- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.781
Durum çok Kötü ya neden böyle olduBiz de öyleyiz.Daha üç gün öncesine kadar ilk uyku 2 saat,diğer uykusu 1 saatti.Simdi toplam 1 saat olsa mutluluktan dans ediyorum,ki olmuyor.
Kim demiş günahımı almaGenel olarak kv gelmesine giciksin sanki
Uykuyla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırımDurum çok Kötü ya neden böyle oldu
meteor yağmuru mu varmıs hiç haberim yoktu bak bende küs değilim izleyelim bari beraberBen de eşle küs olmayanlardanim.Hatta akşam kendisiyle sözleştik.Kizi uyutup meteor yağmurunu izlicez.Görürüm inşallah,senelerdir aklımda ama hep İstanbul da olurduk.Sehir ışıklarından goremezdik
Çözüm yok gibi yaHahahaha allahım sana diyorum bir çözüm bulalım bu işe diye
çocuga bakacaksa mecburÇözüm yok gibi ya
O çocuğa bakacak biz ona bakacağız öyle karşılıklı bakışacağızçocuga bakacaksa mecbur
Dün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA ohaUykuyla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırımHeyecan,aksiyon,yaramazlık,keşfedilecek şeyler geri kalır yoksa
Çözüm yok gibi ya
Sizde sozlesin,oğlun uyuyunca balkona,pencereye kaçınmeteor yağmuru mu varmıs hiç haberim yoktu bak bende küs değilim izleyelim bari beraber
1 yılda cok yaaawO çocuğa bakacak biz ona bakacağız öyle karşılıklı bakışacağız
Bu filmi daha önce izlemistim ben,cok tanıdıkDün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA ohao andan itibaren uykuyu bıraktı dün 15:00 ten 19:30 a kadar ayaktaydı uyumadı uyku için yatıyorum beni pataklıyor
Seni rehberimden sildim yavrum
Ne zaman yürür senceBu filmi daha önce izlemistim ben,cok tanıdıkHele gece uyanıp yatakta emekleyip tırmanması.Sonra uykusunu açıp bir daha uyutma ritüeli Yeni bir beceri edildiklerinde olurmuş bu uykudan kopma işleri
Ben küsüm ama izlerdim evde olsameteor yağmuru mu varmıs hiç haberim yoktu bak bende küs değilim izleyelim bari beraber
Nasıl sevaba girersinizHepimiz el atalim birer ay bakalim ogluna da degisiklik olur
Hiç tahmin edemiyorum canımNe zaman yürür sence
Çok tatlisinizBen küsüm ama izlerdim evde olsaKarantinada meteor yağmurunda bile ayrıyız Çocuk uyumaz inş sende izleme