Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy her seferinde kuyumcu kuyumcu gezecek miyiz.
Hadi burda seçenek çok doğuda napicaz bakalım.
Birkaç kuyumcu 24ayar grama 500 dedi
482,480,475diyenler oldu.
471 dedi birisi,aldım hemen
Bereketli olsun
Küçük yerde daha hesaplı oluyor
Dükkan kirası ucuz olunca
Hani altın düşmüştü çok pahalı hale

Zeynooooo tam 3 gündür sana yazmaya çalışıyorum. Benim işim gücüm hiç yokmuş gibi tereyağı yapmaya heveslendim sen yapıyor musun

Kızlar gelemedim tabiki Cumartesi pazar bebek çok şımarıyor sabah 5 te kalktık 7 de geri uyudu 8 buçuk ta geri uyandı . Kahvaltı duş sonra bebeğe sulu köfte yaptım eşim diyor ki ooo kaynanası gibi hııı dedim 3 gün yedireceğim senin annen gibi milli yemeğimiz sulu köfte bebek az yedi gerisini eşim yedi çok güzel olmuş diyerek kavanoz mamalarını ayarladım akşam için ve yarın sabah için . Birde domates çorbası yaptım ona . Markete gittik ailecek deliriyor kapı açılsın tamam gezmeci A101 de 38 TL yerel markette 67 TL ekmeğe 4 TL verdik . Eve geldik eşim et sote makarna yaptı salata birde bende bebeğe çorba içirdim ev yoğurdu yedi . Yemeğimizi yedik şimdi emiyor uyuyacak uyansın sokağa gideceğiz

Selam kızlar sizleri takip edemedim herkese güzel bir hafta sonu olsun maaşlarınız bereketli olsun :)
Domates konservesini yumurta gibi olan domateslerden mi yapıyorsunuz?
kilosu 2TL den 25 kilo aldım.
26 TL fırın kağıdı ve 4 adet buzdolabı poşeti aldım
Arkadaşlar ile kahvaltıya gittik biz ödedik 180tl
Araba yıkatma 55 TL
Pazarda 155tl harcadık.
buzluk doldu artık sarımsak dışında bir şey atmam buzluğa. Anneme 1200tl vermiştim bilezik alırken , maaşından çekip verince ben de bir hışmını ev harçlığı ayırıp altın alacağım. Annem de bende zarar ettik bileziklerden.... uzun vadede toparlar.

Selam kızlar
Hiçbir iş yapamadım parmağımdan dolayı. Zaten yapasım da yoktu

Eşim de akşam bira akşamı yapalım dedi tamam dedim. Bayadır içmiyorum diyetten dolayı. Bugün kendime sakatlık hediyesi vericem

günün harcamasını eşim yapar ben çocuğu parka getirdim oynuyor

Geçmiş olsun tatlım dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…