Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Elektrikli Ocak ablamın var evet kullanışlı ama elektrik olayı paya faturaya yansıyor
Robot benimde hayalim bu moplu olanlarından kullanan arkadaşlarım günlük temizlik icin cok ideal diyorlar ben biraz bekleyeceğim almak icin çünkü suan elektronik ürünler cok pahalı piyasa belki biraz sakinleşir

Kızlaaaaaar
Sorunu hallettik
Dün akşam arkadaşlarla pikniğe gitmiştik orda bir lafıma alınmış ona kızgın olduğumu sanmış istenmiyorsam giderim diyo
Ya dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun bişey yok ortada yanlış anladım heralde dedi özür diledi çok şükür
Herkese çok teşekkür ediyorum desteğiniz için

Çok sevindim çözüme kavuştuğu için Allah huzur,sağlık ,mutluluğu hanemizden eksik etmesin inş

çok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstüm

Çok sevindim çözüme kavuştuğu için ❤Allah huzur,sağlık ,mutluluğu hanemizden eksik etmesin inş
çok sevindim konuşunca hallediliyor birçok şey bende eşime küstüm
Çok teşekkür ederim kızlar
Küsmeyin yaa ben hiç sevmem küslük olayını ne derdim varsa açık açık konuşurum hep öyle yaptımbu zamana kadar bizimkininde alınası tutmuş konuşmaya zorladım da hallettik çok şükür bende büyütsem aralar iyice açılırdı

ayy cok sevindim canım eşinde ne kadar hassasmış yahuuu

Ayy sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…