Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Portakalım şimdi investingde bi tane kağıda mütemadiyen sövüyorlar günlerdir, bu alınabilir demek mi oluyor

Pure sen borsa hakkinda ne dusunuyorsun. Yatirimlarini altin olarak mi yapiyorsun acaba
Ben altındayım canım.
Kızların yazışmalarına biraz baktım,ilgimi çekti, girmek de istedim. Fakat hiç ama hiç bir bilgim, deneyimim yok. Araştıracak okuyacak vaktim de yok açıkçası.

Portakalım şimdi investingde bi tane kağıda mütemadiyen sövüyorlar günlerdir, bu alınabilir demek mi oluyor

Orta veya uzun vadeciysek kesinlikle al demek

Kagidin iyisi kotusu yoktur. Girdigin fiyatin iyisi kotusu vardir.
Sovdukleri yer girilecek yerdir yuzde 90

Orta veya uzun vadeciysek kesinlikle al demek

Kagidin iyisi kotusu yoktur. Girdigin fiyatin iyisi kotusu vardir.
Sovdukleri yer girilecek yerdir yuzde 90
Ay aman ben günlük falan bulaşmam o işlere denemek için alacağım sadece çok bilmiyorum zaten. Orta vadede dursun diye bakalım ne hale gelecek, sardırayım bundan bir tane tamamen kör alış yapıyorum
Edit: Bi de hacmi az ıssız yerlerde geziniyorum wuhuu

Ay aman ben günlük falan bulaşmam o işlere denemek için alacağım sadece çok bilmiyorum zaten. Orta vadede dursun diye bakalım ne hale gelecek, sardırayım bundan bir tane tamamen kör alış yapıyorum

Bana özelden yazsana hangi kagit oldugunu.
Al sat diyemem ama ben olsam alirdim ben olsam almam derim

Allah kabul etsin canım.benim haddime değil uyarmak.sadece merak ettim sordum.belkide zekat borcunuz vardır onu ödüyorsunuzdur diye düşündüm.

Cok tesekkurler,amin. Allah hepimizin hayrini kabul etsin. Birikimlerimiz bereketli olsun

Ben altındayım canım.
Kızların yazışmalarına biraz baktım,ilgimi çekti, girmek de istedim. Fakat hiç ama hiç bir bilgim, deneyimim yok. Araştıracak okuyacak vaktim de yok açıkçası.
Vallahi ayni hislerdeyim aslinda arastirip ögrenmeyi cok isterim.ama.buna zamanim yokki..bu ebeple sadece az bir parayla denemek stiyorum.

merhaba twitterdan onerebılecegınız ısımler var mı?
Yada baslangıc ıcın onerebılecegınız vıdeolar

Bakanlar kurulu toplanmadı henüz. Akşam 7-8den önce gelmez haberi.

Mercimek çorbası hazırladım. Akşam üzeri rondolayıp yağını nanesini kavururum. Bir de biber dolması hazırladım o da pişecek.
Sebze meyve siparişi verdim. 104₺ tuttu. İki hafta gider diye düşünüyorum yemek listeme göre. Bu durumda ekmek ve süt dışında harcamamız kalmıyor bir süre. Bugün eşimin maaş zammı belli olacak. Heyecanla bekliyoruz bakalım inşallah gönlümüze göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…