- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.401
Yaaa pilates eğitmeni misin ne kadar güzel :) düzenli spor yapan insanlara çok imrenirim. bereketli olsun inşallah.Herkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldıminş bereketli olur ve devamı gelir
GunaydinHerkese günaydınlar
15te bir alıyordum ben geçtiğimiz yaza kadar (ama ben tek yaşıyorum fazla dağınıklık olmuyor). Öncesinde birkaç kişi değiştirdim ama son gelen yardımcımdan çok memnundum, hamile kalınca işi bıraktı. Sonrasında da kimseye güvenmedim robot süpürge aldımKizlar evinize yardimci alan var mi ne kadar da bir aliyorsunuz. Sanirim gene ayda 1 alacagim yapmak içimden gelmiyor hiç.
Hakkında hayırlısı olsun canımcım inş sonrası daha güzel olurKizlar daha once yazmistim is yeri ile ilgili problemler yasamistim
Bugun aksamustu tekrar gorustum
Baska bir yer soylediler
Amir iyi
Is bana cok yabanci ama ztn bende kalici degilim
Cok pisman olduklarini biliyordum
Ama bu kdr cabuk adim beklemiyordum
Size de yazmak istedim
Kizlar kayinvalidem gelirken catal bicak takimi siparis verebilirim, evdekiler cok eskidi, 10 senelikler. Sizin onerebileceginiz bir sey var mi, ben sade duz seyler seviyorum, mesela Emsanin bir modelini begendim, baya da indirim var, ne dersiniz?
Emsan Sedir Elegance 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı Emsan
Emsan Sedir Elegance 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı 9 taksit seçeneği ile 2.999 TL'ye Emsan güvencesiyle sizi bekliyor!www.emsan.com.tr
Cok benzer modelin korkmaz markasini kullandım memnumdum..
Aşı için gözün aydın Zeynep, darısı başımıza. Kar fırtınasını da atlattık. Biz her gun karlardayiz kızım cok sevdi pancar gibi kızarana kadar oynuyoruz
Cok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerimSelam kızlar,
Çok yoğun bi gündü eve kendimi yeni atabildim. Annem dizinden ameliyat oldu onun gerginliği vardı üstümdeşükür iyi geçti. Bi yandan iş güç de çoktu. Annemi çok kısa görebildim virüs nedeniyle almıyorlar telefonla görüşüyoruz ancak. Keyfi yerinde görünce içim rahat etti, üstümden gerginliği atabilmek için 7-8 km yürüdüm. Yanımda kulaklık yoktu girdim telefoncudan kulaklık aldım kırılmaz camı değiştirdim bi de en sevdiğim dondurmacı yakındı kendime ödül dondurma aldım Hepsi 30 tl tuttu, hastaneye annemin istediği birkaç şeyle birlikte günün harcaması 90 tl.
Waaawww harika canım, bereketli olsun, devamı bol olsun inşallahHerkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldıminş bereketli olur ve devamı gelir