- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.847
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.221
Selamlar guzel arkadaslarim, is basvurularim devam ediyor, haftaya bir universite bir de sirket gorusmem olacak. Birkac tane cok begendigim ilan gordum onlara da basvuracagim. Her ne kadar stres yapsam da bu mulakatlar hosuma gitmeye basladi, her seferinde biraz daha ogreniyorum gibi. Oglanin okuluna hala karar veremedik degistirsek mi diye hala dusunuyoruz.
uzaklardabiz canim gecmis olsun
Sevgiyeyolculuk bu gunlerde pek bi hamaratsin masallah, ellerine saglik. Bu arada ben de Brita kullaniyorum, burada musluktan sular iciliyor ama biz yine de suzup iciyoruz.
Zaman nasil cabuk geciyor Ocak ayi bitti bile saka gibi, annemlerin gitmesine 1 ay kaldi, esim bakiciya sicak bakmiyor, annem gelsin diyor, sanirim kayinvalideme bilet alacagiz.
uzaklardabiz canim gecmis olsun
Sevgiyeyolculuk bu gunlerde pek bi hamaratsin masallah, ellerine saglik. Bu arada ben de Brita kullaniyorum, burada musluktan sular iciliyor ama biz yine de suzup iciyoruz.
Zaman nasil cabuk geciyor Ocak ayi bitti bile saka gibi, annemlerin gitmesine 1 ay kaldi, esim bakiciya sicak bakmiyor, annem gelsin diyor, sanirim kayinvalideme bilet alacagiz.