- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.701
Rahat 1 saat sürüyor büyüğün yemek yemesi.Benimkiler de aynı. Sabah babası yedirdi küçüğü kucağında gezdirerek
Oğlan da öyle.
Benimde oğlum çok seviyor sık yapıyorum tavuklu sebzeli yapıyorum acı sos, soya sos efsane oluyor.ama insan doymuyor yedikçe yiyesi geliyor.Kızlar ben noddle dadandimhep kardeşimin suçu.
Hazır mı aliyosunBenimde oğlum çok seviyor sık yapıyorum tavuklu sebzeli yapıyorum acı sos, soya sos efsane oluyor.ama insan doymuyor yedikçe yiyesi geliyor.
Ben genellikle cocuklara ayakkabiyi Carter`s indiriminden ya da Marshalls dan aliyorum, kiza haftasonu aldigimi Target tan aldim, 30$ di, 9 dolara inmisti, skechers di, Dsw den hic almadim galiba.Bence de acele etmeye gerek yok canım, baktığında burada emlak vergileri aşırı yüksek olduğu için kirada kalmak çok da dezavantajlı değil aslında. Hem okulu iyi olan yerlerde emlak vergisi çok daha yüksek oluyor. Bi de kaldırımın karını temizle, bahçenin cimini biç vs valla ev sahibi olmak baya eziyetlitabii eziyetine değer orasi ayrı.
Bu arada ben de kızıma ayakkabı bakıyorum canım nerde güzel indirim var biliyor musun? Dsw den $25e $10 indirim kovalıyorum
Bence de yemeyi sevmiyor bunlar.Benim kizin yemesi fena degil, ama oglan o kadar zor ki anlatamam, yemiyor ya yemiyor. Zaman zaman buraya da yaziyorum. Her gun ayni seyleri yiyor. Kahvalti olarak haslanmis yumurta ki sarisini da zorla yiyor, pogaca, acma, pankek yapmissak yer, recelli ekmek yer ve sut icer o kadar. Hepsi ayni anda degil, bunlardan biri sadece. Gun icinde yogurt corbasi, kendi yaptigimiz pizza, 3-4 tane kofte, salatalik, tereyagli eriste, makarna bu kadar. Cocuk cesitlere kapali, evde yapmadigimiz yemek yok, ama yok yok, en sevdigi sey bos ekmek. Hafta sonu yarim lahmacunu zorla yedi. Beslenme uzmanina goturecektim, pandemi girdi araya kaldi, sonra benim is arama surecim derken ilgilenemedim. Boyle abur cubura da duskun degil, yani onlarla karnini doyurmuyor, zaten eve az almaya calisiyoruz. Cocuk yemek yemeyi sevmiyor galiba.
Canım bazi eyaletlere çok kar yagmis.icerde tesisatlar bile donmus,sizin ora nasilSelam kızlar
Sabahtan beri tembellik yapıyorum. Dun gece Unorthodox u izledim acayip sardı bitiriverdim, geç uyudum. Sabah da kahvaltıdan sonra I care a lot diye yeni bir film vardı onu izledim. Simdi kızım uyudu akşamdan kalan bulaşıkları yikayacagim, ocak falan sileceğim. Kalan yemeklerle idare edeceğiz, ekstra yemek yapmayacağım.
Püre ne yaptın sen, eline sağlık
Baharatsiz bir şekilde alıyorum etini,sebzesini sosunu kendim yapıyorumHazır mı aliyosun
Canım çok kolay. Yufkasini aldım. Arasına ceviz ,Antep fıstığı koydum,tereyağ eritin koydum. Şeklini oklava ile burusturarak verdim. Oklavaya sarıp buruşturup çıkardım. Yağlanmış tepsiye dizdim. Üzerine tereyağ döküp 180 derecede pişirdim.Püre ne yaptın sen, eline sağlık
Tatlının tarifi nasıl.
Canım çok kolay. Yufkasini aldım. Arasına ceviz ,Antep fıstığı koydum,tereyağ eritin koydum. Şeklini oklava ile burusturarak verdim. Oklavaya sarıp buruşturup çıkardım. Yağlanmış tepsiye dizdim. Üzerine tereyağ döküp 180 derecede pişirdim.Püre ne yaptın sen, eline sağlık
Tatlının tarifi nasıl.
Ellerine saglik, ben de boyle yapiyorum, bence hazir baklava yufkasinin en cok yakistigi baklava cesidi bu. Biz bazen yuflalarin arasina kaymak da suruyoruz, sevenler deneyebilir.Canım çok kolay. Yufkasini aldım. Arasına ceviz ,Antep fıstığı koydum,tereyağ eritin koydum. Şeklini oklava ile burusturarak verdim. Oklavaya sarıp buruşturup çıkardım. Yağlanmış tepsiye dizdim. Üzerine tereyağ döküp 180 derecede pişirdim.
3bardak śu 3 bardak şeker , kaynadıktan sonra 20 dakaika kısık ateşte pişecek şerbet.
Şerbet soğuk tatlı sıcak olacak