Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet sana çok katılıyorum ve aynı şeyleri düşünüyorum. Wc ye gitmek bile lüks oluyor bazen . Yemek menülerini haftalık belirliyorum ben . Senin bebek ne kadarlıktı bugün ne yedirdin mesela baştan sona tüm gün
Kahvaltı yogurt meyve her gün fix. Bugun oglen tarhana yedi, aksam yulaflı mama.

Aynen o yüzden gidicek yer yok
İzmir de madonun yüzüne bakmıyoruz Siirt e ise gidicek tek yer
Masal bahçesi diye bir yer açılmış kız tepesinin az asagisinda esin bilir çay bahçesi güzel akşamları orayı da deneyebilirsin
E bebek açılacak diyorlardı Siirt parka doğru mu acaba ya

Ben şok canim 😁 Ben benim kiza hareketli diyordum güya ama abi bebeğin yanında benim kız pek sakinmis 😅
Ben uzun zaman 3 uyku yaptırdım kızıma.Cok geç geçtik iki uykuya.7 de uyanıyor 9 da muhakkak aşırı uyku belirtisi gösterip uyuyor.Bir buçuk iki saat uyuduğu takdirde ikinci uyku saat 3'te.Oda bir saat sürse en az,gece uykumuz 20;30da 😅 tabi bu saatler sayı olarak kalıyor çoğu zaman.patron bebek ne isterse o oluyor 🙈
O dediğin 20 dklik periyotlar çok zorlayıcı😳

Bakalım daha ne günler gostericekler bizlere ♥️ Gece uykusu nasıl senin bebeğinin😊 Biz iki kere kalkmak garanti,kalanı insafına bağlı 😅
Aynen 2 kere kesin kalkıyor 😅 gerisi ruh haline keyfine göre...
Hemen geri uyursa bayram ediyorum, bu aralar uyumuyor bazen, 2 saat oynuyor.
İşin kotusu benim uyku fena bozuldu, cocugu uyutunca geri uyuyamıyorum dizi falan izliyorum, forumu okuyorum😅

Su an tam 10 aylik. Ben biraz bizim yediklerimizden vermeye başladım. Her gun ona ozel cesit cesit yemek yapmıyorum.
Corba ya da yemeğini yapıyorum 2 gun aynisini yiyor.

Sabah klasik kahvalti ediyor bizimle. kuru ekmek favorisi. Kahvaltisina sivi olsun diye meyve ekliyorum.

2 saat sonra oynarken biraz kuruyemis/kurumeyve veriyorum.

Oglen corbasi/sebze yemeği vs ona ne yaptiysam onu yediriyorum. Duruma gore azicik yogurtla destekliyorum.

Ara öğünde yogurt/meyve

Aksam bizim yediklerimizden yiyebilecegi bir sey varsa onu yiyor yoksa irmikli yulaflı muzlu/hurmali muhallebi.

Arada aklina düşerse birkac yudum emiyor.
Aaaa aynı biz 🤣 yanlız benim bebe küçük daha işte ama kendini büyük zannediyor 🥴meyveyi irmikli mama da kullanıyordum ama kahvaltıya destek iyi fikir ay çok sağ ol valla . Bugün sabah irmikli yulaflı muzlu Cevizli pekmezli filan mama yedi uyurken emdi . Sonra klasik kahvaltı yaptık birlikte . Öğlen biraz kıymalı semizotu yemeği ve yoğurt yedi . Yoğurt herşeye destek veriyorum çünkü bazen onunla kandırıyorum . Sonra emdi uyudu . Öğleden sonra tarhana yedi . Gece uyumadan da irmikli yulaflı muzlu mama yedi yalandan emdi uyudu . Emme içi bu çocuğa kahve niyetine resmen artık

Ben şok canim 😁 Ben benim kiza hareketli diyordum güya ama abi bebeğin yanında benim kız pek sakinmis 😅
Ben uzun zaman 3 uyku yaptırdım kızıma.Cok geç geçtik iki uykuya.7 de uyanıyor 9 da muhakkak aşırı uyku belirtisi gösterip uyuyor.Bir buçuk iki saat uyuduğu takdirde ikinci uyku saat 3'te.Oda bir saat sürse en az,gece uykumuz 20;30da 😅 tabi bu saatler sayı olarak kalıyor çoğu zaman.patron bebek ne isterse o oluyor 🙈
O dediğin 20 dklik periyotlar çok zorlayıcı😳

Bakalım daha ne günler gostericekler bizlere ♥ Gece uykusu nasıl senin bebeğinin😊 Biz iki kere kalkmak garanti,kalanı insafına bağlı 😅
Ya ben sanki şikayetçi gibi görünüyorum galiba . Ama değilim böyle olması beni mutlu ediyor çok şükür. Zaten eşimle benden Farklı bir bebek olmazdı bizde aynen böyle hareketliyiz 🤣hep aksiyon hep aksiyon

X