- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.841
Canim ben kendim degil.de esim ilgileniyor. Is bankasindan mobil borsa bölümünden işlem.yapıyor. Şubat maasimla.bir miktar denemeye niyetlenmisti ama sonra gidip altin aldim. Keske deneseydim almayi dusundugum.hisse uctuSelam kızlar
Dün market alisverisi yapıldı $180 tuttu sanırım. Büyük miktarlarda kıyma, tavuk, bal alındı o yuzden çok harcandı yine.
Dün mantarlı bulgur pilavı yapmıştım bugüne de kaldı malum karbonhidrati azalttım. Normalde tencerenin başına geçer yerdim, öyle çok seviyorum pilavı. Ama sadece 2 kaşık yedim2 gündür akşamları da abur cubur yemiyorum
Bugun pilavin yanına yoğurtlu brokoli yapacağım sadece.
pure hazel @mutlu1988 borsa ve al sat için hangi programları kullanıyorsunuz acaba?
Ben de az bi kripto para alacağım sanırım.
Hayırlısı olsun canım kısmet işi bunlar gerçekten. Daha iyi kazançlar olur inşallah.Canim ben kendim degil.de esim ilgileniyor. Is bankasindan mobil borsa bölümünden işlem.yapıyor. Şubat maasimla.bir miktar denemeye niyetlenmisti ama sonra gidip altin aldim. Keske deneseydim almayi dusundugum.hisse uctu
Piyaslari takipteyiz al sat yapıyoruz arkadaşlarla
Hayırlı olsun :)Günaydın kızlar
Dün Binance den ilk coinimi aldım
Ama çok kesinti oluyor orda. Öbür programa geçeceğim.
Sağol Boza :)Hayırlı olsun :)
Ben BtcTurk kullanıyorum ama onda da altcoin sayısı az diğerlerine göre.
Hayırlı olsun :)
Ben BtcTurk kullanıyorum ama onda da altcoin sayısı az diğerlerine göre.
Daha önce hiç coin almadıysanız küçük bir miktarla girmenizi öneririm. Coinler bu ara düşüşte. Öğrenene kadar üzmesin sizi. Bir hafta on gün en azından kendinize öğrenme süresi koyun.Merhaba bende şimdi üyelik oluşturdum.İlk defa deneyceğim. btcturkü iyi öğrenmem için var mı tavsiylerimiz
Daha önce hiç coin almadıysanız küçük bir miktarla girmenizi öneririm. Coinler bu ara düşüşte. Öğrenene kadar üzmesin sizi. Bir hafta on gün en azından kendinize öğrenme süresi koyun.