- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.321
Scss94 Canım teşekkür ederim beğenmene.bende biraz pozitif atmosfere muhtacım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha gençsiniz inş sağlık açısından bir sorun yoktur. Ben 32 yaşımdayım. İnanın stres olup üzülecek hiç bir şey yokmuş yeni yeni anlıyorum. Elinizden geleni yapın olmuyorsa zorlamayın. Huzurunuz sağlığınız inanın daha önemli...Allah bize yardım etsin. emeğimiz boşa götürmesin.çok zor geçiyor.eş anlamıyor.aile anlamıyor. yermidokuz
Aslında hiç birşey yok canım,bende en azından ama eşimde sorun var ikna olmuyor hiçbir şeyeDaha gençsiniz inş sağlık açısından bir sorun yoktur. Ben 32 yaşımdayım. İnanın stres olup üzülecek hiç bir şey yokmuş yeni yeni anlıyorum. Elinizden geleni yapın olmuyorsa zorlamayın. Huzurunuz sağlığınız inanın daha önemli...
Aslında düzenli adet olan bir kadının önce kocasına bakıyorlar. Çok normal bir şey neden cahillik ediyorsa.Aslında hiç birşey yok canım,bende en azından ama eşimde sorun var ikna olmuyor hiçbir şeye
Zeyno gündüz hem kendi dinlensin hem de kendime az zaman ayirayım diye biraz uyusun istiyorum doğduğu günden beri tek başımayım. psikolojim de cok yorgun.canım maşallah gece uykusunu aşağı yukarı 12 saat uyuyormuş gündüz uyumasa bile yeter ona
Gece uykusu daha önemli
Tek uykuya 1 yaşını geçmişti tam ayını hatırlamıyorum
Kızlar rahat olun bebek gece uyuyursa gündüz bir şekerleme bile yapsa yeter
Bebeklerin en güzel zamanları tadını çıkarın bu günler geri gelmeyecek herşeye takılmayın akışına bırakın
Bir de çok uzaktasın gerçekten zor olmalıZeyno gündüz hem kendi dinlensin hem de kendime az zaman ayirayım diye biraz uyusun istiyorum doğduğu günden beri tek başımayım. psikolojim de cok yorgun.
Aynı kafadayım seninleZeyno gündüz hem kendi dinlensin hem de kendime az zaman ayirayım diye biraz uyusun istiyorum doğduğu günden beri tek başımayım. psikolojim de cok yorgun.
Sağol Alya.. şu pandemi her şeyi daha da zorlastirdi sıkıştık kaldık burdaBir de çok uzaktasın gerçekten zor olmalı
Hosgeldin aramızaAllah bize yardım etsin. emeğimiz boşa götürmesin.çok zor geçiyor.eş anlamıyor.aile anlamıyor. yermidokuz
Geçmiş olsun..Umarım en hayirli zamanda en hayirli şekilde isteğin gerçekleşirAslında düzenli adet olan bir kadının önce kocasına bakıyorlar. Çok normal bir şey neden cahillik ediyorsa.
Benim kanımda pıhtılaşma bozukluğu var. Eşim de muayene oldu ,sorunumuz yok. Kafanızda soru işareti kalınca da streste bebek olmuyor.
şunu çok iyi biliyorum ölecekle olacağa engel olamazsın. İnş sağlıkla bebeğiniz doğru zamanda size gelir. Birikimi neden eşinizden gizli yapıyorsunuz?