Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün hava çok güzel
Camları açtım, kombiyi de kapattım
Bir post renkli attım makinaya.
Dünden kalan pideleri yumurtalı kızarttım, çayla güzel oluyor.
akşam için; ciğer pişireceğim, yanına salata ve kola olur. Oğluma arpa şehriyeli yeşil mercimek pişiririm birazdan öğlen için. Kargolar erken gelirse dışarı çıkarız parka götürürün oğlumu.
dün eşim bebek bezi almış işyerinde unutmuş, bir eksiği ıslak mendil kaldı. indirimleri takip ediyorum uygun bulursam alırım.
En son 12li 34,90 almıştık keşke biraz fazla almış olsaydık şimdi 89 lira heryerde.

Günaydın yazıp kaçmışım ama hiç oturamadım. Kızlar peşimde temizlik yaptım. İyi oldu. Robot her gün süpürüyor da arada böyle derince istiyor. Akşam için ekşili köfte ve karnabahar yaptım. Kızlar karnabahar yemez muhtemelen. O zaman iki günlük yemek yaptım demektir yarın rahatım :) Dondurucuya köfte yoğurdum attım. Bayat ekmekler vardı onları parçaladım kurusun galeta unu yaparım. Şimdi kızlar uyursa bir bardak yeşil çay alıp ayağımı uzatıp azıcık oturmak istiyorum.

uzaklardabiz evet ya o nasil firtinaydi, oturdugumuz yere yarim metre yagdi gercekten ama Boston`a geldigimde az vardi. Dedesi oglani cikarmis karda oynamislar, esim de kardan dolayi yarim gun evde kalmisti o da cikarmis oynamislar, ben de haftasonu cikaracagim.
Asi iyi oldu, hazir yeni ise baslamamisken olayim, hastahane ile baglantili olmasam bana da sira gelmez hemen ama beni dusunduren bir sey var ben kizi hala emziriyorum zarari olmaz diye okudum ama aklima takildi yine de.

Diger aşıları olurken emzirme ile alakalı bir şey demiyorlar Zeynep ama tabii bu yeni bir aşı, telefonla doktoruna ya da hemşireye sorsan mı?

Iyi geceler kızlar,
Bugün ipin ucunu kaçırdık, çok harcama oldu.
Türk market alisverisi yaptık $250 civarı tuttu, aldığımız erzaklar 6 ay gider.
3 er kg pirinç, pilavlik bulgur, koftelik bulgur, kırmızı ve yeşil mercimek
2 kg Salça
1 er kg Beyaz peynir, süzme peynir, kaşar peyniri
1.5 kg Siyah zeytin
1 kg sucuk
1 kg Tahin
Vişne reçeli
Çay, adacayi, kuşburnu
Isot
Nar ekşisi
Coklu paket halinde bisküvi, cikolata vs.
1 koli (24 adet) çikolatalı gofret

Yerde hâlâ çok kar var ama hava güzeldi hep beraber dışarı çıktık, dolaştık, iyi geldi.

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…