Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Purecim çok sağol düşünüp sorduğun için
Şükür siralamadaym hala. Kontenjanı bizim çok dusurduler. Ama yine de kurtardım
863 alıyorlar ben beş yüz elli altınciyim
Kurtardım ama merkez olur mu olmaz mı bilmiyorum
Bizimle kontenjanda olduğunu bilen birçok arkadaş perişan bende tam sevinemedim.

Günaydın
Selamlar herkese
Sağlık açısından zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınvalidemin eşi (eşimin üvey babası) rahatsızlandı. Bir haftadır onun sıkıntısı.. Teşhis de konulmadı ama durum ciddi. Allah yardımcısı olsun.
Yarın büyük kızımın doğumgünü. Pasta sipariş edeceğim akşama kendi aramızda keseriz. Balonlar süsler aldık haftasonu babannesi gelir bir de öyle kutlarız tamam. Kuzum artık büyüyor parti istiyor ama keşke normal zamanda olsaydık arkadaşları ile kutlasaydı..
Sizlerle sohbet etmeyi özledim vallahi.
Geçmiş olsun yeni yaşı güzellikler getirsin bende bu sene kimseyi cagirmicam aile arasında babası ben ve oğlum olarak kutlamayı düşünüyorum
Geçen sene kv Ler tantana çıkarmıştı.
Niye dedesini ayrı amcasını ayrı onu ayrı cagirmammisiz diye kp biz ayağına gidince geldi.
Hiç gerek yok. Biz evde yaparız. Onların evinde de onlar hazırlasın öyle yaparız.

Purecim çok sağol düşünüp sorduğun için
Şükür siralamadaym hala. Kontenjanı bizim çok dusurduler. Ama yine de kurtardım
863 alıyorlar ben beş yüz elli altınciyim
Kurtardım ama merkez olur mu olmaz mı bilmiyorum
Bizimle kontenjanda olduğunu bilen birçok arkadaş perişan bende tam sevinemedim.
Çok mutlu oldum inan ki canım.
Kpss heyacanini yıllar önce yaşayan biri olarak...❤️❤️🤲 hayırlı uğurlu olsun.
Çaban takdire şayan

Çiğköfte yaptik.
Sınav haftasi çok yorucu geçiyor. Yarınım boş diğer günlerim dolu. Eve virüs getirmem umarım.

Yarın orman kebabı ,salata, çorba yaparım diye düşündüm. Biraz fazla yapayım perşembeye de kalsin. Okuldan gelip koştur koştur yemek yapmayım dedim.
Biraz para var gidip altın alamadım belki biraz daha düşer diye. Yarın gideriz belki

Çok mutlu oldum inan ki canım.
Kpss heyacanini yıllar önce yaşayan biri olarak...❤️❤️🤲 hayırlı uğurlu olsun.
Çaban takdire şayan
Vallahi çok zor . Bu sene herşeyi yokuşa sürüyorlar. Sıralamada olmama sevinemedim çünkü mülakatta da olumsuz bir şey yaşanırsa diye çok korkuyorum . Oysa mulakatta yuvarliyorlar diyor herkes ama ben ikna olamıyorum. Bakan bile aşağı yukarı kontenjanlar aynı kalcak demişti ama tam tersi malesef. Çok teşekkür ederim inşallah su atandiniz yazısını da görseydim hayırlısıylm

Iyi geceler,
Hava 15 dereceydi bugün, bütün öğleden sonrayı dışarda geçirdik, kızım birkac tane arkadaş edindi, temas etmelerini zor engelledik. Cocuklar sarılıp dokunup oynamak istiyor.
Eşim kendisine telefon aldı, bu ay birikim yok. Güle güle kullansın zaten kendi ihtiyaçlarını surekli bizimkilerin ardına koyuyor.
Hindili pilav, salata, sarımsaklı yoğurt sosu hazırladım yedik. Kızım cok yorulmuş hemen uyudu. Ben de atlaya zıplaya masumlar apartmanına bakacağım sonra da kitap okuyacağım.

X