Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah bize yardım etsin. emeğimiz boşa götürmesin.çok zor geçiyor.eş anlamıyor.aile anlamıyor. yermidokuz
Daha gençsiniz inş sağlık açısından bir sorun yoktur. Ben 32 yaşımdayım. İnanın stres olup üzülecek hiç bir şey yokmuş yeni yeni anlıyorum. Elinizden geleni yapın olmuyorsa zorlamayın. Huzurunuz sağlığınız inanın daha önemli...

Aslında hiç birşey yok canım,bende en azından ama eşimde sorun var ikna olmuyor hiçbir şeye

Aslında hiç birşey yok canım,bende en azından ama eşimde sorun var ikna olmuyor hiçbir şeye
Aslında düzenli adet olan bir kadının önce kocasına bakıyorlar. Çok normal bir şey neden cahillik ediyorsa.
Benim kanımda pıhtılaşma bozukluğu var. Eşim de muayene oldu ,sorunumuz yok. Kafanızda soru işareti kalınca da streste bebek olmuyor.
şunu çok iyi biliyorum ölecekle olacağa engel olamazsın. İnş sağlıkla bebeğiniz doğru zamanda size gelir. Birikimi neden eşinizden gizli yapıyorsunuz?

Zeyno gündüz hem kendi dinlensin hem de kendime az zaman ayirayım diye biraz uyusun istiyorum doğduğu günden beri tek başımayım. psikolojim de cok yorgun.

Allah bize yardım etsin. emeğimiz boşa götürmesin.çok zor geçiyor.eş anlamıyor.aile anlamıyor. yermidokuz
Hosgeldin aramıza
Umarım en kisa sürede sağlıkla hayırlısıyla istediğin gerçekleşir

Geçmiş olsun..Umarım en hayirli zamanda en hayirli şekilde isteğin gerçekleşir

Antalya belediye başkanı korona olmuş . Valla herkes sırayla korona oluyor sıra bize mi geliyor ne diyorum kendi kendime .Trump neden olmadı acaba oldu da bizden mi gizliyorlar ki Dün 15 dk arkadaşıma gittim 1 ay oldu doğum yapalı lütfen biraz gel diyip duruyordu zorladı hayatımın hatası bence gittim . Bu arada yanında annesi var annesiyle apartmanda karşılaştık markete gidiyormuş karanlıktı ağzında da maske yoktu elindemiydi göremedim o an . Neyse sonra Abi bebeği sevmekle ilgili konuşuluyor . Diyor ki bizde birşey yok çok şükür olsa buraya gelir miydim ( 15 gün oldu geleli belki burada kaptın hayret birşey) İstanbul’da bir arkadaşım var sürekli oturup kalkıyoruz herkes bizi eleştiriyor diyor benim kocam çalışıyor onunki de iett şöförü diyor ) allahım dedim nasıl geldim burada neden geldim ? İçeri girdim zaten evde bir hava akımı vardı dedim ki 2 kapı cam açık galiba yooo diyorlar bana . Baktık açık bebeği yeni banyo yaptırmışlar birde o bebek hava akımında kaldı . Ki doğurduğun 2 gün aç kalmış anlamamışlar ateşi çıkmış hastanede yattı .Anından kapatalım oğlum hasta olacak dedim baktım durum fena koşa koşa Eve geri geldim inş virüs kapmamışızdır diye dua ederek tabi. Korona değil de cahillik bizi bitirecek

Günaydın kızlar. Dün çok yorucu bir gündü iki bebeyle pikniğe gitmekte bir hayli zahmetli oluyor neyseki güzel bir gündü deşarj oldum. 100 tl harcamam oldu 20 tl piknik yerinde ogluma ve kendime abur cubur küçük bir market vardı oğlan durmadi benimde canım çekti 80 tl eve dönmeden migros ta ekmek,süt, 6li organik yumurta, oğlana bez, islak mendil, seftali, muz kıza iki adet organik sebze püresi kavanoz bazen acil durumlarda lazım olabiliyor bulunsun elimin altında. Bugun evde olacağım eşim yok dünden beri bende ev islerini falan halledelerim. Kıza yulafli kahvalti hazırlayacağım az sonra icine hurma, yumurta ve labne birakacagim. Oglanada peynirli omlet. Bugun canım nedense poğaça çekiyor zaman bulursam yapacağım belki bol kakaolu bir kekte yaparım Yemeğe domatesli sehriye corbasi, fırında sebze kızartmasi birde pilav yapacağim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…