- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.101
Benimkide pasta istiyor bizde hazır pasta tabanı var evde ondan yaparız kremada varGünaydın.
Maaş yattı. Bereketli olsun hepimize. Pazartesi bankalar açılınca ödemeleri yapar, kalana bakarız.
Eşim işe gitti. Öğlen gelir inşallah. Küçüğü uyuttuk büyük mozaik pasta istedi. Yaptık attık dolaba.
Yarın köylü pazarına gidip domateslerimi almak istiyorum. Eşim evdeyken yarın yaparım iyi olur.
İnş iyi insanlardır.Bizimkide kadın öğretmen adam jandarmada çalışıyormuş emekli olacakmış ön bloktan almış onlar bitince çıkacak 1 yıl kalacak sanırım.Kaça verdin kiraya?Günaydın annem kahvaltı hazırlamış dün moralim bozuktu erkenden uyudum biraz dinlendim. Evi kiraya verdik sözleşmesi yapıldı depozitoyu aldım kirayı da hesaba gönderecekti öğretmen karı koca inşallah iyi insanlardır.
Piknikçi nasılsın
Çok sağol canım benim
Günaydın annem kahvaltı hazırlamış dün moralim bozuktu erkenden uyudum biraz dinlendim. Evi kiraya verdik sözleşmesi yapıldı depozitoyu aldım kirayı da hesaba gönderecekti öğretmen karı koca inşallah iyi insanlardır.
AminnnnnnnnnnnAllahım bize de içine kiracı sokacak başka bir ev almayı kısmet etsin amin :)
peynir ne kadar dı pureKargoyu beklenmedik kizlar.iyiki beklenmedik gelen giden yok.
1 kg tulum peyniri, 2 kg ceviz, 2 kg karışık kuruyemiş, 1 kg çekirdek, biraz soslu mısır (oğlan bayılıyor) 237 lira tuttu.
piknikçi hatun diyet yapıyor musun ☺İyiyim tatlım yorgunum biraz
40 TL canım tulum peyniri.ama güzel kaliteli. 30 liraya da var.peynir ne kadar dı pure
Eve gidinde 10 kg kadar peynir yapıp tuzluyacagım
Sütü 3 tl den veriyor sütcüm fiyatların böyle kalacağını zannetmiyorum artmadan biraz yapayım
Dün 3 çeşit peynir aldık hiç birini sevmedi cocuklar benim yaptıgımı çerez gibi yiyorlar
Bugün sıra bizde pikniğe gidiyoruzpiknikçi hatun diyet yapıyor musun ☺
Kayınvaliden sana hep koli yollardı artık göndermiyormu?Bir sürü tavuk gelirdi koliyle sana.Tavuk ızgara dedin o geldi aklımaBugün sıra bizde pikniğe gidiyoruz
Tavuk ızgara yapalım dedik.