- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.847
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.221
39 plaka biz
Bende 39 um ama şuan 22 deyim sessiz sessiz takiplerdeyim ama hemserilerimi görünce selam vermek istedim
Teşekkür ederim ZeynepcimSelamlar guzel arkadaslarim, is basvurularim devam ediyor, haftaya bir universite bir de sirket gorusmem olacak. Birkac tane cok begendigim ilan gordum onlara da basvuracagim. Her ne kadar stres yapsam da bu mulakatlar hosuma gitmeye basladi, her seferinde biraz daha ogreniyorum gibi. Oglanin okuluna hala karar veremedik degistirsek mi diye hala dusunuyoruz.
uzaklardabiz canim gecmis olsun
Sevgiyeyolculuk bu gunlerde pek bi hamaratsin masallah, ellerine saglik. Bu arada ben de Brita kullaniyorum, burada musluktan sular iciliyor ama biz yine de suzup iciyoruz.
Zaman nasil cabuk geciyor Ocak ayi bitti bile saka gibi, annemlerin gitmesine 1 ay kaldi, esim bakiciya sicak bakmiyor, annem gelsin diyor, sanirim kayinvalideme bilet alacagiz.
bana yasak gelmiş şimdi yazabiliyorum ev fiyatları sürekli artıyor evet ama peşinatımız çok az çok fazla kredi çekmek istemiyorum bir de korkuyorum ev sayılmazsa burdan giderken baya meşakkatli olur diye bulunduğum yerde 300 350 bin civarı oturulabilir tarzda evler var ama 250 bin kredi çekmem gerek çok fazla geliyor bir de 4 yıllık düşünüyorum eğer öyle bir durum olursa gidene kadar borcu bitsin diye bu sefer kredi de ödeme miktarı da yüksek oluyor@lulutas
Başligini gördüm 4 yıl boyunca altin biriktirmek istemişsin aylık onlar gramdan.
Ev almak için demişsin.
Galiba evi 4 yıl sonra almayı planlıyorsunuz doğuda olduğunuz için.
Tl de gitmektense altın döviz şekilde ilerlemek bence de mantıklı.
Yalnız önerim şu şekilde olabilir 4 yıl beklemektense kredi faizleri düştüğü an ev bakabilirsin bence kredi çekip alabilirsin evini.
Faizler düşmez ve kafana göre ev bulamaz isen altın döviz veya başka alanlarda değerlendirebilirsin parani
Şuan kredi faiz oranları yüksek.bana yasak gelmiş şimdi yazabiliyorum ev fiyatları sürekli artıyor evet ama peşinatımız çok az çok fazla kredi çekmek istemiyorum bir de korkuyorum ev sayılmazsa burdan giderken baya meşakkatli olur diye bulunduğum yerde 300 350 bin civarı oturulabilir tarzda evler var ama 250 bin kredi çekmem gerek çok fazla geliyor bir de 4 yıllık düşünüyorum eğer öyle bir durum olursa gidene kadar borcu bitsin diye bu sefer kredi de ödeme miktarı da yüksek oluyor
aynen yaza kadar ya da sene sonu ev fiyatları artmazsa olabilir aslında faiz oranları düştüğü takdirde bu arada bu ay 0.50 gram altın alarak küçük bir başlangıç yaptımŞuan kredi faiz oranları yüksek.
Fazla kredi çekmek istemiyorsun faiz çok ödememek adına ,belki biraz faizler düşerse hem peşinat biriktirmiş olursun o zamana kadar
peşinat az çok fazla kredi çekmeye de çekiniyorum ev sahibi olanlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim kendi adıma ne kadar ödediniz? kaç yıllık çektiniz ? biz bir de doğu görevindeyiz cesaret edemiyorum peşinat miktarımız çok iyi değilEv almayı düşünen arkadaşlar,şu an demir fiyatları çok arttı,çimento vs. İnşaat malzemeleri çok arttı.Buda yeni yapılan evlerle birlikte 3-5 aya ev fiyatlarının artacağı demek.Yaza ev fiyatlarında yüzde 25 civarında artış bekliyorum.Isterseniz biraz piyasayı araştırıp ona göre kararınızı verin derim.
Açıkcası ben yeni dönem ev almadım, sektörün içinde olduğumdan haberim oluyor bu durumlardan.Kendi evimi 2012 yılında 1.15 faiz oranı varken almıştım.O dönem için yüksek bir faiz oranıydı, ancak 1 yıl sonra indirime girdi faizler, 0.9 lar civarına yapılandırmıştım.Şu anda evet faiz oranları çok yüksek.Oranlar düşünce genelde ev fiyatlarına zam olarak yansıyor, o yüzden kar zarar orano çok değişmiyor.Ama peşinat oranı çok azsa onun için birşey diyemiyorum.peşinat az çok fazla kredi çekmeye de çekiniyorum ev sahibi olanlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim kendi adıma ne kadar ödediniz? kaç yıllık çektiniz ? biz bir de doğu görevindeyiz cesaret edemiyorum peşinat miktarımız çok iyi değil
Aynı durumu ben de yaşadım. Yok prili çok döktğn yok suyu çok açma.. senn pilavın güzel oluyo der yemeğe geç de gitsem pilavı bana bırakırdı suda bekletmek istemezdi en az 20 dk beklesin derim 5 dk sonra başlardı daha yetmez mi lere. 15 dk sonra stresten yapmaya geçerdim yağını çok koydun o yağı koyma bu yağı koy şehriye kavrulma seviyesi eee pilavı ben yapmş olmuyorum ki o zaman... sonra ben de elimi eteğimi çektim kendi de bize geldiğinde en başından beri oturduğu yerden kalkmaz yemeğe gelcekleri zaman yardıma gelmez her şey bana kalır ki hasta olduğm zaman da bu nöyle oldu artık yemeğe de almıyorum bayadırSonra bize gececeğimiz için günü eşit paylaşıyoruz mecburen. Hoş elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum. Eminim deli oluyordur ama söyleyemiyor. Önceden yapıyordum beğenmiyordu. Ben de madem öyle dedim bardak bile kaldırmıyorum şimdi
Allah kabul etsinGünaydın
Bir adağım vardı onu gerçekleştirdim. 100₺ harcadım ama masraf kabul etmek istemiyorum