-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.141
Bereketli olsunAyy her seferinde kuyumcu kuyumcu gezecek miyiz.
Hadi burda seçenek çok doğuda napicaz bakalım.
Birkaç kuyumcu 24ayar grama 500 dedi
482,480,475diyenler oldu.
471 dedi birisi,aldım hemen
ben saldım bir orda bir burda düzen kalmadı sıcaklarda cabası spor yapmadım aldım biraz eve dönünce baslayacagimBaşladım kız bir haftadır dikkat ediyorum sen ne yaptın bakim
Zeynooooo tam 3 gündür sana yazmaya çalışıyorum. Benim işim gücüm hiç yokmuş gibi tereyağı yapmaya heveslendim sen yapıyor musunpeynir ne kadar dı pure
Eve gidinde 10 kg kadar peynir yapıp tuzluyacagım
Sütü 3 tl den veriyor sütcüm fiyatların böyle kalacağını zannetmiyorum artmadan biraz yapayım
Dün 3 çeşit peynir aldık hiç birini sevmedi cocuklar benim yaptıgımı çerez gibi yiyorlar
Püre bereketli olsun canım bende birazdan alacağım heyecan yaptım şuan
Foto paylaş bizimle bide fiyatPüre bereketli olsun canım bende birazdan alacağım heyecan yaptım şuan
Şu söylediğin ayıp yani en büyük hobim bilmiyor musunFoto paylaş bizimle bide fiyat
Unutursun belkiŞu söylediğin ayıp yani en büyük hobim bilmiyor musun
Alır almaz çekip atıyorum eşim hemen anlıyor nereye attığımıUnutursun belkiAltın görmeyi seviyoruz canım
Sana bir süprizim var maaşınızın neden az olduğunu ben biliyorumUnutursun belkiAltın görmeyi seviyoruz canım
Gercekmi kız yazsana özelden çok moralim bozuldu bugunSana bir süprizim var maaşınızın neden az olduğunu ben biliyorum
Geçmiş olsun tatlım dikkat etSelam kızlar
Hiçbir iş yapamadım parmağımdan dolayı. Zaten yapasım da yoktu
Eşim de akşam bira akşamı yapalım dedi tamam dedim. Bayadır içmiyorum diyetten dolayı. Bugün kendime sakatlık hediyesi vericem
günün harcamasını eşim yapar ben çocuğu parka getirdim oynuyor
Canım sesin soluğun cıkmıyordu demek sebebi tereyağıZeynooooo tam 3 gündür sana yazmaya çalışıyorum. Benim işim gücüm hiç yokmuş gibi tereyağı yapmaya heveslendim sen yapıyor musun
Yapmadım kiCanım sesin soluğun cıkmıyordu demek sebebi tereyağı
Hiç denemedim senin ki olduysa tarif isterim denerim
sonra ne yapacaksınYapmadım kiyapmak için kaymak biriktiriyorum buzlukta
Geçmiş olsun zerya ben kaçırmışım kusura bakma yaaaSağolasın canım