- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.766
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.681
Herkese günaydınlar mide bulantılarım başladı beş gündür fenayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki üç aya geçecektir canımHerkese günaydınlar mide bulantılarım başladı beş gündür fenayım
Herkese günaydınlar mide bulantılarım başladı beş gündür fenayım
Biz de çadır kamp sandalyesi kamp masası ve yatak aldık çok işimize yarıyor.Merhaba kızlar. Sabah oglumda 10 a dogru kalktik. Kizim ve esim.uyurken katmer yaptim kahvaltiya. Sofrayi hazirladim. Kahvalti yaptik kaldirdim. Aksama da köfte yapacağım ins. Günün harcamasi 500 tl: 4 tane kamp sandalyesi ve masa, celik termos. Uzun zamandir aklimdaydi bu sabah bakip aldim. Herkese iyi pazarlar❤
Canımmmmm dayan 2 aya rahatlarsın miden bulansa da su içmeyi ihmal etme, bulandirmasin diye yudum yudum iç..Herkese günaydınlar mide bulantılarım başladı beş gündür fenayım
Sagol canim, ben arastirmalarima basladim, acelemiz yok bir sene kiraya cikacagiz gibi gorunuyor zaten. 30 sene bana da cok geliyor, zaten 35 yasindayim, 65 yasinda kredi bitecek, tabi bir konusmak gerek bankayla falan, 30 senelik ceksek erken kapatabiliyormuyuz, artisi eksisi ne olur arastirmak gerekli. 3 senedir gunde 3 saat yola gitti, beni cok yordu, bu kadar vakit harcamak istemiyorum. Okul puaninin iyi oldugu yerde 3 odali 500 bin civari bulmak zor, 2 odali icine bakim isteyen bir ev olabilir belki. Aynen senin de dedigin gibi 15 sene 4000 kredi bana daha uygun geliyor, bunun icin de pesinati arttitmamiz gerekiyor.Zeynepcim Allah gönlünüze göre versin canım
Aslında işyerine daha uzun zamandan gitmeyi göze alırsan 500 bin civarı böyle bir ev bulabilirsin. Site içerisinde yeni yapılmış sıfır evler gezdik, çok güzelleri. Tabii biraz tenha yerlerde, okula da isyerine de uzak olur ama... 30 sene mortgage bence de çok fazla. Üstelik taksit miktarı da hic az değil. 15 seneye 4000 olsa yine bir nebze makul.
Sağolasın canım inşCanımmmmm dayan 2 aya rahatlarsın miden bulansa da su içmeyi ihmal etme, bulandirmasin diye yudum yudum iç..
Ah ne guzel, benimkiler sabah altida kalktilar, aksam da dokuzda yatmislardi. Afiyet olsun bu arada.Merhaba kızlar. Sabah oglumda 10 a dogru kalktik. Kizim ve esim.uyurken katmer yaptim kahvaltiya. Sofrayi hazirladim. Kahvalti yaptik kaldirdim. Aksama da köfte yapacağım ins. Günün harcamasi 500 tl: 4 tane kamp sandalyesi ve masa, celik termos. Uzun zamandir aklimdaydi bu sabah bakip aldim. Herkese iyi pazarlar❤
Bence de acele etmeye gerek yok canım, baktığında burada emlak vergileri aşırı yüksek olduğu için kirada kalmak çok da dezavantajlı değil aslında. Hem okulu iyi olan yerlerde emlak vergisi çok daha yüksek oluyor. Bi de kaldırımın karını temizle, bahçenin cimini biç vs valla ev sahibi olmak baya eziyetli tabii eziyetine değer orasi ayrı.Sagol canim, ben arastirmalarima basladim, acelemiz yok bir sene kiraya cikacagiz gibi gorunuyor zaten. 30 sene bana da cok geliyor, zaten 35 yasindayim, 65 yasinda kredi bitecek, tabi bir konusmak gerek bankayla falan, 30 senelik ceksek erken kapatabiliyormuyuz, artisi eksisi ne olur arastirmak gerekli. 3 senedir gunde 3 saat yola gitti, beni cok yordu, bu kadar vakit harcamak istemiyorum. Okul puaninin iyi oldugu yerde 3 odali 500 bin civari bulmak zor, 2 odali icine bakim isteyen bir ev olabilir belki. Aynen senin de dedigin gibi 15 sene 4000 kredi bana daha uygun geliyor, bunun icin de pesinati arttitmamiz gerekiyor.
Maşallah canım ne kadar çok iş yapmışsın yaa cok verimli geçmiş gününİyi geceler kızlar
Bugün 0 harcama
Yemekte etli mantar sote ve pilav vardı.
açık süt vardı onu da sütlaç yaptım.
bugün hava güneşliyken camları sildim.
tülleri makineye attım. Odaları süpürdüm.
Çamaşırları katladım.
yarın sadece yemek yaparım
çok çabuk akşam oluyor.
günlerde su gibi geçiyor.
Sağol canımMaşallah canım ne kadar çok iş yapmışsın yaa cok verimli geçmiş günün
Benimkiler de aynı. Sabah babası yedirdi küçüğü kucağında gezdirerekGünaydın
Haftasonu yorucu geçti.
Büyük kızım cok iştahsız. Önceki gece açlıktan uyuyamadı resmen. Ne yapacağım bilmiyorum.