Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım, kötü olmuş

Kızlar yorucu bir gün geçirdim gelemedim . 2 kez kargo geldi bebek her gelenin arkasına ağladı sanal market geldi domateslerim eşim geldi yemek yedik bu arada karşı komşumun oğluna hediye almıştım kapıda onu verdim bebek onu gördü birde ona ağladı . Bizde baktık sıkıldı dışarı çıkardık hava serinledi artık zaten çıkarız. Hatta eşim bugün arabayla işe gitti o gitmese ben orduevinde parka götürecektim. Geri dönüşte çiğ köfte aldık . Eve geldik bebeği uyuttum mutfağı topladım domatese başladık 30 kavanoz oldu . Çayımızı yeni içtik yorulduk eşim olmasa ben hayatta yapamazdım zaten . Bütçe yaptım 3 çeyrek alıyorum . 1000 TL kv ye gidecek.

Geçmiş olsun canım
tuce_tuce ellerinize sağlık

Günaydın bu arada
Maaşım yatmış benim de

_

Günaydın kizlar.
Kargo dağıtıma çıkmış evde kaldık öylece
Hemen gelse bari. Tahmini teslimat zamanı 09.00-23.00 yazıyor

Maaşlar yatmış
Benim ki tam ama eşimde kesinti olmuş

Normalde birikime birşey atamicam bu ay ama belki 1gram alabilirim kuyumcuları görünce dayanamam.

Alışveriş yapılacak. Eksikler var. Hava iyice ısınmadan gidelim dedik ama kargooo

Günaydın kızlar.Kredi kartları bu ay coştu.Yeni eve küçük balkonu camla kapattırıyoruz 2800dediler 2000vermiştik 800pazartesi veririm dedim.200tl halı yıkamaya bütçe ayıracağım.Eşim kredi kartını kredileri kirayı yatıracak.Birazdan İzmire yola çıkacak.Eşimin maaştan birsey kalmaz benden kalırsa biraz dolar alayım dedim eşim altın al diyor.İş yerinde herkes dolar alıyor özendim

esimin maaşında da 200 tl eksik geçen aya göre

Benim eşimde sanırım vergiye girmiş maaşı acayip düşük inş vergidendir

Kredi ödemelerinizi aksatmiyor inşallah
Kredilere yetiyor ama kredi kartına zorOrdu evinde kalıyor yemek falan harcama çok oluyor.İzmirde tayin çıkana kadar görevlendirme olacak inş yemegını karslar en azından.Birde apart verecekler galiba barında parasındada kurtulur adam birliğin içinde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…