Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar sizleri takip edemedim herkese güzel bir hafta sonu olsun maaşlarınız bereketli olsun :)
Domates konservesini yumurta gibi olan domateslerden mi yapıyorsunuz?
kilosu 2TL den 25 kilo aldım.
26 TL fırın kağıdı ve 4 adet buzdolabı poşeti aldım
Arkadaşlar ile kahvaltıya gittik biz ödedik 180tl
Araba yıkatma 55 TL
Pazarda 155tl harcadık.
buzluk doldu artık sarımsak dışında bir şey atmam buzluğa. Anneme 1200tl vermiştim bilezik alırken , maaşından çekip verince ben de bir hışmını ev harçlığı ayırıp altın alacağım. Annem de bende zarar ettik bileziklerden.... uzun vadede toparlar.
Evet canım o domates

Gercekmi kız yazsana özelden çok moralim bozuldu bugun:KK14:
Doğudan ayrılış yapanların tazminatları EFT ile hesaplara geçecekmiş o yüzden pazartesi olacakmış en azından eşim siirt için öyle yaptı sizin durum da ondan mı acaba dedim .
Gercekmi kız yazsana özelden çok moralim bozuldu bugun:KK14:
Eşim diyor ki yan ödemeler düşmüştür kaç TL eksik yazsana bi

İnş iyi insanlardır.Bizimkide kadın öğretmen adam jandarmada çalışıyormuş emekli olacakmış ön bloktan almış onlar bitince çıkacak 1 yıl kalacak sanırım.Kaça verdin kiraya?
2000 istiyorduk eşim 1850 ye verelim iyi insan olsunlar ödemeleri düzenli olsun yeter dedi 150 de aidatı var.En az 2 yıl oturmayı düşünüyoruz dedi sen kaça verdin canım

Kızlar akşam akşam başıma iş açtım
Elimi kestim bıçakla, baya derin kesildi
Hastaneye gittik hemen pansuman yapıldı sarıldı vs

18 TL pansuman ücreti 😂
15 TL oğlana BİM’den güneş gözlüğü bir de dondurma almıştım akşamüstü

günün harcamaları bunlar oldu
Çok geçmiş olsun canım

Iyi akşamlar kızlar bugün komsularimizin yazlığına davetliydik çok güzel geçti. Mangal yaptık gol manzarasinda çok iyi geldi. Bahceden biber domates ve elma verdiler sagolsunlar. Yarin esim il disina cikiyor araba icin. Annem az once aradi yarin aile dostlarimizla piknige gidecez isin yoksa senide alacagiz dedi tamam dedim. Dogasi cok guzel olan bir ilceye gidecegiz cok hevesliyim simdiden. Bu arada oğlum kriz geçirdi yine biz ordayken aralıksız bir saat boyunca ağladı yerlere atti kendini. Herkes şok oldu hep mi böyle dediler sık sık oluyor dedim. Yaşlı bir teyze vardı görmüş geçirmiş bir kadın normal değil bu halleri bu çocuğun üzerinde durun dedi. Içim yandı oğlum böyle olduğunda kendini kaybediyor güçten düşüyor ağlamaktan eli ayağı boşalıyor sonunda. Insallah bir an önce geçer bu halleri 🤲

Son düzenleme:
Selam kızlar
Salçalar bitti allah yemeyi nasip etsin
127 kavonoz oldu
Zeynolin44 Zeynolin44 halletik canım çok şükür bir lafıma alınmış
zerya271210 zerya271210 çok geçmiş olsun canım
pure hazel pure hazel berektli olsun canım
tuce_tuce tuce_tuce seninkileride allah yemeyi nasip etsin Canım ağız tadıyla inş
okyonus okyonus erişteler şahane oluyor ya çok lezzetli ben 18 adet yufkadan yapmıştım ama bir 10 tane daha yapmayı düşünüyorum tekrar
Sizinkileride allah yemeyi nasip etsin inş
🤗🤗🤗

X