Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar. Sabah oglumda 10 a dogru kalktik. Kizim ve esim.uyurken katmer yaptim kahvaltiya. Sofrayi hazirladim. Kahvalti yaptik kaldirdim. Aksama da köfte yapacağım ins. Günün harcamasi 500 tl: 4 tane kamp sandalyesi ve masa, celik termos. Uzun zamandir aklimdaydi bu sabah bakip aldim. Herkese iyi pazarlar❤

Merhaba kızlar. Sabah oglumda 10 a dogru kalktik. Kizim ve esim.uyurken katmer yaptim kahvaltiya. Sofrayi hazirladim. Kahvalti yaptik kaldirdim. Aksama da köfte yapacağım ins. Günün harcamasi 500 tl: 4 tane kamp sandalyesi ve masa, celik termos. Uzun zamandir aklimdaydi bu sabah bakip aldim. Herkese iyi pazarlar❤
Biz de çadır kamp sandalyesi kamp masası ve yatak aldık çok işimize yarıyor.

Zeynepcim Allah gönlünüze göre versin canım💚
Aslında işyerine daha uzun zamandan gitmeyi göze alırsan 500 bin civarı böyle bir ev bulabilirsin. Site içerisinde yeni yapılmış sıfır evler gezdik, çok güzelleri. Tabii biraz tenha yerlerde, okula da isyerine de uzak olur ama... 30 sene mortgage bence de çok fazla. Üstelik taksit miktarı da hic az değil. 15 seneye 4000 olsa yine bir nebze makul.
Sagol canim, ben arastirmalarima basladim, acelemiz yok bir sene kiraya cikacagiz gibi gorunuyor zaten. 30 sene bana da cok geliyor, zaten 35 yasindayim, 65 yasinda kredi bitecek, tabi bir konusmak gerek bankayla falan, 30 senelik ceksek erken kapatabiliyormuyuz, artisi eksisi ne olur arastirmak gerekli. 3 senedir gunde 3 saat yola gitti, beni cok yordu, bu kadar vakit harcamak istemiyorum. Okul puaninin iyi oldugu yerde 3 odali 500 bin civari bulmak zor, 2 odali icine bakim isteyen bir ev olabilir belki. Aynen senin de dedigin gibi 15 sene 4000 kredi bana daha uygun geliyor, bunun icin de pesinati arttitmamiz gerekiyor.

Ah ne guzel, benimkiler sabah altida kalktilar, aksam da dokuzda yatmislardi. Afiyet olsun bu arada.

Selamlar, kahvaltiya yumurtali ekmek ve hellim yaptik. Hellimin cogunu kiz yedi, ona gore cok tuzlu kaliyor ama her zaman yemiyor diye kisitlamadik, oglan da kuru ekmek yedi, onca sey var yediremiyoruz.

Dun tavada lahmacun yaptik, guzel oldu, bugun de balik yapacagiz, balik annemden salatasi benden.
Bu haftanin yemekleri, domates corbasi, patatesli tavuklu firin yemegi, peynirli makarna boregi, karisik kuru dolma. Tatlimiz islak kek.
THY annemlerin ve kayinvalidemin ucuslarini iki gun sonraya almis, nedenini bilmiyorum.

Market alisverisi 95$ tuttu, Turkiye icin oreo, pringles gibi aburcubur aldim. Kiza spor ayakkabisi ve oglana parmak boyasi aldim, 20$ odedik, ayakkabida %70 indirim vardi iyi denk geldi.
Annemler insallah yaza memlekete ev yaptiracaklar, tabi yerleri paylasirlarsa, aslinda anneme bilezik babama da olta takimi almak istemistim ama dedim ev icin ihtiyaclari olur 1000$ hediye verdik. Gobegim catladi ikna edene kadar. Annem de cocuklara 100$ harclik verdi, kumbaralarina koyduk.

Sagol canim, ben arastirmalarima basladim, acelemiz yok bir sene kiraya cikacagiz gibi gorunuyor zaten. 30 sene bana da cok geliyor, zaten 35 yasindayim, 65 yasinda kredi bitecek, tabi bir konusmak gerek bankayla falan, 30 senelik ceksek erken kapatabiliyormuyuz, artisi eksisi ne olur arastirmak gerekli. 3 senedir gunde 3 saat yola gitti, beni cok yordu, bu kadar vakit harcamak istemiyorum. Okul puaninin iyi oldugu yerde 3 odali 500 bin civari bulmak zor, 2 odali icine bakim isteyen bir ev olabilir belki. Aynen senin de dedigin gibi 15 sene 4000 kredi bana daha uygun geliyor, bunun icin de pesinati arttitmamiz gerekiyor.
Bence de acele etmeye gerek yok canım, baktığında burada emlak vergileri aşırı yüksek olduğu için kirada kalmak çok da dezavantajlı değil aslında. Hem okulu iyi olan yerlerde emlak vergisi çok daha yüksek oluyor. Bi de kaldırımın karını temizle, bahçenin cimini biç vs valla ev sahibi olmak baya eziyetli 😅 tabii eziyetine değer orasi ayrı.
Bu arada ben de kızıma ayakkabı bakıyorum canım nerde güzel indirim var biliyor musun? Dsw den $25e $10 indirim kovalıyorum😅

İyi geceler kızlar
Bugün 0 harcama
Yemekte etli mantar sote ve pilav vardı.
açık süt vardı onu da sütlaç yaptım.
bugün hava güneşliyken camları sildim.
tülleri makineye attım. Odaları süpürdüm.
Çamaşırları katladım.
yarın sadece yemek yaparım 🤠
çok çabuk akşam oluyor.
günlerde su gibi geçiyor.😕

İyi geceler kızlar
Bugün 0 harcama
Yemekte etli mantar sote ve pilav vardı.
açık süt vardı onu da sütlaç yaptım.
bugün hava güneşliyken camları sildim.
tülleri makineye attım. Odaları süpürdüm.
Çamaşırları katladım.
yarın sadece yemek yaparım 🤠
çok çabuk akşam oluyor.
günlerde su gibi geçiyor.😕
Maşallah canım ne kadar çok iş yapmışsın yaa🤩 cok verimli geçmiş günün

X