriyoruz,renkli etkinliklere bakıyor ama bir süre sonra yine abisinin üstüne çıkıyorPure oğlun tam etkinlik yaşında ama kızlarla olmuyor yaa ben de birkaç kez deneyeyim dedim her seyi ağzına atıyor, koparıyor, yırtıyor vs olmadı. Daha erken sanırım vazgeçtim.
Biz genellikle kitap okuyoruz, biraz oyuncak oynuyoruz, beraber çizgi film ya da hayvanlari izliyoruz. Oyuncaklarla bile ben bir şey yapıyorum o bozuyor şeklinde oluyor
Benimki de çok uyandı bu gece emmek için.Yine kızımın sabahlamaya yemin ettiği gecelerden birini yaşıyorum.
Uykuda olan sevgili arkadaslarim iyi uykular iyi geceler dilerim
Bizde de durum ayni, napacagiz bilmem. Kiz gidip sapkasini, kiyafetlerini, ayakkabisini yetiriyor, hadi gidelim disariya diye isaret ediyor, yanlislikla hava da guzelmis bugun desen hemen disari cikmak geliyor aklina.Iyi pazarlar kızlar,
Ben de öğlen icin kısır yaptım özlemişiz. Akşama eşim karides yapacak.
Kızımla ikimize güneş kremi aldım $25 ödedim. Bu yaz sürekli parklarda bahçelerde olacağız gibi görünüyor, kızım hiç eve girmek istemiyor, yanarız
Bizim de öyle canım, dışarı kelimesini duyunca haydin haydin demeye başlıyorBizde de durum ayni, napacagiz bilmem. Kiz gidip sapkasini, kiyafetlerini, ayakkabisini yetiriyor, hadi gidelim disariya diye isaret ediyor, yanlislikla hava da guzelmis bugun desen hemen disari cikmak geliyor aklina.
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun canım.Aaaaaa kızlar bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun.
BM raporuna göre, pandemi dönemi evde kalmak zorunda olan kadınların (çalışan çalışmayan sosyo ekonomik durumu farketmeksizin) yükü 3 kat artmış.
Her bir anını bir şeylere birilerine emek vererek geçiren, sürekli üreten, dünyaya güzellik katan bizler... emeğimizin karşılığı yok.
Kesinlikle evde çok daha zor Pure, anlıyorum. Çocuklarla hele... dizi bile izlenmiyor değil ki ders izlensin, calisilsin iş yapılsın.. ayrica hep evde yemek yendiği için yemek yapma, atistirmalik ayarlama, bulaşık, alışveriş ve temizlik yükü de cok arttı.Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun canım.
Ben okulda daha rahatımbirde takıntı başladı,dağınık ev görmek istemiyorum,hergun süpürge çalışıyor vs vs. Önceden bu kadar değildim