Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın.
Maaş yattı. Bereketli olsun hepimize. Pazartesi bankalar açılınca ödemeleri yapar, kalana bakarız.
Eşim işe gitti. Öğlen gelir inşallah. Küçüğü uyuttuk büyük mozaik pasta istedi. Yaptık attık dolaba.
Yarın köylü pazarına gidip domateslerimi almak istiyorum. Eşim evdeyken yarın yaparım iyi olur.

Benimkide pasta istiyor bizde hazır pasta tabanı var evde ondan yaparız kremada var

İnş iyi insanlardır.Bizimkide kadın öğretmen adam jandarmada çalışıyormuş emekli olacakmış ön bloktan almış onlar bitince çıkacak 1 yıl kalacak sanırım.Kaça verdin kiraya?

Allahım bize de içine kiracı sokacak başka bir ev almayı kısmet etsin amin :)

Kargoyu beklenmedik kizlar.iyiki beklenmedik gelen giden yok.

1 kg tulum peyniri, 2 kg ceviz, 2 kg karışık kuruyemiş, 1 kg çekirdek, biraz soslu mısır (oğlan bayılıyor) 237 lira tuttu.
peynir ne kadar dı pure
Eve gidinde 10 kg kadar peynir yapıp tuzluyacagım
Sütü 3 tl den veriyor sütcüm fiyatların böyle kalacağını zannetmiyorum artmadan biraz yapayım
Dün 3 çeşit peynir aldık hiç birini sevmedi cocuklar benim yaptıgımı çerez gibi yiyorlar

40 TL canım tulum peyniri.ama güzel kaliteli. 30 liraya da var.

Araba bakımı 380 tl tutmuş
Arabanız çok iyi durumda demiş usta iyi olsun bir zahmet bizden iyi bakıyor eşim arabaya

Hünnap Keçi boynuzu pekmezi 30 tl
Karnıyarık pilav yapacağım
Patlıcan salatalık sarımsak al dedim eşime ne tutar bilmiyorum
Artık düzene girip birikim yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…