Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çıtır tavuğu nasıl yapıyorsun Sevgi?
ben de kfc tavuk yapmak istiyorum ama kızlar tavuk yemiyor o zaman başka sey de yapmak gerek vallahi üşeniyorum bugün.
Boza tarifi yan topikten özrengin abladan almıştım. Ekran resmini şuan bulamıyorum.
tekrar istedim tarifi bugün yapmak için.
Dışardakilerden çok daha güzel oluyor,
İki defa yaptım. Eminim çocuklar da çok beğenir.
tarif gelince paylaşırım

Az kalmış. Çok heyecanlı olmalı :)

Günaydın
Dün Dolap’ta kızın aktivite masasını sattım. Bugün eşim kargoya verecek. Aslında satmayı planladığım fiyattan biraz üzerine koymuştum pazarlık olur diye ama onaylandıktan 2 saat sonra şak diye gitti büyük kıza oto koltuğu alınacak. Ona ilave ederim bu geleni de.
Bugün seminerler başlıyor. Online kurul toplantımız var. Kayınvalideye bırakamadım cocukları bakalım birlikte nasıl olacak

Günaydın herkese;
Yakınımızdaki markette yangın çıktı. Bu nedenle çevremizdeki diğer marketlere gitmek zorunda kaldık. Yaklaşık 1 haftadır aldığım ürünlerin daha uygun fiyatlılarını bulmama vesile oldu. Bir miktar daha fazla yürüyüş yapmak zorunda kalıyoruz ama tasarruf etmek adına mutfak masraflarını düşürmek bize iyi gelecektir.

Bu ay agi ve kumbara birikimi ile altın almayı planlıyorum. Normalde dolar birikimi yapıyordum ama altın fiyatları bu kadar düşmüşken, daha önce bozdurmak zorunda kaldığımız altın birikimini yerine koymakta fayda var.

Selam kızlar
2 gibi dışarı çıktık oğlumla.
Bir buçuk saat kadar parkta takıldık.
Dönüşte iki markete uğradım.
Kivi
Mandalina
Salatalık
Kahvaltılık çikolata nuga
Kaşar peyniri
Sucuk
Süzme peynir
Aç bitir salam
Fanta, cips, bisküvi.
Kahve dünyası üçü bir arada
Çöp poşeti, ovma teli
Bir paket but
170 lira ödedim.
Eksik olarak sadece yumurta var onu da carrefourdan alırız kendi markası güzel.
akşam için barbunya ve bulgur pilavı yapıcağım.

Iyi akşamlar kızlar 🖐🖐🖐
Gap ten kızıma gelecek kış için mont sipariş ettim, sezon başında çok pahalı oluyor, giymek kısmet olur inşallah eşime de kot pantolon sipariş ettim, toplam $60 tuttu.
Market alışverişi $150 de o tuttu, baya uzun süre gidecek deterjan, kahve vs var. Artık market masrafına bi el aticam cok fazla oldu bu aralar

Selamlar herkese, hepinizin alisverisleri bereketli olsun.
Market alisverisi 75$ tuttu, unumuz ve kiymamiz bittigi icin toptan aldigimiz yere gittik, gitmisken baska bir seyler daha aldik, 135$ de burasi tuttu.
Cuma gunu asimi oldum, cok bir belirti yasamadim, her gun yan etkisi varmi diye app ten soruyorlar. 2. dozu 21 gun sonra olacagim, Pfizer in ki yapildi bana.
Bizde de yine cok kar yagdi cocuklari cikarttik, esim ve oglan arabayi ve merdivenleri falan temizlediler.
Yine mutfakta vakit gecti, kiymali bezelye, tavuk tantuni, kremali tavuk corbasi, barbunya yemegi, revani, kuru pasta ve beze yaptik, ayrica kofte yogurdum buzluga kaldirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…