- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.301
Kahvaltı yogurt meyve her gün fix. Bugun oglen tarhana yedi, aksam yulaflı mama.Evet sana çok katılıyorum ve aynı şeyleri düşünüyorum. Wc ye gitmek bile lüks oluyor bazen . Yemek menülerini haftalık belirliyorum ben . Senin bebek ne kadarlıktı bugün ne yedirdin mesela baştan sona tüm gün
Zeyno sen spora başlayacak mısın öyle okudum sankiKızlar 2 aydır kanıt dizisine sardım bu saatte başlıyor bazen netten bakıp izliyorum
E bebek açılacak diyorlardı Siirt parka doğru mu acaba yaAynen o yüzden gidicek yer yok
İzmir de madonun yüzüne bakmıyoruz Siirt e ise gidicek tek yer
Masal bahçesi diye bir yer açılmış kız tepesinin az asagisinda esin bilir çay bahçesi güzel akşamları orayı da deneyebilirsin
Aynen 2 kere kesin kalkıyorBen şok canimBen benim kiza hareketli diyordum güya ama abi bebeğin yanında benim kız pek sakinmis
Ben uzun zaman 3 uyku yaptırdım kızıma.Cok geç geçtik iki uykuya.7 de uyanıyor 9 da muhakkak aşırı uyku belirtisi gösterip uyuyor.Bir buçuk iki saat uyuduğu takdirde ikinci uyku saat 3'te.Oda bir saat sürse en az,gece uykumuz 20;30databi bu saatler sayı olarak kalıyor çoğu zaman.patron bebek ne isterse o oluyor
O dediğin 20 dklik periyotlar çok zorlayıcı
Bakalım daha ne günler gostericekler bizlereGece uykusu nasıl senin bebeğinin Biz iki kere kalkmak garanti,kalanı insafına bağlı
Aslında doğum oranı yüksek bir şehir mantıklı ama fiyatlar buraya göre fazla sanmamE bebek açılacak diyorlardı Siirt parka doğru mu acaba ya
evet canım eve dönelim başlayacağım kilo aldım yürüyüş ve eliptikZeyno sen spora başlayacak mısın öyle okudum sanki
Aaaa aynı bizSu an tam 10 aylik. Ben biraz bizim yediklerimizden vermeye başladım. Her gun ona ozel cesit cesit yemek yapmıyorum.
Corba ya da yemeğini yapıyorum 2 gun aynisini yiyor.
Sabah klasik kahvalti ediyor bizimle. kuru ekmek favorisi. Kahvaltisina sivi olsun diye meyve ekliyorum.
2 saat sonra oynarken biraz kuruyemis/kurumeyve veriyorum.
Oglen corbasi/sebze yemeği vs ona ne yaptiysam onu yediriyorum. Duruma gore azicik yogurtla destekliyorum.
Ara öğünde yogurt/meyve
Aksam bizim yediklerimizden yiyebilecegi bir sey varsa onu yiyor yoksa irmikli yulaflı muzlu/hurmali muhallebi.
Arada aklina düşerse birkac yudum emiyor.
Aaaaa öyle mi keşke açılsa benim çok ihtiyacım oluyor neyse artıkAslında doğum oranı yüksek bir şehir mantıklı ama fiyatlar buraya göre fazla sanmam
Bi asker eşi panco yu açmıştı kapandı 6 ayda
Zeyno bende yeniden göbek için çalışmak istiyorum inşallah fıtığım ağrımazevet canım eve dönelim başlayacağım kilo aldım yürüyüş ve eliptik
Ya ben sanki şikayetçi gibi görünüyorum galiba . Ama değilim böyle olması beni mutlu ediyor çok şükür. Zaten eşimle benden Farklı bir bebek olmazdı bizde aynen böyle hareketliyizBen şok canimBen benim kiza hareketli diyordum güya ama abi bebeğin yanında benim kız pek sakinmis
Ben uzun zaman 3 uyku yaptırdım kızıma.Cok geç geçtik iki uykuya.7 de uyanıyor 9 da muhakkak aşırı uyku belirtisi gösterip uyuyor.Bir buçuk iki saat uyuduğu takdirde ikinci uyku saat 3'te.Oda bir saat sürse en az,gece uykumuz 20;30databi bu saatler sayı olarak kalıyor çoğu zaman.patron bebek ne isterse o oluyor
O dediğin 20 dklik periyotlar çok zorlayıcı
Bakalım daha ne günler gostericekler bizlere ♥ Gece uykusu nasıl senin bebeğininBiz iki kere kalkmak garanti,kalanı insafına bağlı
HoşgeldinKızlar Merhaba,
Daha önce geldim bana hoşgeldin diyenlere teşekkür etmek için geldim.Beni de aranıza alırmısınız
İnş bebek sahibi olursun Elif hoşgeldin bize takıl güzel birikim yaparsın emin olBen Elif,izmirden,evli bebek için çabalayan ama çabası beyhude olan.
eşinden gizli birikim yapmak isteyen biri
İnşallaaah bebiş gelir Canım.Birikim de kafa dağıtmak için aslındaİnş bebek sahibi olursun Elif hoşgeldin bize takıl güzel birikim yaparsın emin ol
Sıkma canını takıl bize günlük sohbet ediyoruz birikim yapıyoruz güzel gidiyorİnşallaaah bebiş gelir Canım.Birikim de kafa dağıtmak için aslında
Canım hoş geldin ben de anne olmaya çalışıyorum. Kaç yaşındasın?İnşallaaah bebiş gelir Canım.Birikim de kafa dağıtmak için aslında
Allah bize yardım etsin. emeğimiz boşa götürmesin.çok zor geçiyor.eş anlamıyor.aile anlamıyor. yermidokuzCanım hoş geldin ben de anne olmaya çalışıyorum. Kaç yaşındasın?