Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun Canım memnun musun bilgisardan önerir misin

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım çok okuyamadın,çok gelemiyorum daha midem düzelmedi.
Bizim bugünki harcama 60tl dışarıdan yemek.
Benim özel öğrencim arkadaşına da tavsiye etmiş . Bir öğrencim daha oldu. Kendimi yormadan çalışıyorum bakalım.
ev işleri yemek vs iyice düzenim bozuldu pek bir şey yapamıyorum. Ama buna da şükür.

Maşallah Alya bereketli olsun

Maşallah canım. Bebiş hangi ay doğacak inşallah hangi burç

Fiyat olarak fark etmez. Tek parça daha güzel

Günaydın kızlar. Günler koşturmacali geciyor. Kizim pazaetesi ve sali okula gidiyor. Cumalari da 2 saat etüde gidiyor. Ona da bana da iyi okdu.Sali o okukdayken rahatca temizlik yaptim.Dersim de yoktu iyi oldu. Sonra da oğlumla dolastik cikip. Dün nihayet kizimin okul kaydini yaptirdik. Pesin ve taksitli odeme arasinda 3 bin lira fark olunca sartlari zorlayip pesin yazdirdik. Aklimizdan cikti şükür. Esim de ben de ek hesaplari bosalttik 3 gram da altin bozdurduk. Mart ve nisan maaşlarim olmayacak nasipse mayista birikime ufak ufak devam ederim. Benden haberler böyle

Ayrica yazin gitmeyi planladigimiz ve rezervasyon yaptirdigimiz otelleri iptal ettik malesef. Gecen seneki gibi villa kiraladik Agustos ayi icin. Bir de bayram tatilinde gitmek icin izole bir plan yaptim. Sadece 4 bungalow var ayarladigim.yerde ve hepsinin mutfagi da var.Yemek isini kendim halletmeyi düsünüyorum. Unarim saglikla gider geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…