Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Diger aşıları olurken emzirme ile alakalı bir şey demiyorlar Zeynep ama tabii bu yeni bir aşı, telefonla doktoruna ya da hemşireye sorsan mı?
Doktor arkadasimla konustum, o da asi olduktan sonra 6 aylik bebegini emzirmeye devam etmis, ben de emzirecegim, kizim suan hazir degil birakmaya, ben de istemiyorum iki yasi dolduralim bakalim.

Selam kızlar
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk Zeynep Gulru Zeynep Gulru sagolun kızlar amin🙏
Hava yine güzeldi, iki kere kizimi dışarı çıkardım, online konuşma grubuma katıldım, gerci kızım hic huzur vermedi ama yine de cok bunaldım artık şartları zorluyorum.
Yayla corbasiyla sebzeli noodle yaptım yedik,, kızımı uyuttum, biraz okuma yaptım. Dolapta yeşil fasulye vardi kötü olmaya başlamış gece gece onu ayıkladım, pişirdim. Dizi izliyorum 🤓 cok yorgunum ama hic uykum yok😲

hava bugün gerçekten yaz havası gibi. insanın içi açılıyor. çok iyi geldi ama sanırım böyle devam etmeyecek Haftaya yağışlı gösteriyor
bugün markete gidildi 270 TL harcandı. birkaç kitap sipariş etmeyi düşünüyorum ona da 150 200 TL kadar gider. önümüzdeki hafta İstanbula gidiyorum harcamalı geçecek bu ay.

Günaydın gençlik..
Dün arabayı iç dış temizledik bahçede , güneşli temiz havada. Çocuklar da oynadı. Bugün yerleştirip yarın yola çıkarız inşallah.
Yarın seminerler başlıyor online. Yolda katılırım😃

Buzluğa atmak için ıspanaklı börek yaptıracağız,annem erkenden kalkmış ıspanak ayikliyordu.
Bu yıl memleket olayını kapatırız galiba. Diğer izinde tatil planımız var. Pandeminin seyrine göre değişebilir herşey ama.

Mutasyonlu virüs arttı. Bir doktorun yorumu şu şekilde. Aşının koruyuculuğu %50 küsur fakat hastalığı ağır geçirmenizi, hastaneye yatışi hatta ölümü engeller diyor. 🤲
Okulların açılması gidişatı nasıl etkileyecek bakalım 🤷
Öğretmenler aşılanacak sırayla deniliyor,sınıf ve okul öncesi öğretmenler aşı olur bu durumda.. benim gruplar açılmıyor bana daha sıra gelmez sanırım👩‍🏫

Günaydın kızlar
Dün fırından simit ekmek aldı eşim onun dışında başka bir harcamamız olmadı.
akşam için çıtır tavuk ve patates yapıcağım.
Çıtır tavuğu nasıl yapıyorsun Sevgi?
ben de kfc tavuk yapmak istiyorum ama kızlar tavuk yemiyor o zaman başka sey de yapmak gerek vallahi üşeniyorum bugün.

X