Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kendimi zor attım koltuğa çok yoruldum. Bugun adetimin ilk gunu diye karnim ve belim cok agriyor yemekleri kendimi zorlaya zorlaya yaptim mutfak daginik halim kalmadi toplamaya. Oğlan her yeri birbirine katmış buyuk salona girmis kitaplikta elinin kavustugu butun kitaplari bosaltmis oturma odasinin minderleri hep yerde simdide eline kasik almis bitkilerin topragiyla oynuyor. Ev resmen ahira dondu durduramiyorumda cocugu herseye agliyor. Biraktim artik.
[/QUOTE
Canım oğlunu ne çok sık ne de tamamen bırak konuşarak anlatmaya çalış yapmaması gerekenleri anlamıyor dinlemiyor gibi görünselerde herşeyi anlıyorlar zamanla düzelir sıkma canını

Birer parça kapya biber ve havuç pişirdim buharda. Parmak kadar taze soğanı incecik kıydım. 50 gr kuzu kıyma, yumurta sarısı, azıcık ekmek içi, çay kaşığı ucuyla karabiber, kimyon ve kırmızı toz biner koyuo köfte yapıyorum bugün bebeğe. Yanına da parmak patates pişirdim. Biz kızartma yiyeceğiz ya bebe çorbaya mı talim etsin 🤣 Kahvaltıda yumurta yediyse köftesine koymuyorum.

Birer parça kapya biber ve havuç pişirdim buharda. Parmak kadar taze soğanı incecik kıydım. 50 gr kuzu kıyma, yumurta sarısı, azıcık ekmek içi, çay kaşığı ucuyla karabiber, kimyon ve kırmızı toz biner koyuo köfte yapıyorum bugün bebeğe. Yanına da parmak patates pişirdim. Biz kızartma yiyeceğiz ya bebe çorbaya mı talim etsin 🤣 Kahvaltıda yumurta yediyse köftesine koymuyorum.
Ayy benim bile canım çekti 😍

Bende köy tavuğu haşladim. Didikledim. Buzluğa atacagim kız için pratik olur. Suyu ile şehriye çorbası yaptım içine tavuk attım.

Oğlan yemiyo malesef bıktırdı bu huyu.
Ekmek arası bal verdim ara öğün diye düşünün. Balık yağı sipariş ettim biran önce gelsin başlayayım.
Merhaba püre afiyet olsun , balık yağı hangi marka veriyorsun ben daha önce ocean verdim ama yazın ara verin demişti eczacimiz şimdi tekrar başlamak istiyorum da ,oğlum 2.5 yaşında 🤗

Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Ay maşallah ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

X