Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar, sanirim bugun bavullarimiz geliyor, esime kargodan mesaj gelmis baska bekledigimiz bir sey yoktu. Umarim pekmez akmamis, ince belli cay bardaklarimiz kirilmamistir
Haftasonuna yogun temizlik dusunuyorum, aslinda temizlikten cok duzenleme olacak, bizim bi evrak dolabi var, gecen bir sey aradim bulamadim, birkac saatimi alir duzenlemek, gereksizleri atmak.

Herkese merhaba kizlar. Bugun programda 8 saat dersim gozukuyordu. 4 ünü müdür beye danisarak aksama aldim. Haftaya zaten ders programi yine degisecek. Kızım okul etüdüne gitti ben de oglumu biraz parka cikardim geldim. Iyi oldu. Aksam menumuz patates puresi ,kavurma ve kızılcık suyu. Yapabilirsem bir de corba ekleyecegim.

Canim ben kendim degil.de esim ilgileniyor. Is bankasindan mobil borsa bölümünden işlem.yapıyor. Şubat maasimla.bir miktar denemeye niyetlenmisti ama sonra gidip altin aldim. Keske deneseydim almayi dusundugum.hisse uctu

Canim ben kendim degil.de esim ilgileniyor. Is bankasindan mobil borsa bölümünden işlem.yapıyor. Şubat maasimla.bir miktar denemeye niyetlenmisti ama sonra gidip altin aldim. Keske deneseydim almayi dusundugum.hisse uctu
Hayırlısı olsun canım kısmet işi bunlar gerçekten. Daha iyi kazançlar olur inşallah.

Günaydın
Sabahtan derslerim var. Öğleden sonra diş randevum. Son seans olacak inşallah bitecek ve rahatlayacağım diye düşünüyorum. Dünden yemeğimiz kaldı evdekiler onu yerler ben de kendime biraz corba yaparım. Çiğnemek zor olur şimdi.
Haftaya büyüğün doğumgünü. Kendi aramızda bir kutlama yapacağız. Bu ay sağlık masrafı biraz açtı bizi. Ek ders gelse bari henüz gelmedi.

Merhaba bende şimdi üyelik oluşturdum.İlk defa deneyceğim. btcturkü iyi öğrenmem için var mı tavsiylerimiz
Daha önce hiç coin almadıysanız küçük bir miktarla girmenizi öneririm. Coinler bu ara düşüşte. Öğrenene kadar üzmesin sizi. Bir hafta on gün en azından kendinize öğrenme süresi koyun.

Daha önce hiç coin almadıysanız küçük bir miktarla girmenizi öneririm. Coinler bu ara düşüşte. Öğrenene kadar üzmesin sizi. Bir hafta on gün en azından kendinize öğrenme süresi koyun.

aynen öyle yapacağım. daha önce altın al sat yaptım. tam mantığını kavrayınca fazla koyarım biraz. ilk etap için küçük ve gözden çıkarabileceğim rakamlar olacak. Teşekkür ederim
üyelğim 2017deymiş. ozamanlar keşke alsaymışım

İyi akşamlar kızlar
Akşam yemeği et pilav ve salataydı.
Tatlı olarakta kadayıflı muhallebili kup yaptım.

Fırından iki pide 9 lira

E bebekten bebek bezi 105 lira

Carrefourdan da sipariş
ıhlamur
Baby su 6lı
30lu yumurta
Meyveli ve sade maden suyu
Çecil peynir, üçgen peynir
6lı organik yumurta
1 lt süt
2 avokado 1 pk kivi
1 büyük cif
Burası da 133 lira

Selam kızlar
Okullara başladınız mı naptiniz? Ortalık karıştı iyice. Okullar düzene oturmadan herkes normal mesaiye geçti vs.

Dün karides, suşi ve noodle sipariş ettik $20 ona ödedik. Iki gündür başka harcama olmadı.

Bugün de kahvaltıyı geç yaptık, öğlene yemek ayarlamadim. Aksama kremalı mantarlı tavuklu makarna ve yeşil salata yaptım. Sadece 1 tabak makarna yedim normalde 2-3 yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…