Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Akşam için bende kuru fasulye yapıcağım birazdan.
14:30 gibi dışarı çıktık oğlumla.
arabasına hiç binmek istemiyor artık.
Kucağıma aldım, birazda yürüttüm
Önce pArka gittik. 1 saat kadar durduk.
Salıncağa filan bindirdim.
Sonra Fırından ekmek alıp eve geldik.
oğlumu uyuttum.
soğuk bir sütlaç yiyip,
yemek yapmaya başlarım

Ben genellikle cocuklara ayakkabiyi Carter`s indiriminden ya da Marshalls dan aliyorum, kiza haftasonu aldigimi Target tan aldim, 30$ di, 9 dolara inmisti, skechers di, Dsw den hic almadim galiba.

Benim kizin yemesi fena degil, ama oglan o kadar zor ki anlatamam, yemiyor ya yemiyor. Zaman zaman buraya da yaziyorum. Her gun ayni seyleri yiyor. Kahvalti olarak haslanmis yumurta ki sarisini da zorla yiyor, pogaca, acma, pankek yapmissak yer, recelli ekmek yer ve sut icer o kadar. Hepsi ayni anda degil, bunlardan biri sadece. Gun icinde yogurt corbasi, kendi yaptigimiz pizza, 3-4 tane kofte, salatalik, tereyagli eriste, makarna bu kadar. Cocuk cesitlere kapali, evde yapmadigimiz yemek yok, ama yok yok, en sevdigi sey bos ekmek. Hafta sonu yarim lahmacunu zorla yedi. Beslenme uzmanina goturecektim, pandemi girdi araya kaldi, sonra benim is arama surecim derken ilgilenemedim. Boyle abur cubura da duskun degil, yani onlarla karnini doyurmuyor, zaten eve az almaya calisiyoruz. Cocuk yemek yemeyi sevmiyor galiba.

Bence de yemeyi sevmiyor bunlar.
Allah muhafaza biz yanında olmasak başkası da ilgilenmez ,hasta olur yemeye yemeye

Selam kızlar
Sabahtan beri tembellik yapıyorum. Dun gece Unorthodox u izledim acayip sardı bitiriverdim, geç uyudum. Sabah da kahvaltıdan sonra I care a lot diye yeni bir film vardı onu izledim. Simdi kızım uyudu akşamdan kalan bulaşıkları yikayacagim, ocak falan sileceğim. Kalan yemeklerle idare edeceğiz, ekstra yemek yapmayacağım.

Canım bazi eyaletlere çok kar yagmis.icerde tesisatlar bile donmus,sizin ora nasil

Püre ne yaptın sen, eline sağlık
Tatlının tarifi nasıl.
Canım çok kolay. Yufkasini aldım. Arasına ceviz ,Antep fıstığı koydum,tereyağ eritin koydum. Şeklini oklava ile burusturarak verdim. Oklavaya sarıp buruşturup çıkardım. Yağlanmış tepsiye dizdim. Üzerine tereyağ döküp 180 derecede pişirdim.

3bardak śu 3 bardak şeker , kaynadıktan sonra 20 dakaika kısık ateşte pişecek şerbet.
Şerbet soğuk tatlı sıcak olacak

Püre ne yaptın sen, eline sağlık
Tatlının tarifi nasıl.
Canım çok kolay. Yufkasini aldım. Arasına ceviz ,Antep fıstığı koydum,tereyağ eritin koydum. Şeklini oklava ile burusturarak verdim. Oklavaya sarıp buruşturup çıkardım. Yağlanmış tepsiye dizdim. Üzerine tereyağ döküp 180 derecede pişirdim.

3bardak śu 3 bardak şeker , kaynadıktan sonra 20 dakaika kısık ateşte pişecek şerbet.
Şerbet soğuk tatlı sıcak olacak

Ellerine saglik, ben de boyle yapiyorum, bence hazir baklava yufkasinin en cok yakistigi baklava cesidi bu. Biz bazen yuflalarin arasina kaymak da suruyoruz, sevenler deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…