Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar evinize yardimci alan var mi ne kadar da bir aliyorsunuz. Sanirim gene ayda 1 alacagim yapmak içimden gelmiyor hiç.
15te bir alıyordum ben geçtiğimiz yaza kadar (ama ben tek yaşıyorum fazla dağınıklık olmuyor). Öncesinde birkaç kişi değiştirdim ama son gelen yardımcımdan çok memnundum, hamile kalınca işi bıraktı. Sonrasında da kimseye güvenmedim robot süpürge aldım camlar için falan gelecek ay birini almam lazım yine ama.

Açıkçası imkan varsa temizliğe vaktiniz varsa bile yardımcı alma taraftarıyım. Hem o vakti kendine ayırmak iyi geliyor, hem bir başkasının geçimine katkı oluyor hem de gelen kişi daha pratik yapıyor alışkın olduğundan. Tabi şu ara hem salgın var hem geçim zorlaştı temizlikçiye bütçe ayrılmayabilir ama genel durumda yazdığım gibi düşünüyorum.

Selam kızlar
Sabah 9 gibi annem geldi
Bende dışardaki işlerimi tamamlamak için çıktım.
Önce atm ye gittim, nakit çektim.
Sonra banka ya gittim dolar aldım $
Mini carrefoura uğradım.
Kakao
Buğday nişastası
Çikolatalı sos
2 paket süt
1 pk makarna
1 paket tarcın aldım
2 çikolatalı gofret 36 lira ödedim.
Sonra fırına uğradım.
iki pide bir simit aldım 11 de oraya verdim.
Kahvaltı yaptık.
beraber etrafı topladık.
1 gibi dışarı çıktık. Oğlumu parka götürdük. Dönüşte yine markete uğradım.
Bütün tavuk, lipton demlik 100 lü olan
İki paket petibör bisküvi, maşraba aldım oraya da 57 lira ödedim.

eve geldik biraz çiğköfte yaptım blendrdan çekiyorum çok pratik içine birazda cevizde atıyorum
Ayran yapıcağım oğlumu uyutuyorum şuan
Dün akşam bir tepsi tuzlu kurabiye yaptım, bugün de havuçlu kek yapıcaktım., annem tatlı getirmiş.

Kizlar daha once yazmistim is yeri ile ilgili problemler yasamistim
Bugun aksamustu tekrar gorustum
Baska bir yer soylediler
Amir iyi
Is bana cok yabanci ama ztn bende kalici degilim
Cok pisman olduklarini biliyordum
Ama bu kdr cabuk adim beklemiyordum
Size de yazmak istedim

Hakkında hayırlısı olsun canımcım inş sonrası daha güzel olur

Bir haftalik İstanbul ziyaretimizin sonuna geldik Bu gezinin kazananı ben oldum,kızım güzel alışkanlıklar edindi. Yorgunluğum evdeki halimden daha yorucuydu ama değdi ya. Ailemin her bir üyesi iyi ki varlar. Yarın dönüş.Duzenli hayatımıza kaldığımız yerden devam
Gün harcaması da 135 eve birkac eksik.

Cok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Herkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldım inş bereketli olur ve devamı gelir
Waaawww harika canım, bereketli olsun, devamı bol olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…