- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.941
Offf hemde nasılAma çok güzel ya soguk soğuk insan serinliyor
bende yarın öyle devam edicemBen de 400gr verdim diyet yapıyorum. Klasik kahvaltı, sebze ,et
aa niye yemedi hiçOfff hemde nasıl
Benim kız bu yıl ilk defa dondurma yiyor Anne ne kadar güzel bir şeymiş bu diyor
Ürkütücü geliyordu ona soğuk yenmez diyorduaa niye yemedi hiç
sonrasında almazsam iyi olacak
Ben yeşil fasulye pişirdim onu yedi emdi uyudu . Uyanınca meyve ve yoğurt. Gece uykusundan önce de irmikli muzlu kavanoz mamasıAy kızlar işler bitmiyorÇocuklara kahvaltı banyo uyutma fasli oğlen yemeği derken bu saat oldu oturamadım daha. Dolma ici hazirladim kiz uyusun doldurup ocağa bırakacağım. Yanına da yayla çorbası ve patlıcan soğurtmesi yapacağım. Kıza ne hazırlayacağım bilmiyorum henüz.
Kavanoz maması sen yapıyorsun değil mi hazır degilBen yeşil fasulye pişirdim onu yedi emdi uyudu . Uyanınca meyve ve yoğurt. Gece uykusundan önce de irmikli muzlu kavanoz maması
Ben yapıyorum irmik yulaf muz . Sabahları pekmez ceviz oluyor bazen muz değil nektar veya erik gibiKavanoz maması sen yapıyorsun değil mi hazır degil
Gitti 300Oğlan pizza istedi iş çıkışı ona pizza alırım bizimde canımız ceker 2 büyük boy alayım diyorum birde arabaya yakıt alırım oh karta geçir
Bende uykudan uyandığında biberon verdim şimdi karışık meyveli yoğurt hazirladim birazda verecegim yatırmadan öncede pekmezli muhallebi veririm iyi fikir oldu bana sebzesini öğlen yemişti bu yüzden akşam için tıkandım fikir konusunda.Ben yeşil fasulye pişirdim onu yedi emdi uyudu . Uyanınca meyve ve yoğurt. Gece uykusundan önce de irmikli muzlu kavanoz maması
Belki sakin kalmak iyi gelirÇok teşekkür ederim pure
Zaman lazım ama ben yapamıyorum hemen konuşup halletmem ,sorunu çözmem lazım yoksa kendi kendimi yiyorum
Eşim konuşmak istemiyor ona göre her şey bitmiş
Pizza iptal annem poğaça yapmış.Anam canım anamGitti 300