Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kahvaltı yogurt meyve her gün fix. Bugun oglen tarhana yedi, aksam yulaflı mama.

E bebek açılacak diyorlardı Siirt parka doğru mu acaba ya

Aynen 2 kere kesin kalkıyor gerisi ruh haline keyfine göre...
Hemen geri uyursa bayram ediyorum, bu aralar uyumuyor bazen, 2 saat oynuyor.
İşin kotusu benim uyku fena bozuldu, cocugu uyutunca geri uyuyamıyorum dizi falan izliyorum, forumu okuyorum

Aaaa aynı biz yanlız benim bebe küçük daha işte ama kendini büyük zannediyor meyveyi irmikli mama da kullanıyordum ama kahvaltıya destek iyi fikir ay çok sağ ol valla . Bugün sabah irmikli yulaflı muzlu Cevizli pekmezli filan mama yedi uyurken emdi . Sonra klasik kahvaltı yaptık birlikte . Öğlen biraz kıymalı semizotu yemeği ve yoğurt yedi . Yoğurt herşeye destek veriyorum çünkü bazen onunla kandırıyorum . Sonra emdi uyudu . Öğleden sonra tarhana yedi . Gece uyumadan da irmikli yulaflı muzlu mama yedi yalandan emdi uyudu . Emme içi bu çocuğa kahve niyetine resmen artık

Ya ben sanki şikayetçi gibi görünüyorum galiba . Ama değilim böyle olması beni mutlu ediyor çok şükür. Zaten eşimle benden Farklı bir bebek olmazdı bizde aynen böyle hareketliyiz hep aksiyon hep aksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…