- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.381
Ne güzel evsahibisiniz maşallahKardesimle konustum catal kasik takimi siparisini verecek, 600TL bu, bir de 300 TL SMA li bir cocugumuzun kampanyasina bagisladik, kiracimiz kiramizi yatirmis, kiradan odenecek bunlar. Onumuzdeki ay zam ayimiz, gecen 50TL yapmistik, bu sene de 100TL dusunuyoruz, isleri iyi diye biliyorum ama zor durumdayiz derse belki yapmayiz zam.
Ay harikaHerkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldıminş bereketli olur ve devamı gelir
Bereketli olsun canımHerkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldıminş bereketli olur ve devamı gelir
Sagol Boza, kiracilarimiz iyi insanlar, duzenli oderler. Kiraci olmak kolay degil, hemen kira vakti geliyor. Turkiye`de ev sahibi ama burada biz de kiraciyiz.Ne güzel evsahibisiniz maşallah
Allah kabul etsin canım, takımı da güle güle kullanın, bu arada dün emsan dedim ama benim kaşıklar korkmazmış :)) hangi markayı kullandığımdan haberim yok benim için işlevini yerine getirsin gerisi önemli değilKardesimle konustum catal kasik takimi siparisini verecek, 600TL bu, bir de 300 TL SMA li bir cocugumuzun kampanyasina bagisladik, kiracimiz kiramizi yatirmis, kiradan odenecek bunlar. Onumuzdeki ay zam ayimiz, gecen 50TL yapmistik, bu sene de 100TL dusunuyoruz, isleri iyi diye biliyorum ama zor durumdayiz derse belki yapmayiz zam.
Endiselerinde cok cok haklisin. Gercekten 2. Bir cocuga desteksiz bakmak insani zorluyor. Ve ben de iyi bir egitim alsinlar ve bircok yeri beraber gorelim istiyorum. Sosyal külturel faaliyetlere katilmak istiyorum vs. Dolayisiyla maddi olarak da cok zor. Su an esimden baska 5 dk birakip nefes alacagim kimse yok. Allah saglik versin ama zorlaniyorum. Fakaaat butun bunlara ragmen kardes güzel sey diyorum ve susuyorumGunaydin kizlar
Evde düzeni tam tutturdum diyorum yok. Illa duzen kaciyor bi yerden. Bu aralar bi de ikinci cocuk mevzusu kafami karıştırıyor. Herkes ne zaman ne zaman yaff istemiyorum diyorum yok kardessiz olur mu. Olur anam bacim gelip sen mi bakacan sanki cocuga. Sonra haliyle bi kafam karismadi degil zaten kizim daha cok kucuk 1 yasinda. Ama ilerde ister miyim falan diye kafam hep dolu
Ama ben tek cocuk kalmasini istiyorum ona iyi bi egitim verebilmek iyi yerler gormesini saglamak. Ne bilim 2 memur maasi ile ne uzar ne kisalirim. Ama tek cocuga daha iyi egitim verebileceğime inancim tam. Ustelik buna bakarken bile esimle cok yoruluyoruz yemek bile yiyemez olduk. Ohh diye ne zaman rahata ereriz sizce. Yani laftan anlasin otur dedigimde otursun ne bileyim.
Pure nerelerdesin sesin cikmiyor?
Bereketli olsun katlanarak artsin insaalalhHerkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldıminş bereketli olur ve devamı gelir
Allah kabul etsin zeynep. Ne guzel yapmissiniz.Kardesimle konustum catal kasik takimi siparisini verecek, 600TL bu, bir de 300 TL SMA li bir cocugumuzun kampanyasina bagisladik, kiracimiz kiramizi yatirmis, kiradan odenecek bunlar. Onumuzdeki ay zam ayimiz, gecen 50TL yapmistik, bu sene de 100TL dusunuyoruz, isleri iyi diye biliyorum ama zor durumdayiz derse belki yapmayiz zam.
Canım bence üzülme o destek verenler de karşılığını kat kat almak istiyor.bence en güzeli eşinin verdiği destek sırf babası olduğu için yapıyor karşılığında bir şey beklemiyor.Endiselerinde cok cok haklisin. Gercekten 2. Bir cocuga desteksiz bakmak insani zorluyor. Ve ben de iyi bir egitim alsinlar ve bircok yeri beraber gorelim istiyorum. Sosyal külturel faaliyetlere katilmak istiyorum vs. Dolayisiyla maddi olarak da cok zor. Su an esimden baska 5 dk birakip nefes alacagim kimse yok. Allah saglik versin ama zorlaniyorum. Fakaaat butun bunlara ragmen kardes güzel sey diyorum ve susuyorum
Herkesin dayanma gucu sabri durumu vs her seyi farkli. Buna karar verecek olan sensi. Kimseyi degil vence sadece ic sesini dinlemelisin.
Korkmaz da cok iyi, annemler gelirken korkmazdan duduklu tencere istemistim, memnunuz, gerci ben dudukluyu pek kullanmiyorum korkuyorum, esim kullaniyor.Allah kabul etsin canım, takımı da güle güle kullanın, bu arada dün emsan dedim ama benim kaşıklar korkmazmış :)) hangi markayı kullandığımdan haberim yok benim için işlevini yerine getirsin gerisi önemli değil
Zaten kv den hicbir beklentim.yok. surekli.hastayim.diyen ve nazlanan bir tip. Annem.sagolsun kizimda cok yardimci oldu. 2 sene bizimleydi. Fakat hem pandemi sebebiyle.gidip gelemiyoruz hem de ablamin cocuguna bakiyorlar sunan onun ihtiyaci var. Dolayisi ile tek kaldim. Sagolsun esim.elinden geleni yapar. Fakat calisma.saatleri yogun. Pandeminin basindan beri de iyice artti. Bu sebeple tek.basima gercekten yoruluyorum.Yani su anda calisiyor olsaydim ve her sey normal halinde olsaydi asla bu kadar yorulmazdim ve cok daha rahat hallederdim.her seyi.Sanirim biraz da bu evde olma.dobemine denk gelmesi yipratti beniCanım bence üzülme o destek verenler de karşılığını kat kat almak istiyor.bence en güzeli eşinin verdiği destek sırf babası olduğu için yapıyor karşılığında bir şey beklemiyor.