Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maşallah canım iyi yapmışsın 7 tane köy tavuğu bir sene yeter
Bizim de 7 taneydi bir tavuğu ortadan ikiye bölüp atıyorduk buzluğa kiloları ağır bastığı için yetiyordu.
Evet canım. Arada sırada market tavuğu da alınıyor. Izgarası güzel oluyor diye.
Yeter uzun süre.

İstanbul ne kadar yaşanması zor bir şehir olmuş...Yorgun argın bitkin halsiz vb vb hepsi ben. Trafik? 🤢
İstanbul'dan çıkınca insan anlıyor ne kadar çok yorulduğunu.
Trafiğe gürültüye kalabalığa fazla maruz kalmadığımiz halde (bazen hastane işleri, devlet dairesi işlemleri vs olunca ) yoruyor.

pure hazel pure hazel bereketli olsun alışverişiniz ne güzel şeyler almışsın sağlıklı sağlıklı :)) zamanımın büyük kısmı köyde geçmesine rağmen köy tavuğu yemeyeli o kadar uzun zaman olmuştur ki.
Büyük şehirlerde zorlukla bulunuyor, bulsak da güvenemiyoruz.
Minicik kafeste kıpırdamadan büyüyen tavuğu organik diye satıyorlar. Memlekete gidip geldikçe alıyoruz biz de

8 $ bile olsa ne kadar ucuz bir kez daha üzüldüm bizim için, burada 50-60-70 tl markasına kalitesine göre.
Edit: aslında online alınırsa 50 tlye iyi kalitede tereyağı var doğu illerinden falan. Kış mevsiminde belki ama yazın erime tehlikesi olduğundan zor tabi online almak.
Ben de fiyatinin arttigini biliyordum da 70 falan bilmiyordum, eti gecmis.

Marketlerde 70-80 liraya kadar çıkıyor canım. Oranın yaklaşık 15 kati
Yani gercekten anlamiyorum neden bu kadar fark var, diger ulkeleri acikcasi bilmiyorum ama Amerika ve Avrupa`da fiyatlar boyle. Dusunsene et 10TL, siviyag (5L) 10TL, yumurta (18li) 3TL, muz 2TL, halk ne kadar mutlu olurdu.

Iyi geceler kizlar. Bugun ocak ayi birikimime 5 gram altin daha ekledim. Ayrica kizimin okulunu simdilik.oesin odememeye karar verdik ve okul parasi icin ayirdigimiz 20 bin ile 2021 birikimi olarak.borsaya giris yaptik. Umarim sonu iyi olur😁 esim de ben de denemek istedik.bakalim.hayirlisi. yani ben 2021 birikimimi toplu yaomis oldum.ama elime gectikce ve firsat buldukca altin almaya devam.edicem insaallah. pure hazel pure hazel listeye ekler misin? 5 gr ve 20 bin tl

Bu gunun harcamalari
78 markete verdim
Aksam tatli soyledik 50 tl
Esim gelirken markete ugradi 100 tl
Supurgeye toz torbasi 75 tl
Toplu su alimi 250 tl
30 tane koy yumurtasi 30 tl
Esim.arkadaslarina yemek ismarlamis 60 tl
Ayarladigimiz bir otele ön odeme yaptik 375 tl
😔😔saka.gibi 1 gunluk harcamaya bak daha eminim.yarin da bir seyler.alicaz

Efsun64 Efsun64 gecmis olsun, insallah hemen toparlarsin kendini. Bebegini de saglicakla kucagina al. Ikinci cocuk icin de korkma zorluklari var ama halledersin, onlarin sevgisi bambaska.
Aksam bulasik yikarken oglan geldi sarildi gitti, sonra kiz durur mu o da hemen abisi gibi sarilip gitti, daha 20 aylik. Simdiden kavga da ediyorlar, kiz az degil, abisinin oyuncagini alip kaciyor, babasinin arkasina saklaniyor.
Maşallah Allah bağışlasın ne tatlı sevgi dolu yetişmişler :)) bakalım bizimkiler ne yapacak abla kardeş :)
Çok teşekkür ederim benim en büyük şansm anne babamın alt katta oturması ellerim tutmadığnda anne gel kızın altını alamıyorum ya da yemek yapamadm desem hemen yetişirler. Ama üzüldüğüm şey genç yaşta ben onların işini yapacakken yardımcı olacakken onlar bana yardım ediyor evi süpüremediğimde babam da eve gelmişse hiç duramaz hemen evi süpürür odayı falan toplar sağolsun bunlar üzüyor beni. Yine de şükürler olsun hiç kalkamayanlar var diyorum 🤲

Maşallah Allah bağışlasın ne tatlı sevgi dolu yetişmişler :)) bakalım bizimkiler ne yapacak abla kardeş :)
Çok teşekkür ederim benim en büyük şansm anne babamın alt katta oturması ellerim tutmadığnda anne gel kızın altını alamıyorum ya da yemek yapamadm desem hemen yetişirler. Ama üzüldüğüm şey genç yaşta ben onların işini yapacakken yardımcı olacakken onlar bana yardım ediyor evi süpüremediğimde babam da eve gelmişse hiç duramaz hemen evi süpürür odayı falan toplar sağolsun bunlar üzüyor beni. Yine de şükürler olsun hiç kalkamayanlar var diyorum 🤲
Canım ne rahatsızlığın var lupus ya da iltihaplı egzama falan mı? Yanlış yönlendirmek istemem ama bazı dr lar var hastalığa göre diyet veriyor mesela sadece kuzu eti yenen ve süt ürünü tüketilmeyen gibi diyetler veriyorlar bir tanıdığımıza çok iyi geldi. Ellerini açamıyordu şuan gayet iyi.

X