- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.741
Elektrikli Ocak ablamın var evet kullanışlı ama elektrik olayı paya faturaya yansıyorArtik daha fazla burda olmaya calisicam insallah.
Bu aradaa robot süpürge alasim var kullanio memnun kalan var mi acaba. Dyson supurgem var sarjlilardan buyukte phlipsh maraton. Büyüğü zaten hic acmiyorum dyson koca eve yetiyor. Ama artik kendi süpüren robot süpürge alayim diyorum her seferinde vazgectikce fiyatlari yukseliyor.
Birde elektirikli ocak alasim var ama cekiniyorum faturayi etkiler diye. Temizlemesi cok kolay işimi kolaylastiran seylere servet harcayabilirim
canım valla farkettim de yaz günü herkes yoğun oluyo diye düşündümSelam kızlar nabersiniz yokluğum hiç farkedilmemiş
Üfff harcamalar devam ediyor şimdi arkadaşa geldim oturuyoruz netim yokktuuu
Çok sevindim çözüme kavuştuğu içinKızlaaaaaar
Sorunu hallettik
Dün akşam arkadaşlarla pikniğe gitmiştik orda bir lafıma alınmış ona kızgın olduğumu sanmış istenmiyorsam giderim diyo
Ya dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun bişey yok ortada yanlış anladım heralde dedi özür diledi çok şükür
Herkese çok teşekkür ediyorum desteğiniz için
canım valla farkettim de yaz günü herkes yoğun oluyo diye düşündüm
çok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstümKızlaaaaaar
Sorunu hallettik
Dün akşam arkadaşlarla pikniğe gitmiştik orda bir lafıma alınmış ona kızgın olduğumu sanmış istenmiyorsam giderim diyo
Ya dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun bişey yok ortada yanlış anladım heralde dedi özür diledi çok şükür
Bende küsümçok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstüm
Çok sevindim çözüme kavuştuğu için ❤Allah huzur,sağlık ,mutluluğu hanemizden eksik etmesin inş
Çok teşekkür ederim kızlarçok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstüm
ayy cok sevindim canım eşinde ne kadar hassasmış yahuuuKızlaaaaaar
Sorunu hallettik
noldu kıııızBende küsüm
çok canımı sıkıyor uyuşuk kocaBende küsüm
çok canımı sıkıyor uyuşuk koca
Aynen uyuşukluk+gamsızlık=cinnetli bir kadınçok canımı sıkıyor uyuşuk koca
Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik