Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar,
Haftasonu hizlica gecti, oglanla ders yaptik, duzunli gitmeye calisiyorum yoksa birikiyor. Okuma yazmayi ogrenince odev sorumlulugunu ona birakacagim ama suan cok kucuk, destek gerekiyor.
Market alisverisini esim yapti, 58$ tutmus.
Haftasonu bir suru yemek yaptik, cocuklara yogurt corbasi, bize mercimek corbasi, oglana pizza, karisik zeytinyagli sebze yemegi (bezelye, misir, bruksel lahanasi, karnibahar, brokoli), patlicanli et yemegi, balikli soslu makarna, pilav, bir de annemle sarma sardik, biraz da buzluga attik. Tatli A Alya_sura88 senin tarifi denedim, findiklari kavurdum cok guzel oldu.

Kizlar kayinvalidem gelirken catal bicak takimi siparis verebilirim, evdekiler cok eskidi, 10 senelikler. Sizin onerebileceginiz bir sey var mi, ben sade duz seyler seviyorum, mesela Emsanin bir modelini begendim, baya da indirim var, ne dersiniz?

Eklentiler

• 600.15.01.0590-2-900.jpg
    600.15.01.0590-2-900.jpg
    988,9 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar kayinvalidem gelirken catal bicak takimi siparis verebilirim, evdekiler cok eskidi, 10 senelikler. Sizin onerebileceginiz bir sey var mi, ben sade duz seyler seviyorum, mesela Emsanin bir modelini begendim, baya da indirim var, ne dersiniz?
Merhaba, ben de Emsanın bir değişik modelini kullanıyorum iki senedir. Bunun yarısı mat yarısı parlak olanı ismini hatırlayamadım modelin. Tavsiye ederim, günlük de olabilir misafire de kullanılabilir çok kaliteli.

Gayet sade ve şık görünüyor Zeynep

Merhaba, ben de Emsanın bir değişik modelini kullanıyorum iki senedir. Bunun yarısı mat yarısı parlak olanı ismini hatırlayamadım modelin. Tavsiye ederim, günlük de olabilir misafire de kullanılabilir çok kaliteli.
Tesekkur ederim, bi bakayim ona da. Ben de hem misafir hem gunluk olarak kullanacagim.

Çok şık 🌟

Annem kullanıyor bunu. Çok şık gerçekten.

Selam kızlar,
Çok yoğun bi gündü eve kendimi yeni atabildim. Annem dizinden ameliyat oldu onun gerginliği vardı üstümde 😞 şükür iyi geçti. Bi yandan iş güç de çoktu. Annemi çok kısa görebildim virüs nedeniyle almıyorlar telefonla görüşüyoruz ancak. Keyfi yerinde görünce içim rahat etti, üstümden gerginliği atabilmek için 7-8 km yürüdüm. Yanımda kulaklık yoktu girdim telefoncudan kulaklık aldım kırılmaz camı değiştirdim bi de en sevdiğim dondurmacı yakındı kendime ödül dondurma aldım 👽 Hepsi 30 tl tuttu, hastaneye annemin istediği birkaç şeyle birlikte günün harcaması 90 tl.

Selam kızlar,
Çok yoğun bi gündü eve kendimi yeni atabildim. Annem dizinden ameliyat oldu onun gerginliği vardı üstümde 😞 şükür iyi geçti. Bi yandan iş güç de çoktu. Annemi çok kısa görebildim virüs nedeniyle almıyorlar telefonla görüşüyoruz ancak. Keyfi yerinde görünce içim rahat etti, üstümden gerginliği atabilmek için 7-8 km yürüdüm. Yanımda kulaklık yoktu girdim telefoncudan kulaklık aldım kırılmaz camı değiştirdim bi de en sevdiğim dondurmacı yakındı kendime ödül dondurma aldım 👽 Hepsi 30 tl tuttu, hastaneye annemin istediği birkaç şeyle birlikte günün harcaması 90 tl.
Gecmis olsun annene acil sifa diliyorum.

Selam kızlar,
Geçmiş olsun 💐 🙂

Kardesimle konustum catal kasik takimi siparisini verecek, 600TL bu, bir de 300 TL SMA li bir cocugumuzun kampanyasina bagisladik, kiracimiz kiramizi yatirmis, kiradan odenecek bunlar. Onumuzdeki ay zam ayimiz, gecen 50TL yapmistik, bu sene de 100TL dusunuyoruz, isleri iyi diye biliyorum ama zor durumdayiz derse belki yapmayiz zam.

X