Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de eşle küs olmayanlardanim.Hatta akşam kendisiyle sözleştik.Kizi uyutup meteor yağmurunu izlicez. Görürüm inşallah,senelerdir aklımda ama hep İstanbul da olurduk.Sehir ışıklarından goremezdik
meteor yağmuru mu varmıs hiç haberim yoktu bak bende küs değilim izleyelim bari beraber

Uykuyla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırım Heyecan,aksiyon,yaramazlık,keşfedilecek şeyler geri kalır yoksa
Dün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA oha o andan itibaren uykuyu bıraktı dün 15:00 ten 19:30 a kadar ayaktaydı uyumadı uyku için yatıyorum beni pataklıyor

Dün odaya girdim benim bebe beşikte ayakta ohaaa dedim yA oha o andan itibaren uykuyu bıraktı dün 15:00 ten 19:30 a kadar ayaktaydı uyumadı uyku için yatıyorum beni pataklıyor
Bu filmi daha önce izlemistim ben,cok tanıdık Hele gece uyanıp yatakta emekleyip tırmanması.Sonra uykusunu açıp bir daha uyutma ritüeli Yeni bir beceri edildiklerinde olurmuş bu uykudan kopma işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…