Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar evinize yardimci alan var mi ne kadar da bir aliyorsunuz. Sanirim gene ayda 1 alacagim yapmak içimden gelmiyor hiç.
15te bir alıyordum ben geçtiğimiz yaza kadar (ama ben tek yaşıyorum fazla dağınıklık olmuyor). Öncesinde birkaç kişi değiştirdim ama son gelen yardımcımdan çok memnundum, hamile kalınca işi bıraktı. Sonrasında da kimseye güvenmedim robot süpürge aldım 😄 camlar için falan gelecek ay birini almam lazım yine ama.

Açıkçası imkan varsa temizliğe vaktiniz varsa bile yardımcı alma taraftarıyım. Hem o vakti kendine ayırmak iyi geliyor, hem bir başkasının geçimine katkı oluyor hem de gelen kişi daha pratik yapıyor alışkın olduğundan. Tabi şu ara hem salgın var hem geçim zorlaştı temizlikçiye bütçe ayrılmayabilir ama genel durumda yazdığım gibi düşünüyorum.

Selam kızlar🤠
Sabah 9 gibi annem geldi 😘
Bende dışardaki işlerimi tamamlamak için çıktım.
Önce atm ye gittim, nakit çektim.
Sonra banka ya gittim dolar aldım $ 💵
Mini carrefoura uğradım.
Kakao
Buğday nişastası
Çikolatalı sos
2 paket süt
1 pk makarna
1 paket tarcın aldım
2 çikolatalı gofret 36 lira ödedim.
Sonra fırına uğradım.
iki pide bir simit aldım 11 de oraya verdim.
Kahvaltı yaptık.
beraber etrafı topladık.
1 gibi dışarı çıktık. Oğlumu parka götürdük. Dönüşte yine markete uğradım.
Bütün tavuk, lipton demlik 100 lü olan
İki paket petibör bisküvi, maşraba aldım oraya da 57 lira ödedim.

eve geldik biraz çiğköfte yaptım blendrdan çekiyorum çok pratik 😅 içine birazda cevizde atıyorum🔥
Ayran yapıcağım oğlumu uyutuyorum şuan 🥰
Dün akşam bir tepsi tuzlu kurabiye yaptım, bugün de havuçlu kek yapıcaktım., annem tatlı getirmiş.

Kizlar daha once yazmistim is yeri ile ilgili problemler yasamistim
Bugun aksamustu tekrar gorustum
Baska bir yer soylediler
Amir iyi
Is bana cok yabanci ama ztn bende kalici degilim
Cok pisman olduklarini biliyordum
Ama bu kdr cabuk adim beklemiyordum
Size de yazmak istedim

Kizlar daha once yazmistim is yeri ile ilgili problemler yasamistim
Bugun aksamustu tekrar gorustum
Baska bir yer soylediler
Amir iyi
Is bana cok yabanci ama ztn bende kalici degilim
Cok pisman olduklarini biliyordum
Ama bu kdr cabuk adim beklemiyordum
Size de yazmak istedim
Hakkında hayırlısı olsun canımcım inş sonrası daha güzel olur

Bir haftalik İstanbul ziyaretimizin sonuna geldik ♥️ Bu gezinin kazananı ben oldum,kızım güzel alışkanlıklar edindi. Yorgunluğum evdeki halimden daha yorucuydu ama değdi ya. Ailemin her bir üyesi iyi ki varlar. Yarın dönüş.Duzenli hayatımıza kaldığımız yerden devam 🎉
Gün harcaması da 135 eve birkac eksik.

Kizlar kayinvalidem gelirken catal bicak takimi siparis verebilirim, evdekiler cok eskidi, 10 senelikler. Sizin onerebileceginiz bir sey var mi, ben sade duz seyler seviyorum, mesela Emsanin bir modelini begendim, baya da indirim var, ne dersiniz?

Cok benzer modelin korkmaz markasini kullandım memnumdum..

Aşı için gözün aydın Zeynep, darısı başımıza. Kar fırtınasını da atlattık. Biz her gun karlardayiz kızım cok sevdi pancar gibi kızarana kadar oynuyoruz 😆
Selam kızlar,
Çok yoğun bi gündü eve kendimi yeni atabildim. Annem dizinden ameliyat oldu onun gerginliği vardı üstümde 😞 şükür iyi geçti. Bi yandan iş güç de çoktu. Annemi çok kısa görebildim virüs nedeniyle almıyorlar telefonla görüşüyoruz ancak. Keyfi yerinde görünce içim rahat etti, üstümden gerginliği atabilmek için 7-8 km yürüdüm. Yanımda kulaklık yoktu girdim telefoncudan kulaklık aldım kırılmaz camı değiştirdim bi de en sevdiğim dondurmacı yakındı kendime ödül dondurma aldım 👽 Hepsi 30 tl tuttu, hastaneye annemin istediği birkaç şeyle birlikte günün harcaması 90 tl.
Cok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim🙏
Herkese günaydın bugün pilates eğitmenliği işimden ilk ücretimi aldım 🤩 inş bereketli olur ve devamı gelir :KK66:
Waaawww harika canım, bereketli olsun, devamı bol olsun inşallah 😍

X