Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet doğru hatırlıyorsunuz Tam 1 hafta sonra bizimde huysuzluk başladı.öyle böyle değil baya çığlık çığlık ağlıyor emerken falan çok sinirli uyutmak çok zor ağlıyor kucakta durmuyor yatakta durmuyor mutsuz üstelik zoraki ayıp olmasın diye gülüyor güldürmeye calistigimizdanormalde mutluydu keyfi yerindeydi herşey yolundaydı sohbetlerimize karşılık verirdi şimdi tam tersi oldu
Laktoz damlalarimizi verme sikligini yarı yarıya düşürmüştü doktorumuz bugün ben 1 defa fazla verdim belki laktoz sikintisindandir diye.Yarinda devam ederse bu halleri olmadi bi doktorumuza gidip öyle yola çıkalım diyoruz ama zaten damlalarımız falan var verilebilecek herşeyi vermişti başka birşey daha eklermiki bilemedik.
Bu arada çok teşekkür ederim her seferinde bana cevap yazıp yardımcı olmaya çalıştığınız ve deneyimlerinizi aktardığınız icin

Kızlar bişey diyeceğim
3 çocuk büyüttüm hiç mama sandalyesi kullanmadım sevmedim yürüteç de

Çocuğu oraya hapsediyor gibi oluyor
Tehlikeli de abi bebekte görüldüğü gibi bir bacak dışarıda

Yere koy canım emeklesin yuvarlansın kasları gelişir sıkılmaz keşfeder ortalığı dağıtır

Ay zaten hep yerde Zeyno sadece yemek için kullanıyoruz çünkü çok tehlikeli bir haal aldı bebek için

Cool line iç havalı havalı olsun bu sıcaklarda
Artık bizim de starbucks temalı resimlerimiz olacak
Aslında hiç sevmem böyle kalabalık popüler mekanları da Hep yokluktan işte bunlar
Bende yA kayseride filan pek gitmezdim ben şimdi bi değişiklik olsun istiyorum gidecek hiç bir yer yok biliyorsun aşırı görmemiş olduk

Bende yA kayseride filan pek gitmezdim ben şimdi bi değişiklik olsun istiyorum gidecek hiç bir yer yok biliyorsun aşırı görmemiş olduk
Aynen o yüzden gidicek yer yok
İzmir de madonun yüzüne bakmıyoruz Siirt e ise gidicek tek yer
Masal bahçesi diye bir yer açılmış kız tepesinin az asagisinda esin bilir çay bahçesi güzel akşamları orayı da deneyebilirsin

Su an tam 10 aylik. Ben biraz bizim yediklerimizden vermeye başladım. Her gun ona ozel cesit cesit yemek yapmıyorum.
Corba ya da yemeğini yapıyorum 2 gun aynisini yiyor.

Sabah klasik kahvalti ediyor bizimle. kuru ekmek favorisi. Kahvaltisina sivi olsun diye meyve ekliyorum.

2 saat sonra oynarken biraz kuruyemis/kurumeyve veriyorum.

Oglen corbasi/sebze yemeği vs ona ne yaptiysam onu yediriyorum. Duruma gore azicik yogurtla destekliyorum.

Ara öğünde yogurt/meyve

Aksam bizim yediklerimizden yiyebilecegi bir sey varsa onu yiyor yoksa irmikli yulaflı muzlu/hurmali muhallebi.

Arada aklina düşerse birkac yudum emiyor.

Ben şok canim Ben benim kiza hareketli diyordum güya ama abi bebeğin yanında benim kız pek sakinmis
Ben uzun zaman 3 uyku yaptırdım kızıma.Cok geç geçtik iki uykuya.7 de uyanıyor 9 da muhakkak aşırı uyku belirtisi gösterip uyuyor.Bir buçuk iki saat uyuduğu takdirde ikinci uyku saat 3'te.Oda bir saat sürse en az,gece uykumuz 20;30da tabi bu saatler sayı olarak kalıyor çoğu zaman.patron bebek ne isterse o oluyor
O dediğin 20 dklik periyotlar çok zorlayıcı

Bakalım daha ne günler gostericekler bizlere Gece uykusu nasıl senin bebeğinin Biz iki kere kalkmak garanti,kalanı insafına bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…